OmriSoudry פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 שים לב אלירן אבל שבסימולטור עצמו יש את רוד שלפי דעתי מדריך מעולה והוא מסביר שם על הקפות (תיאוריה ואז מעשי) ושאר הדברים. כמובן שמדריך יעזור, רק תשים לב שחלק מהדברים שאתה רוצה אולי יש בסימולטור...
Eliran-VFS1 פורסם יוני 13, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 13, 2004 אני רוצה לראות אותך אומר לטייס חדש לך תטוס בשיעורי טיסה בסימלטור. אז בטח הוא ידע איך להתחבר לשרתים ואיך לדבר עם פקחים . ובאמת הוא גם ידע בסוף לעשות CVFR בארץ רק באמצעות המדריך שיש בסימלטור.
OmriSoudry פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 אלירן תקרא שוב את ההודעה שלי. לא דיברתי על CVFR. דיברתי על הקפות ודברים בסיסיים. למשל המכשירים של המטוס, ניווט VOR וכאלה שמוסבר שם מאוד טוב...
Eliran-VFS1 פורסם יוני 13, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 13, 2004 אני לא הולך להאכיל את האנשים... אני הולך לתת להם כלים ועזרים שיוכלו להתחבר לרשת. לטוס כמובן אני יעזור להם איך שאני יכול אבל בטח שאני לא יגיד לו שאתה נוחת תפתח מדפים .... כי אני מלמד לטוס ברשת לא לטוס באופן כללי.
Itay Zecharia פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 לאחרונה יש המון יוזמות, וזה מבורך, אבל שימו לב למה שאתם עושים.אמרתי את זה ל"עיט" בתחילת דרכם, ואני אומר גם לך, תשקול האם המאמצים שלך והמשאבים שתשקיע, יהיו שווים בהתמודדות. לידיעה: מינינו לאחרונה מנהל פנים ארצי שיהיה אחראי על פיתוח המחלקה הזו. זה הכל. לגבי מה שאיתי זכריה כתב.... - אני באמת שלא יודע איך להגיב, אני מתאפק ונשאר מתון. פילוג, להישאר בחטיבה.... רק אלוהים מבין את הקשר. הגיע הזמן שאנשים ייקבלו פה ניעור טוב. אני מבין שהרצון לחשיפה ולתשומת לב גורם לעיתים לברבר שטויות, אבל לא ייתכן שזה יהיה כל כך מגמתי. פשוט די. בידיוק כמו שאלעד אמר, זההלא יכול להימשך ככה. קובי, לטובתך עדיף שתישאר רגוע ומתון... טבעי שלכל אחד מאתינו יהיו כעסים, ושלי יתפרצו מבלי כוונה באותה תגובה. לאחר ההכרה וההבנה של הטעות לא חיכיתי זמן רב וערכתי אותה מייד. הכוונה שלי בפילוג הייתה-חברות וירטואליות שונות יוצרות לעיתים קרובות לתחרות בינהן, על שעות טיסה, על טייסים טובים יותר, תפעול טוב יותר וכדומה. התחרותיות נוצרת בין הצוות, ובין הטייסים. אני הייתי עד למקרים של מצב חמור עד כדי פילוג, עקב התחרותיות המוגזמת. זו הייתה הכוונה שלי אם לא הבנת אותה. נכון, פעם ראשונה שאני מסכים איתך, הגיע הזמן שאנשים ייקבלו פה ניעור טוב. ואני מתכוון למישהו ספציפי. ואין צורך שאכתוב את שמו, ולבייש ברבים (כמו שאתה עשית), אני לא אכתוב את שמך רק מהתאפקות לגבי הנושא הזה. אין לי רצון לחשיפה, ובטח שלא לתשומת לב... החבר'ה יודעים שאני לא כזה. אולי זה במקרה שלך קורה כרגע, והברבורים לדבר שטויות מגיעים אך ורק ממך. ואכן לא ייתכן שזה יהיה כל כך מגמתי. פשוט נמאס!
