Eliran-VFS1 פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 בזמן האחרון אני מדריך לא מעט אנשים לגבי התחברות וטיסה ברשת. ובכול פעם אני רואה מחדש עד כמה קשה להסביר את הכול מבחינת איך להתחבר איזה תוכנות להוריד ואת הכללים לטיסה ,לדוגמא הקפות עבור טיסים חדשים. לכן החלטתי להתחיל ולבנות אתר "בית ספר לטיסה" שבו יהיה מרוכז חומר לטיסים מתחילים ויכלול הסברים עבור התחברויות לרשת וגם עבור טיסות. אני יודע שיש הרבה מדריכים בכול מיני אתרים לדוגמא IAL אך הכול מאוד מבולגן מבחינה זאת שצריך לשלוח טייס חדש להרבה מאוד מקומות גם בשביל ההורדה של התוכנות וגם בשביל לקרא וללמוד את החומר... לכן אני תמיד מעדיף לשלוח להם מה שחשוב ביותר לדעתי ולתת להם לקרא את החומר בזמנם החופשי לידע אישי. לכן אני מעוניין להתחיל לבנות את האתר כמה שיותר מהר ואני רוצה לבקש ממכם אפשרות להשתמש במדריכים שלכם (לפחות בקישור ) לדוגמא לקשר גם למדריכים באתר החטיבה (וגם אולי שהאתר לאחר סיומו יפורסם בחטיבה). לעלות הרבה מדריכים שיש לי על המחשב ואני לא ממש מודע של מי הם לשרתים כדי שיוכל להוריד אותם בקלות . לתת הסבר על כול תוכנה שצריך ולתת קישור להורדה משרתים של החברות הישראליות השונות. או להשתמש במדריכים של אורן לדוגמא על הILS (מה שנמצא בIAL) ובכלל המדריכים הכתובים של IA שטובים לאנשים שהם יודעים קצת יותר טוב את החומר הבסיסי. וגם לדוגמא לפרסם את הקניבורד של רן כולל הסבר . (אני יפנה לאותם אנשים אישית כדי לבדוק אם הם מעונינים לתת לי לפרסם אצלי בכול מקרה,הפירסום כאן הוא כדי שלא אצטרך להסביר לכול אחד בנפרד מה אני מתכנן לעשות.) אשמח לקבל כול הערה\שאלה\עצה\רעיון לגבי בית הספר לטיסה. אשמח גם לקבל אנשים שרוצים לעזור בהקמת האתר או רעיונות לעיצוב ותפעול האתר שיהיה נוח ללמידה.או כמדריכים של ממש . לדוגמא קונסטנטין שמלמד הרבה אנשים טיסות ראיה יכול ללמד (כמובן אם ירצה) כמה חדשים במכה אחת ולא בכול פעם מחדש טייס אחד. או שטיסים חדשים יכתבו מה הם צריכים ,מה היה להם קשה ללמוד ואיך לדעתם אחרי שלמדו את לטוס ברשת בלי האתר מה צריך לכלול האתר. את הבית ספר לטיסה חייבים לבנות אותו כי פה ושם נכתב יש יותר פקחים מטיסים אז כעט שסביר להניח יוכלו החדשים ללמוד בקלות יותר אז יהיה לנו מצב תקין של הרבה טיסים לעומת הפקחים שבאונלין וגם עבור להרחיב את החטיבה שתלך ותהיה לא רק ברמה של חטיבה אירופאית\אמריקאית אלה גם במספר הטיסים. ****האתר לא בא להתחרות בחברות האחרות שלהם מדריכים (אנשים)משלהם שמלמדים אלא לתת אפשרות לחדשים ללמוד במקום אחד בו רשום החומר הבסיסי שהם צריכים,אני דווקא מבקש מהחברות האחרות לדוגמא IAL לתת לי אפשרות לקשר למדריכים הכתובים שלהם . לדוגמא IAL מלמדים טיסים שרוצים לטוס IFR וטיסות של אל על ושאר החברות ואני רק מלמד אנשים להתחבר לרשת ולטוס הקפות.. אני בכוונתי לתת דחיפה קטנה לחדשים והם כבר יסתדרו בטיסות מתקדמות יותר. גם לגבי עיט אין ברצוני להפריע.. אתם מלמדים אנשים לטוס בחברה בטיסות ראיה ושוב בנית אתר שירכז חומר לגבי טיסות יועיל לכול החברות ויגדיל בזמן הארוך את החטיבה. .