עבור לתוכן
Gilad Brutman

מפגש ILS פסח 2009

Recommended Posts

פורסם

אם בן מגיע אז גם אני אבוא 8)

מישהו מגיע מהסביבה של ראשון? אם לא, אולי יש סיכוי שאקבל טרמפ לכיוון, לכן יוכלו כמה להצטרף, השאלה, איך חוזרים משם לראשון, ועוד בשעה כזו?

פורסם
אם בן מגיע אז גם אני אבוא 8)

מישהו מגיע מהסביבה של ראשון? אם לא, אולי יש סיכוי שאקבל טרמפ לכיוון, לכן יוכלו כמה להצטרף, השאלה, איך חוזרים משם לראשון, ועוד בשעה כזו?

אני עובר בראשון דבר איתי במסן יש לך בפרופיל

פורסם
יש קו שמגיע לשם ישירות מת"א מרכזית? או שלפחות קרוב לשם ואנ יילך ברגל-אוטובוס?

אולי נבוא אם לא יהיה אימון,באמת תכננתי לבוא לספוטינג אבל בערב חג השני...

אתה מתכוון לתחנת מסוף 2000 (מרכזית חדשה)?

לא,לתחנה מכזית חדשה שבת"א,דרום ת"א.

בן היית לומד טורקית מבקש להיכנס לקוקפיט אבל בטורקית:P באנגלית לא כדי:X

עריכה:!!

מצאתי מת"א למסוף אור יהודה,זה זה?

עוד עריכה אחרונה:

יום ראשון לא יילך במיוחד לא בצהריים,אבל שני בבוקר אני הולך לאותו מקום בידיוק[קו 36 קווים בידיוק מת"א לשם]!

תודה על המפה[המקום ניקרא החרושת 16 נכון?]!

פורסם
יש קו שמגיע לשם ישירות מת"א מרכזית? או שלפחות קרוב לשם ואנ יילך ברגל-אוטובוס?

אולי נבוא אם לא יהיה אימון,באמת תכננתי לבוא לספוטינג אבל בערב חג השני...

אתה מתכוון לתחנת מסוף 2000 (מרכזית חדשה)?

לא,לתחנה מכזית חדשה שבת"א,דרום ת"א.

בן היית לומד טורקית מבקש להיכנס לקוקפיט אבל בטורקית:P באנגלית לא כדי:X

עריכה:!!

מצאתי מת"א למסוף אור יהודה,זה זה?

עוד עריכה אחרונה:

יום ראשון לא יילך במיוחד לא בצהריים,אבל שני בבוקר אני הולך לאותו מקום בידיוק[קו 36 קווים בידיוק מת"א לשם]!

תודה על המפה[המקום ניקרא החרושת 16 נכון?]!

לדעתי כן.

מסוף החרושת.

פורסם
יש אישור מהמשטרה?

זהו,אני רוצה ללכת יומיים אחרי המפגש אבל אני לא יודע אם אפשר להיכנס לשם[במיוחד אם אני רוצה ללכת בבוקר..]

אי אפשר לעמוד בכביש 412 לפני השער ולצלם? זו עמדה טובה לצילום?

פורסם

הם לא אמורים לעשות בעיות, שאר המפגשים שהיו שמה עד כה לא היה כלום, רק שאלו אותנו מה אנחנו עושים.

פורסם

לא זכור לי שהיה מפגש פורום בILS לאחרונה, זכור לי רק בתמך. כל המפגשים שהיו בILS עברו תאום של יונתן כדי שלא תגיע משטרה ותגרש אותנו משם (ובכל זאת הגיעה משטרה לגרש אותנו עד ששוב יונתן עשה כמה טלפונים).

פורסם

א. לא הבנתי למה צריך תאום עם המשטרה... אנחנו לא באים לפוצץ מטוסים ובטח שלא מפריעים למי שגר/לטייסים/לפקחים. כולה באים לצלם ולהפגש.

ב.עד היום הייתי יותר מ10 פעמים בILS ואף פעם לא באה משטרה. בא איזה רכב ביטחון של נתב"ג שבירר מה אנחנו עושים והמשיך בניסעה אבל אף פעם לא יותר מזה.

ג. מי זה יונתן?