Omer k פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 איתי וקובי, שימו לב לצד השני של המגמה מגמת עלייה = יותר טייסים = החטיבה גדלה החטיבה גדלה = אנשים רוצים לזכות בכבוד = אנשים עוזרים אחד לשני = גיבוש פנימי שימו לב שלכל דבר יש שני צדדים ואם כבר הזכירו פה פילוג וכל מיני אז אני לא נוהג לעשות את זה אבל הנה דעתי האישית ** אין פגיעה מכוונת באף אחד** קימים היום 3 חברות תעופה ווריטואלית נדמה לי "עיט תעופה","ישראל איירלינס" ו"אל על ווירטואל" זה טוב מאוד שקימת תחרות בניהן אבל אפשר ישר לראות ש"עיט תעופה" ו"ישראל איירלינס" מתעסקות בתחומים שונים ולכן בעצם אין בהן תחרות ישירה עמונם שתיכנס "ישראל איירלינס" כמו שקובי אומר לפנים ארצי תהיה תחרות המצב היום מאוד יפה כשיש חברה לצד הזה וחברה לצד השני, ואין צורך לפגום בכך, עומנם פיתוח ושיפור אלה דברים נדרשים אבל חייבים לשים לב למה כבר קיים אולי יש צורך לשלב את "עיט תעופה" בתוך האגף של "ישאר איירליינס" מכיוון שכבר קיימת תשתית של אנשים וכבר קיימת תשתית עבודה יש מקום למיזוג בין החברות כשכל המטרה שלנו היא להפוך את הקהילה להגדולה ומגובשת מבפנים ומצד אחר פתוחה תמיד לאנשים מבחוץ זאת כמובן דעתי האישית ובעצם גם החזון שלי. אין כוונה לפגוע בשום חברת תעופה ששמה הוזכר או במפעילה, טייסיה, וכל השאר בברכה, עומר
Itay Zecharia פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 איתי וקובי,שימו לב לצד השני של המגמה מגמת עלייה = יותר טייסים = החטיבה גדלה החטיבה גדלה = אנשים רוצים לזכות בכבוד = אנשים עוזרים אחד לשני = גיבוש פנימי שימו לב שלכל דבר יש שני צדדים ואם כבר הזכירו פה פילוג וכל מיני אז אני לא נוהג לעשות את זה אבל הנה דעתי האישית ** אין פגיעה מכוונת באף אחד** קימים היום 3 חברות תעופה ווריטואלית נדמה לי "עיט תעופה","ישראל איירלינס" ו"אל על ווירטואל" זה טוב מאוד שקימת תחרות בניהן אבל אפשר ישר לראות ש"עיט תעופה" ו"ישראל איירלינס" מתעסקות בתחומים שונים ולכן בעצם אין בהן תחרות ישירה עמונם שתיכנס "ישראל איירלינס" כמו שקובי אומר לפנים ארצי תהיה תחרות המצב היום מאוד יפה כשיש חברה לצד הזה וחברה לצד השני, ואין צורך לפגום בכך, עומנם פיתוח ושיפור אלה דברים נדרשים אבל חייבים לשים לב למה כבר קיים אולי יש צורך לשלב את "עיט תעופה" בתוך האגף של "ישאר איירליינס" מכיוון שכבר קיימת תשתית של אנשים וכבר קיימת תשתית עבודה יש מקום למיזוג בין החברות כשכל המטרה שלנו היא להפוך את הקהילה להגדולה ומגובשת מבפנים ומצד אחר פתוחה תמיד לאנשים מבחוץ זאת כמובן דעתי האישית ובעצם גם החזון שלי. אין כוונה לפגוע בשום חברת תעופה ששמה הוזכר או במפעילה, טייסיה, וכל השאר בברכה, עומר מצויין עומר! אני לא נגד... לאו דווקא אני בעד. מצידי שכל החברות יתאחדו ויצרו חברה אחת ענקית. זה נשמע רעיון מעולה :wink: .