אני מקווה לשיתוף פעולה עם שאר החברות ובפרט עיט וIAL (התעדכן לאחר התגובות שנאמרו בדיון) עדכונים ודברים שנאמרו בתגובות ,ונבדוק איך להכניס אותם לאתר בית הספר: (1 עריכות) -לדמות את הבית ספר למציאות. לדוגמא טיסת סולו. - - (גם בהקשר לפקח מתחיל/חדש ... אני כאחד שלומד לפקח קרקע ,הדבר הקשה ביותר הוא לאסיפת החומר וללמוד את התוכנה ASRC רק על הסתמכות של עזרה מפקחים אחרים. כדי למנוע זאת יש סיכוי שאפרסם את כול מה החומר שנשלח לי בהקשר לפיקוח ואכתוב את כול ההסברים שנתנו לי החברים הפקחים בהקשר לפיקוח... אך זה יהיה רק בעדיפות הבא. כי כעט חסרים לנו טיסים ולא פקחים. (יש עוד הרבה דברים שלא נאמרו על מה שצריך להיות באתר.. אבל זה תלוי איך העסק יתקדם לדוגמא לIFR מקצועי כמו שמיקי עושה צריך שהאתר יתקדם הרבה ואנשים יבקשו ללמוד זאת.) ----- אנא לא לכתוב לי כאן רעיון יפה או משהו בסגנון הזה, דיון זה הוא רק בשביל לקדם עינינים ----- מבחינת בניית האתר. וככול שנסגור דברים בהקשר למדריכים שכבר כתובים כך האתר ----- יקום מהר יותר. תודה רבה . ושנצליח לקחת את החטיבה צעד קדימה.
yuval_el פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 שלום אלירן, לפני כמה חודשים התחלתי לעבוד על משהו דומה אבל במשך הזמן ירדתי מהפרויקט הזה.... הרעיון שלי היה לבנות בית ספר שיעבוד לפי איך שבתי ספר אמיתיים לטיסה עובדים (אזרחי). ז"א, מרשיון פרטי כל הנושאים שכלולים, אחרי זה רשיון מכשירים, דו מנועי וכו'... אם בא לך אז תבנה ככה, בהצלחה!
Eliran-VFS1 פורסם יוני 13, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 13, 2004 יש סיכוי לאחר שכול החומר יהיה נגיש לטיסים חדשים. נעשה לדוגמא את האתר כבית ספר טיסה כמו במציאות עם מבחן קטן או טיסת סולו. אך העיקרון כאן הוא לתת נוחות וקלות לטייס המתחיל לגשת לחומר ולתוכנות שצריך כדי להתחיל.
e_dor פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 רעיון טוב, אם תרצה עזרה אל תהסס. לדעתי הרוב יהיה מורכב מלינקים אבל אם אתה חושב שיש ניסוח מסויים שונה או משהו כזה תוכל לבנות לבד. זה לא יכול להיות ממש ממש מהר לדעתי כי זו עבודה קשה אבל אני חושב שבתחילת החופש תוכל להריץ את זה. אשמח להיות חלק מהפרוייקט, כתלמיד ולאחר מכן לעזור לך. אבל מה שקשור לאתר או כאלה אני יכול כבר עכשיו לעזור לך.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 13, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 13, 2004 כן האתר יהיה בנוי על רובו על לינקים כי הכול כבר קיים רק צריך לרכז הכול ולהשלים את החומר שחסר. תודה לך דור על הרצון לעזור.
OmriSoudry פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 איתי, אפשר להבין משהו? מי אמר לך שעיט תעופה נפלה?! מה אתה סתם כותב דברים? כולה אני משנה את העיצוב (יש לי את הסיבות שלי) אז אל תרשום דברים שאתה לא יודע...בשבילי זה כמו שאני ארשום בפורום "איתי זכריה פורש מVATIL"...! שנית, בית הספר לטיסה של עיט פתוח ויש כבר איזה 7 תלמידים שם, רק שאנחנו בתקופת הבגרויות ואתה צריך להבין שגם IAL וגם אנחנו ועוד לא ממש פנויים! עוד שבוע (בדיוק) הלימודים מסתיימים ואפשר להתחיל לעבוד!
