אורח פורסם אפריל 20, 2009 דיווח פורסם אפריל 20, 2009 http://forums1.avsim.net/index.php?show ... try1570931 מטוס מעניין מחכה שהוא יצא כבר
Idan Traub פורסם אפריל 20, 2009 דיווח פורסם אפריל 20, 2009 נראה ממש טוב הפאנל . מעניין אם הם יעשו גם גמבולינו . זה מטוס שבאמת חסר ויש רק גרסא של ארוסופט שלא ממש מתפקדת לFS9 .
Etai Charit פורסם אפריל 20, 2009 דיווח פורסם אפריל 20, 2009 חבל לי. חברה עם יכולות כל כך איכותיות בכל הקשור להדמיית מערכות מורכבות במטוסים מורכבים, משקיעה את מרצה במטוס קטן והרבה פחות מורכב. מבחינתי זה בזבוז, קיוויתי שלכשיגמר ה-MD11 ימשיכו בקו של מטוסי הנוסעים הגדולים, יוציאו גרסה משופרת ל-737, יוציאו 777, או יעברו לאירבאס 380. בקיצור, חלילה לא מזלזל במטוס, אך עם כל הכבוד - PMDG יכולה להרים פרוייקטים הרבה יותר מורכבים מהמטוס הזה.
תומר עינבר פורסם אפריל 20, 2009 דיווח פורסם אפריל 20, 2009 חבל לי.חברה עם יכולות כל כך איכותיות בכל הקשור להדמיית מערכות מורכבות במטוסים מורכבים, משקיעה את מרצה במטוס קטן והרבה פחות מורכב. מבחינתי זה בזבוז, קיוויתי שלכשיגמר ה-MD11 ימשיכו בקו של מטוסי הנוסעים הגדולים, יוציאו גרסה משופרת ל-737, יוציאו 777, או יעברו לאירבאס 380. בקיצור, חלילה לא מזלזל במטוס, אך עם כל הכבוד - PMDG יכולה להרים פרוייקטים הרבה יותר מורכבים מהמטוס הזה. אולי זה רק חימום למה שהולך להגיע?
David Bendavid פורסם אפריל 20, 2009 דיווח פורסם אפריל 20, 2009 אני חושב שהם לא בסדר =\ הם נותנים לכולם לחכות לNGX, ובינתיים מוציאים כלמיני ג'טים אחרים... אין להם יעילות עבודה, הם קופצים מאחד לאחד. :shock: למרות זאת, המטוס נראה מעולה!
תומר עינבר פורסם אפריל 21, 2009 דיווח פורסם אפריל 21, 2009 אני חושב שהם לא בסדר =\הם נותנים לכולם לחכות לNGX, ובינתיים מוציאים כלמיני ג'טים אחרים... אין להם יעילות עבודה, הם קופצים מאחד לאחד. :shock: למרות זאת, המטוס נראה מעולה! בסוף המטוס הזה יהיה הצלחה מסחררת...
Avichai Koor פורסם אפריל 21, 2009 דיווח פורסם אפריל 21, 2009 אני אישית מאוד אוהב את הטוסים האלו וסוף סוף אני זוכה לאחד שעשוי כמו שצריך! אני מצפה לו!
AaronDagan פורסם אפריל 21, 2009 דיווח פורסם אפריל 21, 2009 חברים יקרים, א. אני מאד מכבד את דעותיכם, אבל לא בהכרח מסכים להן. ב. PMDG לא זקוקים בשום שלב ל-"עצות" שלכם איזה מוצר לפתח או לא. מומחי השיווק שלהם ואלה הממונים על פיתוח מוצרים (ללא ספק אנשים מיומנים, בעלי נסיון רב שנים בתחום הסימולציה הממוחשבת) מכוונים את מוצריהם לשווקים בעלי מכנה משותף רחב ככל האפשר כדי למקסם את הרווחים שלהם. ג. כחובב מוצרי PMDG מזה זמן רב אני נהנה לראות כל פעם מחדש כיצד הם משלבים מוצרים המתאימים לרמה טכנולוגית ממוצעת, למירב השווקים בעולם ובעיקר שווים לכל כיס. קיבלתם 737 ו- 744 עם עשרות ווריאציות צבעוניות (נוסעים ומטען) , MD11 מדהים עם מיטב השכלולים ההיי-טקים, קיבלתם B1900 עם כל מיני גאדגטים, וכעת "פתאום" - טורבו-פרופ דו-מנועי יפהפה עם פאנל משגע שמקובל מאד באירופה, במזרח ובמדינות עולם שלישי..... אז מה קרה ? למה מי מת? :mrgreen: אני בטוח שהם קשובים ל-"בקשות הקהל" ובשלב כלשהו יגיעו עם 757 ואולי אפילו AB... בסופו של יום, הכל לטובה וכדאי שתסגלו לעצמכם חשיבה מעט יותר כוללנית, ותחשבו על זה. יום טוב.