Oren Geva פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 תחרות היא דבר חיובי. תחרות בין חברות מדרבנת לשפר ולחדש ולהיות תמיד צעד אחד לפני כולם. תחרות לא צריכה להיות אלימה ואגרסיבית מידי, אבל היא בהחלט מועילה לאווירה ולפעילות של החברות. אין שום בעיה עם זה שיש כמה חברות בחטיבה. ההיפך. אני הייתי רוצה לראות עוד חברות. שמישהו יקים חברה שבכלל לא מבוססת על חברה אמיתית (כמו ווסטווינד - חברת ענק עם אלפי טייסים או DOVE WINGS לשעבר). שמישהו יקים חברה של מטוסי ומסוקי ריסוס זה רק יעשה טוב לכולנו. יהיו יותר אירועים, יותר צבע בשמיים. החטיבה לא "מתפצלת" לחברות. לחטיבה אין תחרות. החטיסה נותנת שירות לכולם, וכך זה גם ישאר. החטיבה, כמו כל חטיבה אחרת, מורכבת מפקחי החטיבה, חברות וירטואליות, וטייסים "פרילאנסרים". כל ואחד ומה שמתאים לו, ואולי כמה דברים ביחד. אין כאן שום בעיה.
Itay Zecharia פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 תחרות היא דבר חיובי.תחרות בין חברות מדרבנת לשפר ולחדש ולהיות תמיד צעד אחד לפני כולם. תחרות לא צריכה להיות אלימה ואגרסיבית מידי, אבל היא בהחלט מועילה לאווירה ולפעילות של החברות. אין שום בעיה עם זה שיש כמה חברות בחטיבה. ההיפך. אני הייתי רוצה לראות עוד חברות. שמישהו יקים חברה שבכלל לא מבוססת על חברה אמיתית (כמו ווסטווינד - חברת ענק עם אלפי טייסים או DOVE WINGS לשעבר). שמישהו יקים חברה של מטוסי ומסוקי ריסוס זה רק יעשה טוב לכולנו. יהיו יותר אירועים, יותר צבע בשמיים. החטיבה לא "מתפצלת" לחברות. לחטיבה אין תחרות. החטיסה נותנת שירות לכולם, וכך זה גם ישאר. החטיבה, כמו כל חטיבה אחרת, מורכבת מפקחי החטיבה, חברות וירטואליות, וטייסים "פרילאנסרים". כל ואחד ומה שמתאים לו, ואולי כמה דברים ביחד. אין כאן שום בעיה. אני לא נגד, אני רק מציג דברים שהייתי עד להם. ואני מוכרח לציין אורן, שיש לך גישה נהדרת. ממש כל הכבוד לך! אתה אכן רואי להיות אחד מצוות IAL. קובי-תלמד... :wink:
mickey lip פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 קראתי את כל השרשור הזה ואני המום בן אדם מעלה רעיון ויוזמה ברוכה ביקש את חוות הדעת שלכם (העינינית) ומה קיבלנו? אין סוף של הודעות והתנצחויות מי שווה יותר מי יותר מועיל והכי גרוע ירידה לפסים אישיים מה קרה לכם? ירדתם מהפסים? כל כך קשה לענות תשובה לעיניין מבלי להתפלסף שעות ? משעמם לכם ? לכו לטוס או לראות איך זידאן תוקע את אנגליה 3 דקות בתוספת זמן תפנימו בבקשה