Eliran-VFS1 פורסם יוני 13, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 13, 2004 עומרי זה לא מקום להתווכח. ועיט תהנה מאוד אם טיסים חדשים שידעו להטיס קלים יצטרפו אליה. איתי ידידי לא הבנת בכלל את מה שאני הולך לעשות זה לא חברת תעופה או משהו כזה. זה מקום שבוא טייס חדש יוכל ללמוד מה שהוא צריך ואני לדוגמא לא הולך לעשות אירועים כי לא יהיה באתר אנשים כ"חברים באתר" פשוט אנשים יוכלו למצא מידע מפורט לגבי איך להתחיל לטוס. אני לא בא להתחרות באתרים ובחברות התעופה הקימות. אני בא לתת לאנשים שיודעים לטוס רק אופליין אפשרות להתחבר לרשת ולהבין את כול הכללים בצורה ברורה . לדוגמא את המדריך של יוסי אפשר להכניס לאתר אבל טייס חדש שעושה הקפות לא ממש יצטרף אותו... אם האתר יתקדם לרמה כזאת שצריך ללמד IFR אז אולי נבקש להכניס את המדריך הזה לאתר. ולך יש טעות גדולה שאתה שולח אנשים לקרא מלא חומר שאפשר לתת להם מדריכים קלילים שאיתם אני למדתי בזמנו כדי שיתחילו קצת בהקפות הם לא צריכים לקרא איך עושים ריתוק כשהם רק רוצים לטוס ברשת. שוב אני חוזר זה אתר ללא תחרות בחברה כולשהי לכן אני גם מבקש עזרה מהחברות האחרות. הרצון כאן הוא לתת לחדשים עזרה.
Jonathan Perelmuter פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 אלירן, אני לא רוצה לאכזב אותך מתחילה...ראשית, אתרים רבים קמו להם (בסגנון XXXXX "ישראייר" ועוד), והם נפלו מהר מאוד. הטייסים בחברות אלה ממש לא רציניים, ונטשטו את החברה מיידית. אני לא חושב שכיום חברים רבים עובדים למען חברות טיסה ויטואליות. IAL כבר לא מתפקדת כמו בעבר, ואני מכיר אנשים רבים שהפסיקו לעבוד עבורם ולרשום טיסות. ו-"עיט-תעופה" שמנסה להחזיק מעמד עם 7 טייסים ומדריך אחד . אני אישית הפסקתי לרשום. דוגמה נוספת היא חברת "אל-על וירוטאל" עם חמישה או שישה טייסים, שגם היא בדרך ליפול ארצה. אני לא חושב שיש מקום לחברות וירטואליות בארץ, הוכחנו לעצמנו שאנחנו לא יכולים להקים חברה וירטואילת מקצועית. החטיבה שלנו, חטיבת VATIL היחידה שעל הרגליים, והיא מתפקדת מעולה, לעומת חברות וירטואליות. לכן לדעתי יש להישאר בחטיבה, ולא להתפלג לחברות שונות. אך מצד שני ייתכן שניתן להתפתח מחברות כאלו, והחטיבה תהיה זו שתאחד את כולנו, ואת כל החברות הויטואליות. לכן יש כאן קצת ספקות. בהקשר להדרכות ולכל המדריכים, נכון שכל החומר מפוזר. לכן אני מציע לפתוח דף אינטרנט ובו יהיו כל המצרכים לטייס מתחיל. אישית כשאני מתחיל להדריך חדשים, אני נותן להם ראשית לקרוא את החומר שיש בואטיל. לדעתי החומר לטייסים ולפקחים באתר החטיבה הוא חומר מעולה, והוא מכסה את כל מה שכתוב בIAL. לכן לדעתי מיותר לפתוח אתר נוסף, ואני מציע לך להשקיע בדברים אחרים כרגע. לדוגמה-מה שיובל עושה (בניית האתר PMDG), והסברים בעברית, מ-א' עד ת', לדעתי זה כן מועיל. אבל אם ברצונך לפתוח אתר, לא אעמוד בדרכך, שיהיה לך בהצלחה. יום טוב! מי אמר לך ש"אל-על וירטואל" בדרך למטה?!?!?!?!?!?!?!? מה שאתה עושה זה גועל נפש מה אתה מלכלך בכלל על חברות שאתה לא מכיר וחבל כי ביינתים אנחנו רק צומחים ומצטרפים אלינו טייסים מכל העולם! אם היית מעיף מבט היית רואה אבל אתה לא!!! אתה בדעה שלך בשבילך כולם נפלו
אורח פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 אלירן כל הכבוד על היוזמה, לפי דעתי אפשר לאחד את הפרוייקט שלך עם המדריכים של החטיבה בתוך אתר החטיבה. אבל זה כמובן מצריך אישור של מנהלי החטיבה. לגבי ה Kneeboard, יש לך אישור מלא שלי לעשות בו כרצונך. בהצלחה, רן.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 13, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 13, 2004 תודה לך רן. אני יפנה לצוות החטיבה ברגע שאני ידע במדויק לפי לדעת החדשים והפקחים שמפקחים על החדשם ,מה יהיה באתר ואז אבקש ואדבר עם הצוות לגבי אפשריות שונות שצריך לסגור.
