Daniel Bindman פורסם אפריל 17, 2009 דיווח פורסם אפריל 17, 2009 מחר (יום ש') אני עולה לטיסה הראשונה בחיים שלי במציאות (כן, כן) על ססנה 172N, מהרצליה ל-T&G בחיפה וחזרה להרצליה. תהיה טיפה עננות מעל חיפה אבל לא נורא 4X-CDH תמונה של המטוס: http://www.planepictures.net/netshow.php?id=405285 מבטיח לצלם הרבה ולהעלות את התמונות לפה
dima_ga פורסם אפריל 17, 2009 דיווח פורסם אפריל 17, 2009 תפציץ מחר בהצלחה תראה להם מה זה ואטיל :wink: :!:
WalKMaN` פורסם אפריל 17, 2009 דיווח פורסם אפריל 17, 2009 לא שינו לו צביעה?! בכל מקרה, בהצלחה, תהנה.. תעלה את ואטיל לאוויר.. שבת שלום!
Daniel Bindman פורסם אפריל 17, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 17, 2009 תודה דימה. דניאל, אין לי מושג תודה חבר'ה..
dima_ga פורסם אפריל 17, 2009 דיווח פורסם אפריל 17, 2009 דניאל מתוך סקרנות, כבר טיסה ראשונה אתה עושה טיסה בין שדות תעופה אין איזה הקפות בהתחלה או משהו? וכמה זמן לקח לך ללמוד את החלק העיוני?
Daniel Bindman פורסם אפריל 17, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 17, 2009 דניאל מתוך סקרנות,כבר טיסה ראשונה אתה עושה טיסה בין שדות תעופה אין איזה הקפות בהתחלה או משהו? וכמה זמן לקח לך ללמוד את החלק העיוני? אני הנוסע
dima_ga פורסם אפריל 17, 2009 דיווח פורסם אפריל 17, 2009 דניאל מתוך סקרנות,כבר טיסה ראשונה אתה עושה טיסה בין שדות תעופה אין איזה הקפות בהתחלה או משהו? וכמה זמן לקח לך ללמוד את החלק העיוני? אני הנוסע זה מסביר הרבה דברים :wink:
Daniel Bindman פורסם אפריל 18, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 18, 2009 נו איך הייתה הטיסה? טיסה מעולה המזג אוויר היה פשוט נהדר לטיסה בבוקר, T&O בחיפה, היה מגניב ואז חזרנו להרצליה לנחיתה. בוא'נה, הנדב"ר פה והנדב"ר שם זה אותו הדבר אבל מה שכן, שם הם מחפפים חבל"ז, הם מדברים כאילו אין מחר, לא מבחינת העומס, אלא מבחינה של כאילו מדברים כמו חברים, כמו בבית קפה, חח..
Yarin_l10 פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 נו איך הייתה הטיסה? טיסה מעולה המזג אוויר היה פשוט נהדר לטיסה בבוקר, T&O בחיפה, היה מגניב ואז חזרנו להרצליה לנחיתה. בוא'נה, הנדב"ר פה והנדב"ר שם זה אותו הדבר אבל מה שכן, שם הם מחפפים חבל"ז, הם מדברים כאילו אין מחר, לא מבחינת העומס, אלא מבחינה של כאילו מדברים כמו חברים, כמו בבית קפה, חח.. גם אני שם לב לזה כשאני עם הסקאנר :roll: קרה לי אפילו פעם אחת שהקשבתי לחיפה,מישהו ביקש מרשה,התניע,ואחרי זה בא המשפט הכי מפתיע: הופה הופה,שלומי מה נשמע? חשבתי לרגע שעליתי על קו טלפון :shock:
Yarden Antebi פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 סה"כ להגיד שלום מדי פעם, גם טייסים של איירליינרים עושים את זה, ואפילו על ניקוסיה. הייתה כבר פעם ששמעתי בניקוסיה טייס של ארקיע ששאל טייס של ח"א לאן הם טסים בעברית... אותו הדבר לגבי טייסים-פקחים...אם טייס מכיר את הפקח, הוא יתן לו שאלה מהירה של מה נשמע על הקשר, לא קרה כלום...