E.Z פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 קראתי את כל השרשור הזה ואני המוםבן אדם מעלה רעיון ויוזמה ברוכה ביקש את חוות הדעת שלכם (העינינית) ומה קיבלנו? אין סוף של הודעות והתנצחויות מי שווה יותר מי יותר מועיל והכי גרוע ירידה לפסים אישיים מה קרה לכם? ירדתם מהפסים? כל כך קשה לענות תשובה לעיניין מבלי להתפלסף שעות ? משעמם לכם ? לכו לטוס או לראות איך זידאן תוקע את אנגליה 3 דקות בתוספת זמן תפנימו בבקשה כמו שאמרתי גנון שנובע מחבר'ה שסובלים מחוסר תשומת לב ובאשר לעומר אז אם מישהו בא לחפש כאן כבוד שיחפש אותו במקום אחר כאן באים להנות מעולם התעופה הוירטואלי ומהקהילה שלו ולא כדי לקבל . מי שטס כאן\מקים חברת תעופה\ניהיה פקח בשביל כבוד מקומו לא כאן וגם זה נראה כאן. אבל אם אתם כן רוצים טיפה כבוד אז תתחילו ללמוד לטוס\לפקח\לכתוב בפורום כמו בני אדם ולא כמו חבורת ילדים שסגרו להם את הטלוויזיה לכמה שעות... אני אפתח כאן הרבה קלפים וייקומו כאן אחרי מה שאני כותב ואולי יישטפו אותי אבל חצי (לפחות) מכל החבר'ה שכותבים כאן ולצערי אני מתייחס לחבר'ה הפחות וותיקים , רמת הידע בטיסה\פיקוח שלהם לא מצדיקה התפלספויות כאלה מצידם ותאמינו לי על המכ"ם רואים הכל ושומעים הכל ולפעמים גם מהתא טייס. חלק מסויים מהאנשים רואים עצמם מדריכים\ מנהלים מקצועיים אבל את הבסיס שבבסיס הם לא יודעים. תפנימו התחלתם להתעסק כאן בשטויות בתקופה האחרונה בטירוף והפורום הזה הופך למאין מוטציה של כמה פורומים אחרים שעדיף שאת שמם אני לא יגיד אבל ואני אומר שיש איתי אנשים בצוות שהם גם חברים מאוד וותיקים שלי לתחביב שלא מוכנים לראות את מה שהולך פה ,ופה בניגוד לפורומים אחרים, אנשים שנותנים את הטון הרע הזה לא יהיו פה... לתשובת לבכם והתנצלות מראש על ההודעה הבוטא.
Barak פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 קראתי את כל השרשור הזה ואני המוםבן אדם מעלה רעיון ויוזמה ברוכה ביקש את חוות הדעת שלכם (העינינית) ומה קיבלנו? אין סוף של הודעות והתנצחויות מי שווה יותר מי יותר מועיל והכי גרוע ירידה לפסים אישיים מה קרה לכם? ירדתם מהפסים? כל כך קשה לענות תשובה לעיניין מבלי להתפלסף שעות ? משעמם לכם ? לכו לטוס או לראות איך זידאן תוקע את אנגליה 3 דקות בתוספת זמן תפנימו בבקשה כמו שאמרתי גנון שנובע מחבר'ה שסובלים מחוסר תשומת לב ובאשר לעומר אז אם מישהו בא לחפש כאן כבוד שיחפש אותו במקום כאן באים להנות מעולם התעופה הוירטואלי ומהקהילה שלו ולא כדי לקבל מי שטס כאן\מקים חברת תעופה\ניהיה פקח בשביל כבוד מקומו לא כאן וגם זה נראה כאן. אבל אם אתם כן רוצים טיפה כבוד אז תתחילו ללמוד לטוס\לפקח\לכתוב בפורום כמו בני אדם ולא כמו חבורת ילדים שסגרו להם את הטלוויזיה לכמה שעות... אני אפתח כאן הרבה קלפים וייקומו כאן אחרי מה שאני כותב ואולי יישטפו אותי אבל חצי (לפחות) מכל החבר'ה שכותבים כאן ולצערי אני מתייחס