Oren Geva פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 אלירן, המדריכים שכתבתי עבור ישראל איירליינס נכתבו עבור ישראל איירליינס. הדבר מוטבע בתחתית כל עמוד, המדריכים מפורסמים באתר IAL ושם ישארו באופן בלעדי - אלא אם תקבל את הסכמת הנהלת החברה לתת קישור מאתר בית הספר למאמרי שיישרו באתר IAL. איתי, אני לא מתכוון להגיב לשום דבר שכתבת, אבל אני מציע שלא תירק לבאר ששתית ממנו, גם אם לא כל מה ששתית הצלחת לבלוע.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 13, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 13, 2004 כן אורן לזה מה שהתכונתי. כתבתי שאני הולך לפנות לחברות לדוגמא IAL לגבי קישורים למדריכים שלהם. כתבתי כאן הכול לפני פניה לאותם חברות כדי שלא אצטרך מחדש בכול פעם להסביר מה אני מבקש ומה אני רוצה לעשות. --- איתי כתב שיובל בנה אתר לגבי PMDG! למישהו יש קישור אני רוצה לראות באיזה סגנון הוא מלמד על המטוס! אפשר קישור?
OmriSoudry פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 איתי, תאמר מה שבא לך רק תתקן את זה ל-40 טייסים, 7 בבית ספר לטיסה ומדריכים טובים ועל רמה (שכוללים את אביב גלעדי, סתיו, יוני ועוד...)
E.Z פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 איתי, תאמר מה שבא לך רק תתקן את זה ל-40 טייסים, 7 בבית ספר לטיסה ומדריכים טובים ועל רמה (שכוללים את אביב גלעדי, סתיו, יוני ועוד...) חאלאס להפוך את הפורום הזה לגנון כבר הזהירו אותכם לגבי המריבות המטומטמות שלכם כדי לריב כמה טייסים יש בכל חברה ובלבל תמוח על דברים לא רלוונטים קטנוניים וילדותיים יש לכם מקומות אחרים. כנראה שאתם באמת רוצים שזה ייגמר בהשעיות והעפות מפורום.
OmriSoudry פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 מרוב מה שקרה למעלה שכחתי להגיב על הכי חשוב... :oops: לפי דעתי הרעיון שלך אלירן רעיון מעולה, ואני מבטיח לך שאנחנו בעיט נעזור לך בתחום הזה (באמת יש קצת פער בין מספר הטייסים שנרשמים למס' המדריכים שקיימים)
Itay Zecharia פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 לא התכוונתי לפגוע באף חברה וירטואלית. חלק מכם לא הבין אותי נכון! אני רק ציינתי את דעותיי וזה לגיטימי לחלוטין. אין לי שום דבר נגד אף אחד מכם, או נגד החברה הוירטואלית אליה אתם שייכים, ואתם יודעים זאת. אני מתנצל מראש אם מישהו נפגע, ושיהיה לכולם בהצלחה.