Yarin_l10 פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 סה"כ להגיד שלום מדי פעם, גם טייסים של איירליינרים עושים את זה, ואפילו על ניקוסיה.הייתה כבר פעם ששמעתי בניקוסיה טייס של ארקיע ששאל טייס של ח"א לאן הם טסים בעברית... אותו הדבר לגבי טייסים-פקחים...אם טייס מכיר את הפקח, הוא יתן לו שאלה מהירה של מה נשמע על הקשר, לא קרה כלום... ועוד אומרים שהקשר של מגידו זה שכונה
Daniel Bindman פורסם אפריל 18, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 18, 2009 פיינל 34 ל-T/G http://i423.photobucket.com/albums/pp31 ... 1240054992
Yarin_l10 פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 תגיד,יש מצב ששמעתי אותכם על הקשר של חיפה? מאיזה עד איזה שעה הייתם ב-CTR של חיפה?
Yarin_l10 פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 אז לא שמעתי אותכם.. הדלקתי את הסאקנר רק ב12..
Daniel Bindman פורסם אפריל 18, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 18, 2009 ירין, הסקאנר הוא במקרה מכשיר כלשהו או שזה מהמחשב?
Yarin_l10 פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 ירין,הסקאנר הוא במקרה מכשיר כלשהו או שזה מהמחשב? זה מכשיר, זה ממש כמו רדיו רגיל רק שברדיו רגיל אתה קולט רק תדרי FM,שזה אומר מ-76מגה הרץ עד ל 108 מגה הרץ. בסקאנר קולטים גם את תדרי הפיקוח שזה מ 108מגה הרץ עד 136 מגה הרץ.. אפשר לקלוט גם תדרי PSB ו-AM שאין לי שמץ מה זה..
Daniel Bindman פורסם אפריל 18, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 18, 2009 בכמה ניתן לרכוש את המכשיר והיכן? האם אתה יודע? האם צריך רשיון רדיו-טלפון?
Yarin_l10 פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 בכמה ניתן לרכוש את המכשיר והיכן? האם אתה יודע?האם צריך רשיון רדיו-טלפון? יש כמה מכשירים,אני לא האדם הנכון לשאול אותו,את הסקאנר שלי מצאתי מאובק במחסן אחרי 20 שנה שלא השתמשו בו
TalB פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 אני מצטרף לשאלה. כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות סקאנר, אבל אני לא יודע אם הוא בכלל יקלוט משהו - אני גר בכפר סבא, שדה התעופה הקרוב ביותר הוא הרצליה אבל כעקרון אני רוצה לקנות בשביל לשמוע שידורים מנתב"ג. מה אתם אומרים, זה אפקטיבי בטווח הזה?
Shlomlux2 פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 קרה לי אפילו פעם אחת שהקשבתי לחיפה,מישהו ביקש מרשה,התניע,ואחרי זה בא המשפט הכי מפתיע:הופה הופה,שלומי מה נשמע? חשבתי לרגע שעליתי על קו טלפון :shock: יא אללה השלומי הזה שם עשה שכונה... תאמין לי מזל הוא השתחרר והוא רק במילואים פעם בעשור שם כל מוסמכי חיפה- לא ללמוד ממנו... שכוניסט :wink: הנדב"ר הוא לא שכונה לחלוטין, פשוט יחסי פקח-טייס שם הם מאד טובים, מברכים אחד את השני לשלום
Yarin_l10 פורסם אפריל 18, 2009 דיווח פורסם אפריל 18, 2009 אני מצטרף לשאלה. כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות סקאנר, אבל אני לא יודע אם הוא בכלל יקלוט משהו - אני גר בכפר סבא, שדה התעופה הקרוב ביותר הוא הרצליה אבל כעקרון אני רוצה לקנות בשביל לשמוע שידורים מנתב"ג.מה אתם אומרים, זה אפקטיבי בטווח הזה? אני מצליח לקלוט את גישה מעתלית(לפעמים כשאני בעתלית אז יוצא לי..) עם אנטנה מסכנה של 30 ס"מ.. זה לא תלוי כל כך בסקאנר,זה תלוי באנטנה.. עם אנטנה למשל על גג של בית,שתגיע לגובה של 30-40 מטר,אני מאמין שתקלוט את האטיס והדליברי אפילו בצורה מעולה. עם אנטנה פשוטה כמו שלי את הגישה תשמע 100% ואת הרצליה תשמע 100% לגבי מגדל לא יודע..