לחבר'ה הפחות וותיקים , רמת הידע בטיסה\פיקוח שלהם לא מצדיקה התפלספויות כאלה מצידם ותאמינו לי על המכ"ם רואים הכל ושומעים הכל ולפעמים גם מהתא טייס. חלק מסויים מהאנשים רואים עצמם מדריכים\ מנהלים מקצועיים אבל את הבסיס שבבסיס הם לא יודעים. תפנימו התחלתם להתעסק כאן בשטויות בתקופה האחרונה בטירוף והפורום הזה הופך למאין מוטציה של כמה פורומים אחרים שעדיף שאת שמם אני לא יגיד אבל ואני אומר שיש איתי אנשים בצוות שהם גם חברים מאוד וותיקים לתחביב שלא מוכנים לראות את מה שהולך פה ,ופה בניגוד לפורומים אחרים אנשים שנותנים את הטון הרע הזה לא יהיו פה... לתשובת לבכם והתנצלות מראש על ההודעה הבוטא. מסכים 100%...מגעיל
Kobi David פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 אני אפתח כאן הרבה קלפים וייקומו כאן אחרי מה שאני כותב ואולי יישטפו אותי אבל חצי (לפחות) מכל החבר'ה שכותבים כאן ולצערי אני מתייחס לחבר'ה הפחות וותיקים , רמת הידע בטיסה\פיקוח שלהם לא מצדיקה התפלספויות כאלה מצידם ותאמינו לי על המכ"ם רואים הכל ושומעים הכל ולפעמים גם מהתא טייס. אתה כל כך כל כך צודק. תוצאה של ביטחון עצמי מופרז כנראה, והסתתרות אחרי מקלדת ומסך.
the pilot פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 באמת...לא באנו לריב כאן!!! עייט תעופה היא חברה מדהימה! ורצוי לדעת שלכל חברה יש פלוסים ומינוסים!!!!!!! ועומרי,אני חושב שאיתי לא התכוון לפגוע בך והוא דיבר קצת יותר מבחינה כללית על חברות שהיו פעם קצת יותר "גדולות". בבקשה לא להמשיך כך! תודה,
Itay Zecharia פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 נשבע לכם שאני לא מבין אתכם. אני הבעתי את דעתי בנושא, ייתכן שהדעה שלי לא הייתה במקום ושגיתי. למה צריך לעשות עניין כל כך גדול?! להפוך מזבוב לפיל? מה כל הלחץ??? באמת! אז ניתן להגיד-"אני לא מסכים איתך" וזהו. למה להגזים? הרי ידוע שזה לא היה בכוונה ואין לי כלום נגד אף אחד. אני מבקש לא לעשות מכל דבר קטן מגילה שלמה. זה ממש לא מתאים לאף אחד. אנחנו לומדים מהטעויות שלנו וזה לגיטימי. אין צורך להגיע לרמה כזו. תראו מה עשיתם לאביב בפורום ההוא. זה ממש גועלי, וזה פוגע מאוד. אני יודע שטעיתי, אז אפשר לבוא בגישה חיובית ופתור את העניין ולא לבוא בצורה בוטא. הרי אין פה שום הסתתרות, וטבח שלא שלי. אני לא יודע מי מחפש כאן תשומת לב, אבל אטח שלא אני. אם מישהו כאן יודע יותר מהשני, אין לפגוע בו או להטיח בו על זה. זאת טעות. ומה שאתם עשיתם זה גרוע ביותר. יש לגשת בצד ולהביע את דעתכם מלבי לדרוס את הקורבן בדרך. שימו לב, זה מאוד פוגע. אני רק מבקש לשנות את הגישה ואת היחס שלכם כלפי האחרים בפורום. תגלו קצת כבוד אחד כלפי השני.