Almog Atar פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 אלירן, אני לא רוצה לאכזב אותך מתחילה...ראשית, אתרים רבים קמו להם (בסגנון XXXXX "ישראייר" ועוד), והם נפלו מהר מאוד. הטייסים בחברות אלה ממש לא רציניים, ונטשטו את החברה מיידית. אני לא חושב שכיום חברים רבים עובדים למען חברות טיסה ויטואליות. IAL כבר לא מתפקדת כמו בעבר, ואני מכיר אנשים רבים שהפסיקו לעבוד עבורם ולרשום טיסות. ו-"עיט-תעופה" שמנסה להחזיק מעמד עם 7 טייסים ומדריך אחד . אני אישית הפסקתי לרשום. דוגמה נוספת היא חברת "אל-על וירוטאל" עם חמישה או שישה טייסים, שגם היא בדרך ליפול ארצה. אני לא חושב שיש מקום לחברות וירטואליות בארץ, הוכחנו לעצמנו שאנחנו לא יכולים להקים חברה וירטואילת מקצועית. החטיבה שלנו, חטיבת VATIL היחידה שעל הרגליים, והיא מתפקדת מעולה, לעומת חברות וירטואליות. לכן לדעתי יש להישאר בחטיבה, ולא להתפלג לחברות שונות. אך מצד שני ייתכן שניתן להתפתח מחברות כאלו, והחטיבה תהיה זו שתאחד את כולנו, ואת כל החברות הויטואליות. לכן יש כאן קצת ספקות. בהקשר להדרכות ולכל המדריכים, נכון שכל החומר מפוזר. לכן אני מציע לפתוח דף אינטרנט ובו יהיו כל המצרכים לטייס מתחיל. אישית כשאני מתחיל להדריך חדשים, אני נותן להם ראשית לקרוא את החומר שיש בואטיל. לדעתי החומר לטייסים ולפקחים באתר החטיבה הוא חומר מעולה, והוא מכסה את כל מה שכתוב בIAL. לכן לדעתי מיותר לפתוח אתר נוסף, ואני מציע לך להשקיע בדברים אחרים כרגע. לדוגמה-מה שיובל עושה (בניית האתר PMDG), והסברים בעברית, מ-א' עד ת', לדעתי זה כן מועיל. אבל אם ברצונך לפתוח אתר, לא אעמוד בדרכך, שיהיה לך בהצלחה. יום טוב! מי אמר לך ש"אל-על וירטואל" בדרך למטה?!?!?!?!?!?!?!? מה שאתה עושה זה גועל נפש מה אתה מלכלך בכלל על חברות שאתה לא מכיר וחבל כי ביינתים אנחנו רק צומחים ומצטרפים אלינו טייסים מכל העולם! אם היית מעיף מבט היית רואה אבל אתה לא!!! אתה בדעה שלך בשבילך כולם נפלו יונתן מסכים איתך אנחנו חברה מקצועית מאוד בכך שהמבחן קשה ורק מי שיודע עובר אותו וגם יש הרבה דברים באתר שאתם לא יכולים לראות וזה דברים בלעדיים ואנחנו רק צומחים וצומחים וטייסים מכל העולם אל תלכלך ! והרעיון הזה מעולה אם צריך עזרה תפנו אלי אני מוכן לעזור תמיד
yuval_el פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 --- איתי כתב שיובל בנה אתר לגבי PMDG! למישהו יש קישור אני רוצה לראות באיזה סגנון הוא מלמד על המטוס! אפשר קישור? יובל בונה.... דבר איתי במסנג'ר...
Eliran-VFS1 פורסם יוני 13, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 13, 2004 או קיי אני יחכה לך... אני פשוט יש לי שאלות טכניות בקשר לשרת לאתר ודברים כאלה ...
OmriSoudry פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 לפי דעתי שרת זה הדבר האחרון שאמור לעניין אותך... קודם כל לכתוב מדריכים..