Etai Charit פורסם אפריל 21, 2009 דיווח פורסם אפריל 21, 2009 חברים יקרים,א. אני מאד מכבד את דעותיכם, אבל לא בהכרח מסכים להן. ב. PMDG לא זקוקים בשום שלב ל-"עצות" שלכם איזה מוצר לפתח או לא. מומחי השיווק שלהם ואלה הממונים על פיתוח מוצרים (ללא ספק אנשים מיומנים, בעלי נסיון רב שנים בתחום הסימולציה הממוחשבת) מכוונים את מוצריהם לשווקים בעלי מכנה משותף רחב ככל האפשר כדי למקסם את הרווחים שלהם. ג. כחובב מוצרי PMDG מזה זמן רב אני נהנה לראות כל פעם מחדש כיצד הם משלבים מוצרים המתאימים לרמה טכנולוגית ממוצעת, למירב השווקים בעולם ובעיקר שווים לכל כיס. קיבלתם 737 ו- 744 עם עשרות ווריאציות צבעוניות (נוסעים ומטען) , MD11 מדהים עם מיטב השכלולים ההיי-טקים, קיבלתם B1900 עם כל מיני גאדגטים, וכעת "פתאום" - טורבו-פרופ דו-מנועי יפהפה עם פאנל משגע שמקובל מאד באירופה, במזרח ובמדינות עולם שלישי..... אז מה קרה ? למה מי מת? :mrgreen: אני בטוח שהם קשובים ל-"בקשות הקהל" ובשלב כלשהו יגיעו עם 757 ואולי אפילו AB... בסופו של יום, הכל לטובה וכדאי שתסגלו לעצמכם חשיבה מעט יותר כוללנית, ותחשבו על זה. יום טוב. את החשיבה השיווקית אני משאיר להם, אותי זה לא מעניין. אותי מעניין לקבל מטוסים שאישית אני אוהב, מכאן הבעתי את דעתי בנושא. האכזבה (אם אפשר להגזים ולקרוא לזה כך, למרות שזה רחוק מלרוקן לי את בלוטת הדמעות) היא אישית לחלוטין, הייתי מעדיף שחברה ברמה כזאת תפתח מטוס מורכב שלא רבות החברות האחרות שמסוגלות לו. עם זאת, אני בטוח שהמוצר המוגמר שלהם יהיה איכותי יותר מתמיד, ולכן לכשיצא, אנסה אותו ואשקול לרכוש אותו. זה לא גורע מן העובדה שהייתי מעדיף שיפתחו מטוס קומפלקס שמעט מאוד חברות פיתוח יודעות להתמודד איתו. בנוסף, ה-737-NGX אמור להיות פגז, ולא שמעתי על עדכונים ממנו. התחלה של פרוייקט חדש מרחיקה את יום שחרור שני המטוסים.
Mark163 פורסם אפריל 21, 2009 דיווח פורסם אפריל 21, 2009 יש למישהו מושג אם PMDG הולכים לפתח איזה איירבוס?
Idan Traub פורסם אפריל 21, 2009 דיווח פורסם אפריל 21, 2009 שמע אם תקרא כמו שצריך את תגובת החברה מPMDG תבין בידיוק את המדיניות שלהם וככל הנראה גם של LDS . פשוט מאוד יש צנזורה חמורה על כל הנושא של פרסום המוצר ליפני גימור בזמן האחרון . המטוס הזה פורסם בטעות ע"י חבר צוות בראיון שנתן לאחד מכלי התקשורת ובנוסף גם בקטלוג מחירים של ארוסופט . לאור העובדה שהמטוס התקרב מאוד לשלב סיום הוחלט לפרסם במקום אחד (אפילו לא באתר שלהם) את התמונות וטיפה מידע שניתן להסיק מהפוסט . בנוסף PMDG מספיק גדולה (לפי מה שהם אומרים . אני לא בדקתי זאת עובדתית ) לפתח שני מוצרים במקביל בצוותים נפרדים תוך שיתוף תכניקות משותפות . לך תדע אולי המטוס יצא כניסוי לחלק מהתכניקות שבשימוש עתידי או תחת עבודה לNGX? לדעתי כל מטוס זה מבורך . להזכירך אם מדברים נתונים המטוס הנמכר ביותר בעולם הוא גם אחד הקטנים ולא אחד הכבדים . לכן יפה שיצא עוד מוצר למי שבאמצע ומחפש אפשרות לטוס בזמן סביר גם ליעדים לא הכי קרובים כמו כריתים ,אתונה, קהיר ,שארם ואיי יוון הנוספים .
Yarden Ben-Dor פורסם אפריל 21, 2009 דיווח פורסם אפריל 21, 2009 רק חבל שלא פיתחו 777. אז באמת הייתי ואני מאמין שכולם היו נוהרים ומזילים ריר
Idan Traub פורסם אפריל 21, 2009 דיווח פורסם אפריל 21, 2009 באמת חסר טיפרל 7 שיהיה ראוי לשימוש ולהטסה בFSX .
AaronDagan פורסם אפריל 21, 2009 דיווח פורסם אפריל 21, 2009 רק חבל שלא פיתחו 777. אז באמת הייתי ואני מאמין שכולם היו נוהרים ומזילים ריר ירדן, קח את ה-777 של WILCO כאתגר אישי. מה דעתך? ואני גם מסכים בהחלט להנחה\תקווה ש-PMDG אולי אולי יוציאו 777 על בסיס תשתית ה-744 אנחנו אופטימיים........