Omer k פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 טוב אינ חשוב שאפשר לנעול את הדיון המטרה הראשית שלו כבר מזמן נשכחה ניתן ורצוי לנעול את הדיון. ובקשר למטה המקורית בית ספר לטיסה קיים באתר של החטיבה עמוד לטייסים הבעיה היא שחסרים מדריכים אז במקום לבנות חדש אפשר להוסיף לשם מדיריכם ולכתוב עמוד ראשי שו היה כתוב מאיפה להתחיל ומה לומדים כל עם ורשימת אנשי קשר לעזרה בזמן הלמידה ואחרי זה
Eliran-VFS1 פורסם יוני 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2004 סיכום הדיון שירד שוב לפרטים ולמריבות אישיות לפי מה שנראה עכשיו ולפי שאנשים מגיבים(לא בפורום אנשים שבאמת רוצים לעזור לחטיבה) יש סיכוי שיבנה אתר שידריך ויתן הסבר על הצעדים הראשונים בשביל להתחיל לטוס. עומר, באמת חסרים מדריכים? בחטיבה לפחות איך שנראה אנשים שכותבים בפורום שהם חדשים ויש אותי ועוד כמה אנשים שמצעים להם עזרה. אין שום הפניה של אנשים למדריכים של החטיבה או לאתר ולמרדיכים (לבית ספר לטיסה של שבבניה כבר שנה לפי השמועות) של IAL וכנראה שהצגה של אפשרות של בית ספר מתחרה הביא את IAL להתעורר ולהתחיל לעבוד לטובת החטיבה ולא לטובת טיסים מקצוענים בלבד אלא אולי גם לטובת החדשים. כנראה שעכשיו שיש סיכוי שנניח אבן פינה לבנית בית ספר , יווצר תחרות וIAL והבית ספר יגרמו לכך שיותר אנשים יצטרפו לחטיבה במובן שאומר שיתחילו לטוס ולא לשבת ולהגיב בפורומים. כנראה שכמו שאורן אומר שתחרות זה טוב, אז אולי התחלה של בית ספר לטיסה יצור תחרות שתעשה רק טוב לחטיבה מבחינה זו שלאנשים חדשים יהיה מאיפה להתחיל ... שוב אני מדגיש שאני בונה את הבית ספר כדי ליצור סדר בבאלגן יש מלא מדריכים איך עושים IFR או ILS אך אף אחד לא מלמד טייס שרק מתחיל איך עושים הקפות. תודה רבה לאלו שהגיבו לנושא ולא נגררו אחרי תגובות סתמיות שנכתבו בלי מחשבה, הדיון נכתב בשביל לקבל דעות ורעיונות עיניניות ולא הפגנות כוח של כול חברה ברשת הישראלית. בקשר לזה שצריך לצרף מדריכים (בני אדם ) לחטיבה שיעבדו דרכה אולי יש צורך ואני יכתוב לאנשים מצוות החטיבה לגבי מה שצריך להיות לפי דעתי. בנתיים אני מדריך את רוב האנשים שכתבו בפורום שהם חדשים... שאדי יוכל לספר איך טייס חדש שעבר דרכי מבין מה מבקש ממנו הפקח. אני יקח את ההדרכות האישיות צעד קדימה לטובת החטיבה. תודה שהתיחסתם לנושא .... ואני ממליץ לסגור את הדיון כי הוא ירד לרמה שמביישת אותנו כקהילה, נא לגבי נושאים אחרים -אם אין לך מה לתרום לנושא לא לכתוב שטויות. תודה