Kobi David פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 לאחרונה יש המון יוזמות, וזה מבורך, אבל שימו לב למה שאתם עושים. אמרתי את זה ל"עיט" בתחילת דרכם, ואני אומר גם לך, תשקול האם המאמצים שלך והמשאבים שתשקיע, יהיו שווים בהתמודדות. לידיעה: מינינו לאחרונה מנהל פנים ארצי שיהיה אחראי על פיתוח המחלקה הזו. זה הכל. לגבי מה שאיתי זכריה כתב.... - אני באמת שלא יודע איך להגיב, אני מתאפק ונשאר מתון. פילוג, להישאר בחטיבה.... רק אלוהים מבין את הקשר. הגיע הזמן שאנשים ייקבלו פה ניעור טוב. אני מבין שהרצון לחשיפה ולתשומת לב גורם לעיתים לברבר שטויות, אבל לא ייתכן שזה יהיה כל כך מגמתי. פשוט די. בידיוק כמו שאלעד אמר, זההלא יכול להימשך ככה.
Omer k פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 קובי, ברכות על הפיתוח של טיסות פנים ארצי בקשר לבית ספר לטיסה פשוט צור קשר אם כמה שהדריכו אנשים בטח יש להם כבר מדריכים מוכנים -חח רכז אותם בעמוד אחד יפה לי שלבים וזהו! לא צריך לעשות מזה סיפור גדול
OmriSoudry פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 לאחרונה יש המון יוזמות, וזה מבורך, אבל שימו לב למה שאתם עושים.אמרתי את זה ל"עיט" בתחילת דרכם, ואני אומר גם לך, תשקול האם המאמצים שלך והמשאבים שתשקיע, יהיו שווים בהתמודדות. שמע, קובי, בימינו אפשר למצוא הכל בחינם. אחסון חינם, כתובת חינם, וכו'...זה בנוגע למשאבים...ואם גרמת לעוד כמה טייסים ללמוד משהו, לעוד כמה אנשים לטוס CVFR, או לעוד כמה אנשים לקחת בואינג ולטוס איתו - זה היה שווה את המאמץ !
Eliran-VFS1 פורסם יוני 13, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 13, 2004 פשוט אני מדריך הרבה אנשים... ויש לי פול מדריכים במחשב שאני שולח לחדשים בכול פעם. אבל מדריך נדבר להקפות אין וצריך לדוגמא לשבת ולעשות איתם. לא שיש לי בעיה עם זה אבל צריך שיהיה להם רקע פחות או יותר כדי שנוכל ללמד אותם איך הולך הדיבור עם הפקח. וגם לגבי איך להכין תוכנית טיסה איך לעבור מפקח לפקח כול זה אף אחד לא ממש מלמד ולדעתי אם יהיה מקום שירכז הכול ככה לא יהיה בעיה שצריך על כול תלמיד מדריך אלה אפשר ללמד יותר אנשים בפחות זמן. ובקשר לIAL אני לא מבין על איזה התמודדות? ללמד טייס חדש לטוס הקפות יקח לך אנשים שטסים לחול?.לדעתי ככול שיהיה יותר אנשים שיודעים לטוס הקפות בעתיד הם גם ידעו לטוס IFR ויהיו חברים אצלך בחברה. נראה שאתה מרגיש שהבית הספר הזה בא כמתחרה שלך . ***אני מדגיש שוב אני בתקווה לשיתוף פעולה ולא התמודדות כולשהי. אני מבין לפחות מהשם שלכם שאתם נותנים דוגמא של טיסות של נתיבים אמיתים לחול. עיט נותן לנתיבים בארץ מה רע בזה? ואם אכן יש לכם מנהל שכזה לפיתוח בארץ ...אז למה שכותב מישהו חדש בפורום שהוא טייס חדש ומבקש קצת עזרה אתה לא נותן לו דרך להגיע למדריכים שלכם (בני אדם) אלא רק להסברים הכללים להתחברות שבאמת טובים אבל עדיין לא פשוטים לאנשים שבאמת חדשים. אני עדיין חושב שכדאי לבנות את האתר ויהיה בו מדריכים שבעזרתם בלבד הטייס החדש יבין איך להתחבר בלי קשר למדריך שיסביר לו במסנגר או בצאט קולי .(יוצא שאני מסביר לאנשים איך להתקין את התוכנות בעזרת המדריך שבאתר שלכם) וקובי אם תוכל לשלוח לי את המסנגר שלך או שתגיד לי באיזה דרך אוכל ליצור איתך קשר ? תודה