Baruch Spiegel פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 לכל הצוות שעמל רבות כדי להגיע לרגע הזה -כל הכבוד!!! עכשיו נשאר "רק" לעביר את הקורס... לצערי לא אהיה נוכח בשיעורים הראשונים בגלל שירות מילואים. בכל מקרה יש צוות צוות!!! אחד אחד!! מי שיהיה נוכח בקורס לא יפסיד מבטיח! בהצלחה!
Moshe Bensal פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 zvi52 כתב: בשעה טובה,נרשמתי,אני מציע לכל טייס אשר טס כבר מכשירים (כמוני) להרשם לקורס,תמיד יש נושאים חדשים ללמידה. צודק בהחלט, לכן גם אני נרשמתי, ומקווה להיות איתך שוב במחזור הראשון, זוכר?
zvi rodes פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 4X-BMA כתב: zvi52 כתב: בשעה טובה,נרשמתי,אני מציע לכל טייס אשר טס כבר מכשירים (כמוני) להרשם לקורס,תמיד יש נושאים חדשים ללמידה. צודק בהחלט, לכן גם אני נרשמתי, ומקווה להיות איתך שוב במחזור הראשון, זוכר? בגילי איך אזכור ? אבל אשמח לפגוש אותך שוב להזכר בימים הטובים ,אני רק מקווה לזכור מה אני צריך לעשות בימי שני בשעה 20.30 #-o ,מוישה תביא בלורות שנשחק בהפסקה.
Moshe Bensal פורסם אפריל 19, 2009 דיווח פורסם אפריל 19, 2009 zvi52 כתב: 4X-BMA כתב: zvi52 כתב: בשעה טובה,נרשמתי,אני מציע לכל טייס אשר טס כבר מכשירים (כמוני) להרשם לקורס,תמיד יש נושאים חדשים ללמידה. צודק בהחלט, לכן גם אני נרשמתי, ומקווה להיות איתך שוב במחזור הראשון, זוכר? בגילי איך אזכור ? אבל אשמח לפגוש אותך שוב להזכר בימים הטובים ,אני רק מקווה לזכור מה אני צריך לעשות בימי שני בשעה 20.30 #-o ,מוישה תביא בלורות שנשחק בהפסקה. מי זוכר מה זה בלורות? סתם סתם, אני יביא כמה, אבל מקווה שנמצא משטח חול שנעשה בור. יש לי כמה דנדשיות וכמה פושטיות, אני יביא את כולם. לגבי מחזור ראשון קורס רשיון פרטי שעשינו עם אילן כהן בקבוצת המבוגרים בשנת 2004, אתה לא זוכר?
zvi rodes פורסם אפריל 19, 2009 דיווח פורסם אפריל 19, 2009 4X-BMA כתב: zvi52 כתב: 4X-BMA כתב: zvi52 כתב: בשעה טובה,נרשמתי,אני מציע לכל טייס אשר טס כבר מכשירים (כמוני) להרשם לקורס,תמיד יש נושאים חדשים ללמידה. צודק בהחלט, לכן גם אני נרשמתי, ומקווה להיות איתך שוב במחזור הראשון, זוכר? בגילי איך אזכור ? אבל אשמח לפגוש אותך שוב להזכר בימים הטובים ,אני רק מקווה לזכור מה אני צריך לעשות בימי שני בשעה 20.30 #-o ,מוישה תביא בלורות שנשחק בהפסקה. מי זוכר מה זה בלורות? סתם סתם, אני יביא כמה, אבל מקווה שנמצא משטח חול שנעשה בור. יש לי כמה דנדשיות וכמה פושטיות, אני יביא את כולם. לגבי מחזור ראשון קורס רשיון פרטי שעשינו עם אילן כהן בקבוצת המבוגרים בשנת 2004, אתה לא זוכר? נכון נכון,עכשיו אני נזכר,זה אתה שבקשתי ממנו להעתיק בבחינה שהשאלה הייתה מה קורה למטוס חד מנועי עם הטייס מחליט לצנוח בזמן הטיסה ?והתשובה שהטייס האוטומטי כבר ידאג להנחית את המטוס וגם בעל המטוס כבר ידאג..... :green:
