uvdude פורסם אפריל 15, 2009 דיווח פורסם אפריל 15, 2009 לצערי לא יכולתי להשתתף באירוע מאחר ואני חזרתי על טיסה ELY352 האמיתית מברלין רק אחה"צ. כל הדרך חשבתי על האירוע שאני מפסיד, ונחמד לדעת שהיה טייס גרמני שליווה את הטיסה האמיתית גם ברשת ובדיוק די מרשים אחלה אירוע חברים, כן ירבו!
Doron_Angel פורסם אפריל 15, 2009 דיווח פורסם אפריל 15, 2009 Aviv Kerbel כתב: ד"א חבר'ה, עכשיו עליתי גישה והגיעו 5 -6 מטוסים זרים, נראה לי שהrealOPS עשה את שלו, וקנינו טייסים מחו"ל שימשיכו לבוא לארץ :!: מעניין מי הם. פירסמתי בפורום (אשר אני מנהל) של MSFS באתר LinkedIn את האירוע. אני מקווה כי משהו מתוך ה- חברים הרשומים בפורום זה הצטרף. תודה למארגנים ולכל מאיישי עמדות הפיקוח. תודה על הסיוע בטיסה בראות אשר החמירה ועל הטיפול במצב חירום אשר הכרזתי בגישה לשדה דוב. להתראות באירוע הבא, דורון
Amir Paz פורסם אפריל 16, 2009 דיווח פורסם אפריל 16, 2009 כל הכבוד למארגנים לא יצא לי להשתתף הפעם אבל עושה רושם שהיה פיצוץ של אירוע הייתי משדרג את השם ממחלקת אירועים לפלס"ר אירועים... אתם פשוט מובחרים, תמשיכו להפציץ אותנו בפעילות כל הכבוד!!!!
tomer13an פורסם אפריל 16, 2009 דיווח פורסם אפריל 16, 2009 היה אירוע מעולה, פיקוח על רמה וכמות תנועה עצומה שזרמה לשטח הישראלי וממנו. ישר כוח!
Yarin_l10 פורסם אפריל 16, 2009 דיווח פורסם אפריל 16, 2009 אירוע מעולה! פיקוח שכיסה את כל הארץ,פיקוח ברמה טובה מאוד! אפילו בתור חניך ב-IFS,הצלחתי לבצע משהו כמו 3 פעמים הקפות ברשת. (איציק וקרבל ,תודה על ההשגחה :oops: )
אורח Yarden Salvi פורסם אפריל 16, 2009 דיווח פורסם אפריל 16, 2009 נסו אתם לטוס CVFR במשך 3 שעות ברצף עם פיקוח כזה מעולה! תודה רבה למארגנים! :mrgreen:
Matan Solomon פורסם אפריל 16, 2009 דיווח פורסם אפריל 16, 2009 היה אחלה, נתתי 5+ שעות על מגדל וממש נהנתי (לא ברצף כן? )... היו רגעים יותר לחוצים, ורגעים שהיה ממש שקט, אבל סה"כ ממש נהנתי חוץ מזה הרוחות השתגעו והיה הרבה החלפות מסלולים, בקיצור כיף...
Izik Bakshi פורסם אפריל 16, 2009 דיווח פורסם אפריל 16, 2009 היה יופי של אירוע, רוב הזמן לא היה עומס חריג מהסיבה שטייסים פשוט עמדו בלו"ז בצורה יפה מאוד וזה גרם לזרימה של תעבורה ללא עומסים חריגים. אייל, סחטין על הביקורת והפקחת הלקחים, אני מצטרף לכל הכותבים מעלי ואומר זאת שוב בפה מלא ובקול מאוד ברור - אתה, בן ויובל פשוט העלתם את כל נושא האירועים כמה מדרגות למעלה. אני מצטרף לתודות לכל הפקחים שלקחו חלק, באותה נשימה קורא לכל אלה שלא לקחו חלק להצטרף בפעם הבאה ולסייע. לסיכום - היה כיף אדיר וכל מי שלא בא - הפסיד