Ron Peer פורסם אפריל 15, 2009 דיווח פורסם אפריל 15, 2009 היי יוני, נראה לי שלא הבנת לגמרי את כוונתי. התכוונתי עקרונית גם בכללי לידע את מחזורים 13 14 15 ואף מכשירים מחזור 1 כי עומד לצאת עדכון, זה הרי נוגע לכולם לא :?: וגם ברור לי כי כל אחד שיבקש יקבל עזרה דווקא לגביי לפחות אני דואג כיוון שיש לי ידע בסיסי ++ ב IFR וקריאת דפיות והבנת דפיות. גם אם לא ברמה כמו בוגר קורס מכשירים מחזור 1 שאני כן מתכוון להרשם אליו אחרי הקורס הפרטי :wink: רון
Asaf Brietbard פורסם אפריל 15, 2009 דיווח פורסם אפריל 15, 2009 מעבר לענייני IFS, ישנו הליך נהלי ש - VATIL צריכה להכריז עליו שהוא מעבר לעבודה לפי הדפיות החדשות, ופרסום שלהם באתר. ברגע שזה יקרה, כולם (כולל IFS) יישרו קו ויעדכנו את הנדרש.
Izik Bakshi פורסם אפריל 15, 2009 דיווח פורסם אפריל 15, 2009 היי,קודם כל האם לא כדאי לפרסם זאת כאן בפורום בשרשור נושא אחר כמו עדכון פמ"ת 4.6.09 וכו?.. כמובן, אך קודם יש לעדכן את האתר, ובקרוב העדכון יושלם. מה לגביי מה שתומר כתב על הכל סגור? אם הכוונה שבוטלו נתיבי CVFR? אז באמת בעל הבית השתגע... מה שבוטל אז בוטל ומה שלא אז לא, זה בטח לא בשליטה שלנו, ברשת ניתן לטוס בכל הנתיבים שקיימים גם אלה שדורשים אישור בקר האם לא כדאי לפרסם זאת באתר IFS כנ"ל לגבי יידוע של מחזורים 13 14 ואוליי 15? מה לגביי מחזור 1 קורס מכשירים שנפתח בקרוב..כדאי שגם הם ידעו.. ראה את תשובתו של אסף בנושא. מה לגביי עדכון באתר VATSIM VATIL ואולי פרסום NOTAM על עדכון AIP ואף בחודש -חודשיים ראשונים לוודא ע"י הפקחים כי הטייסים בעלי AIP המעודכן? גם כאן, קודם יש לבצע עדכון בעמוד ההורדות באתר וזה בטיפול. שאלה נוספת למה יש הבדל בין אנגלית לעברית? זה לא אמור להיות זהה פרט לשפה? אני לא המפרסם של הדפיות ולכן אני יגיד רק את דעתי, זה לא תקין שיש הבדל, ואם זאת צריך לבחון כל מקרה לגופו. טייסי אלעל לצורך העניין מתייחסים לאיזה גרסת שפה? אשמח לקבל תשובות מלומדות בעניין, רון תשובות בכחול