Moshe Bensal פורסם אפריל 19, 2009 דיווח פורסם אפריל 19, 2009 zvi52 כתב: 4X-BMA כתב: zvi52 כתב: 4X-BMA כתב: zvi52 כתב: בשעה טובה,נרשמתי,אני מציע לכל טייס אשר טס כבר מכשירים (כמוני) להרשם לקורס,תמיד יש נושאים חדשים ללמידה. צודק בהחלט, לכן גם אני נרשמתי, ומקווה להיות איתך שוב במחזור הראשון, זוכר? בגילי איך אזכור ? אבל אשמח לפגוש אותך שוב להזכר בימים הטובים ,אני רק מקווה לזכור מה אני צריך לעשות בימי שני בשעה 20.30 #-o ,מוישה תביא בלורות שנשחק בהפסקה. מי זוכר מה זה בלורות? סתם סתם, אני יביא כמה, אבל מקווה שנמצא משטח חול שנעשה בור. יש לי כמה דנדשיות וכמה פושטיות, אני יביא את כולם. לגבי מחזור ראשון קורס רשיון פרטי שעשינו עם אילן כהן בקבוצת המבוגרים בשנת 2004, אתה לא זוכר? נכון נכון,עכשיו אני נזכר,זה אתה שבקשתי ממנו להעתיק בבחינה שהשאלה הייתה מה קורה למטוס חד מנועי עם הטייס מחליט לצנוח בזמן הטיסה ?והתשובה שהטייס האוטומטי כבר ידאג להנחית את המטוס וגם בעל המטוס כבר ידאג..... :green: חחחחחחח איזה מזל שנזכרת, אחרת הייתי בא עד לנשר לצבוט אותך.
Asaf Brietbard פורסם אפריל 19, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 19, 2009 חבר'ה, תודה על כל ההרשמות עד כה. נשארו מקומות אחרונים בהחלט, ההרשמה תסגר ביום-יומיים הקרובים. שמוליק - זה הזמן :wink: לאחר סגירת ההרשמה יישלחו מכתבים לכל החניכים, מבוגרים וצעירים .
David Bendavid פורסם אפריל 19, 2009 דיווח פורסם אפריל 19, 2009 asp כתב: חבר'ה,תודה על כל ההרשמות עד כה. נשארו מקומות אחרונים בהחלט, ההרשמה תסגר ביום-יומיים הקרובים. שמוליק - זה הזמן :wink: לאחר סגירת ההרשמה יישלחו מכתבים לכל החניכים, מבוגרים וצעירים . אפשר להבין מההודעה הנ"ל שמי שנרשם עד עכשיו נכנס למחזור 1?
Ofir Lavi פורסם אפריל 22, 2009 דיווח פורסם אפריל 22, 2009 אני נירשמתי בערך ביום רביעי שעבר ולא קיבלתי עוד אימייל לאישור
Asaf Brietbard פורסם אפריל 22, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 22, 2009 בדוק בזבל, הערב נשלחו רוב המיילים.
Ofir Lavi פורסם אפריל 23, 2009 דיווח פורסם אפריל 23, 2009 חחחח צודק איך שפירסמתי את ההודע שלא קיבלתי שלחו לי אחד
Asaf Brietbard פורסם אפריל 26, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 26, 2009 שלום לכולם, ההרשמה לקורס נסגרה. החלטנו לאפשר לכמות גדולה יותר של חניכים להרשם, לאור הביקוש. לכל החניכים נשלח הערב מייל עם פרטים לקראת הפגישה הראשונה. מעתה, כלל התקשורת תיעשה בפורום בית הספר, לכן מומלץ לעקוב. בהצלחה לחניכים!
Asaf Brietbard פורסם אפריל 27, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2009 אריה הלפרין כתב: נרשמתי בזמןאבל לא קיבלתי מייל בדוק בזבל בבקשה, ואשר את בית הספר כנמען NOT SPAM. המיילים נשלחו לכל החניכים (ואתה בתוכם).
Arie Halperin פורסם אפריל 27, 2009 דיווח פורסם אפריל 27, 2009 הי אסף חיפשתי ולא מצאתי הכתובת שלי היא arie.halperin@gmail.com