פורסם

א. עד היום אני מניח שלא היית שם בקבוצה גדולה של 20-30 איש שמושכים הרבה תשומת לב מהביטחון

ב. יש שלט ברור מאוד שאומר שכדי לפנות ימינה צריך אישור של קצין משטרה

ג. יונתן הוא חבר בקהילה שלנו שתמיד היה מתאם את המפגשים האלה עם מי שצריך כדי שלא יהיו הפתעות

ד. נתתי לכם עצה לתאם את זה כדי לא להתאכזב אח"כ, לא רוצים לא צריך

פורסם
א. עד היום אני מניח שלא היית שם בקבוצה גדולה של 20-30 איש שמושכים הרבה תשומת לב מהביטחון

ג. יונתן הוא חבר בקהילה שלנו שתמיד היה מתאם את המפגשים האלה עם מי שצריך כדי שלא יהיו הפתעות

אני מבין ממך שאם נגיע גג ל-20 איש זה לא יראה חשוד?

לדעתי, צריך לעשות הערכה כמה נהיה ואם יש צורך להתקשר בהתאם למשטרה.

פורסם

עידו אני מכבד את העצה שלך. הכעס והאכזבה שלי הם לא עליך. הם על משטרת ישראל שאני לא רואה שום סיבה להגביל אותנו בכניסה למתחם הזה למען מטרות הנאה בלבד. ממה שהבנתי בחו"ל אין בעיה בכלל להכנס למתחם ספוטרים (לא שמה שאצלנו נקרא מתחם) ולצלם כראוות נפשך עם מס' אנשים.

פורסם

עידו אני מכבד את העצה שלך. הכעס והאכזבה שלי הם לא עליך. הם על משטרת ישראל שאני לא רואה שום סיבה להגביל אותנו בכניסה למתחם הזה למען מטרות הנאה בלבד. ממה שהבנתי בחו"ל אין בעיה בכלל להכנס למתחם ספוטרים (לא שמה שאצלנו נקרא מתחם) ולצלם כראוות נפשך עם מס' אנשים.

הם לא עושים זאת להנאתם, תהיה בטוח 8)

פורסם
לא זכור לי שהיה מפגש פורום בILS לאחרונה, זכור לי רק בתמך. כל המפגשים שהיו בILS עברו תאום של יונתן כדי שלא תגיע משטרה ותגרש אותנו משם (ובכל זאת הגיעה משטרה לגרש אותנו עד ששוב יונתן עשה כמה טלפונים).

האמת

הפעם היחידה שמשטרה הגיעה כשאני היתי זה היה היום

מקרה הזוי ביותר

השוטר הגיעה בטיל, דפק רייס חשב הוא כבר תפס שלושה מרגלים לסורים...

הוא בא אחרי שהצלחת ההודית נחתה וחטף את המצלמות מהידיים שלנו..(אני רמי ויוני..) והתחלנו פשוט לשכנע אותו שהתמונות של היצור הזה קיימות בכל חור ברשת ואחרי 20 דקות של משא ומתן הוא שיחרר אותנו...משטרת שוהם בפעולה :|

פורסם

אני לא חושב שיש איסור צילום או התקרבות למקום (אלה אם יש לכם מרגמה ביד), אני מבין שאתם נפגשים לפני המפתן של מסלול 12?

אם ככה א זזה לא מפגש ILS, חח זה מפגש ALS

APPROACH LIGHT SYSTEM

אורות הגישה... ה ILS עובר מעל...

תצלמו מטוסים אזרחיים כמה שבא לכם, לא חושב שיש איסור, אם אתם רוצים להיות צדיקים יותר מהאפיפיות, תתקשרו ותיידעו את משטרת אור יהודה, שוהם, שאנחנו קבוצת נערים מארגות VATIL בלה בלה, ואנחנו מקיימים מפגש תפרטו את המקום המדוייק ואני לא מאמין שיהיו בעיות

פורסם

טוב, הכל טופל.

כרגע באים:

אביב קרבל

שימי קרבצ'יק

ברק זוהר

אופיר לביא +1

אביחי קור

אביעד חמלניק

גלעד ברוטמן

בן צוובנר

אבירן בן ששון

ליאור אורן

עמית דורון

רותם גנץ

ערן גרנולה

איציק בקשי

שחר שירטו

משה ארגמן

זיו בוק

עומר דנקור

אבי גלעד

הרשימה תתעדכן,

אם מישהו מתכוון להגיע נא לשלוח לי PM או לשלוח לי הודעה במסן.

חג שמח!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...