Itay Zecharia פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 סיכום הדיון שירד שוב לפרטים ולמריבות אישיותלפי מה שנראה עכשיו ולפי שאנשים מגיבים(לא בפורום אנשים שבאמת רוצים לעזור לחטיבה) יש סיכוי שיבנה אתר שידריך ויתן הסבר על הצעדים הראשונים בשביל להתחיל לטוס. עומר, באמת חסרים מדריכים? בחטיבה לפחות איך שנראה אנשים שכותבים בפורום שהם חדשים ויש אותי ועוד כמה אנשים שמצעים להם עזרה. אין שום הפניה של אנשים למדריכים של החטיבה או לאתר ולמרדיכים (לבית ספר לטיסה של שבבניה כבר שנה לפי השמועות) של IAL וכנראה שהצגה של אפשרות של בית ספר מתחרה הביא את IAL להתעורר ולהתחיל לעבוד לטובת החטיבה ולא לטובת טיסים מקצוענים בלבד אלא אולי גם לטובת החדשים. כנראה שעכשיו שיש סיכוי שנניח אבן פינה לבנית בית ספר , יווצר תחרות וIAL והבית ספר יגרמו לכך שיותר אנשים יצטרפו לחטיבה במובן שאומר שיתחילו לטוס ולא לשבת ולהגיב בפורומים. כנראה שכמו שאורן אומר שתחרות זה טוב, אז אולי התחלה של בית ספר לטיסה יצור תחרות שתעשה רק טוב לחטיבה מבחינה זו שלאנשים חדשים יהיה מאיפה להתחיל ... שוב אני מדגיש שאני בונה את הבית ספר כדי ליצור סדר בבאלגן יש מלא מדריכים איך עושים IFR או ILS אך אף אחד לא מלמד טייס שרק מתחיל איך עושים הקפות. תודה רבה לאלו שהגיבו לנושא ולא נגררו אחרי תגובות סתמיות שנכתבו בלי מחשבה, הדיון נכתב בשביל לקבל דעות ורעיונות עיניניות ולא הפגנות כוח של כול חברה ברשת הישראלית. בקשר לזה שצריך לצרף מדריכים (בני אדם ) לחטיבה שיעבדו דרכה אולי יש צורך ואני יכתוב לאנשים מצוות החטיבה לגבי מה שצריך להיות לפי דעתי. בנתיים אני מדריך את רוב האנשים שכתבו בפורום שהם חדשים... שאדי יוכל לספר איך טייס חדש שעבר דרכי מבין מה מבקש ממנו הפקח. אני יקח את ההדרכות האישיות צעד קדימה לטובת החטיבה. תודה שהתיחסתם לנושא .... ואני ממליץ לסגור את הדיון כי הוא ירד לרמה שמביישת אותנו כקהילה, נא לגבי נושאים אחרים -אם אין לך מה לתרום לנושא לא לכתוב שטויות. תודה בכל מקרה, הרמה של הקהילה שלנו לא ירדה, והיא לא מביישת אותנו כלל, אל תכליל בבקשה. בכל מקרה לא התכוונתי להרוס את הדיון, ואני מקווה שלהבא תדעו איך להתמודד עם דעות של אחרים ולהשלים עם חילוקי דעות.
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 עדיף שאני לא אענה לך. ממש בושה לעצמך אז בשביל מה כתבת את ההודעה?
Itay Zecharia פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 אז בשביל מה כתבת את ההודעה? מאיפה הבאת את זה? אני ערכתי את זה תוך שנייה :oops:
talkaplan פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 אני אשמח מאוד להיות מדריך בבית הספר שלך ולעזור לאנשים שצריכים עזרה עם אתה רוצה אתה יכול לבחון אותי להיות מדריך בבית הספר שלך. אני יכול לעזור בכל התחומים מטוסים קלים כבדים ניווט וכו'..... האי סי קיו שלי: 207643090
Izik Bakshi פורסם יוני 18, 2004 דיווח פורסם יוני 18, 2004 שלום אלירן קודם כל סליחה על האיחור בתגובה אתה לא מתאר לעצמך כמה הודעות חדשות יש בפורום אחרי 11 יום בצבא, וממש במקריות עליתי על ההודעה הזאת. שנית אני מקווה שתראה בכלל את הודעת התגובה שלי. בכלליות הרעיון שלך יפה ותגובתי היא שפשוט תפנה אלי בפרטי ונתחיל להזיז דברים שבת שלום