עבור לתוכן
almoghilel

סוגרים את חיפה עד ה-1 ביולי

Recommended Posts

פורסם

חחחחח העיר :lol:

סוגרים את השדה בשביל לעשות מנהרה בין הצבאי לאזרחי (למי שמבין\גר בחיפה, כמוני :P)

דרך אגב קיבלתי עכשיו עוד עידכון מאבא שלי שבשביל להריץ את העניין יעבדו 24 שעות

כולל שבתות וחגים (כן כן, גם יום העצמאות... \: )

בקיצור, נישמח לראות אותם משפצים ברשת :D

פורסם

סוגרים את השדה בשביל לעשות מנהרה בין הצבאי לאזרחי (למי שמבין\גר בחיפה, כמוני :P)

ואללה מזל שלא עשינו טקסטורות קרקע לחיפה

פורסם

ואללה מזל שלא עשינו טקסטורות קרקע לחיפה

:lol::lol:

פורסם

סוגרים,ולכן בקושי תהיה תנועה,ולכן התחנה שאני קולט הכי טוב לא תהיה בפעולה כל כך הרבה :(

מזל שיש את ואטסים,לפחות שמה זה לא יהיה תקף..

פורסם
למה ירין?את תל אביב אתה לא קולט?את פלוטו אתה גם יכול לקלו שם בהר מירון לא?

כתבתי שאותה אני קולט הכי טוב

אבל תודה לאל אני קולט את תל אביב,פלוטו,ניקוסיה,חיפה,חיפה אטיס,עמאן.. :lol:

(וזה עוד עם אנטנה מסכנה בת 20 בגובה של 30 ס"מ.. אבל אין מה להגיד,היא פשוט מעולה :D )

רק בחיפה אני קולט גם את המטוסים וגם את הפקח טוב מאוד,בתל אביב אני לא שומע את כל המטוסים כשנותנים רידבק וכו'.. וזה מוריד מהעומס,אז אין כל כך מה להקשיב :roll:

אורח Yarden Salvi
פורסם

אבל תודה לאל אני קולט את תל אביב,פלוטו,ניקוסיה,חיפה,חיפה אטיס,עמאן,רמת דוד.. :lol:

(וזה עוד עם אנטנה מסכנה בת 20 בגובה של 30 ס"מ.. אבל אין מה להגיד,היא פשוט מעולה :D )

רק בחיפה אני קולט גם את המטוסים וגם את הפקח טוב מאוד,בתל אביב אני לא שומע את כל המטוסים כשנותנים רידבק וכו'.. וזה מוריד מהעומס,אז אין כל כך מה להקשיב :roll:

אני לא הייתי מתהדר שאפשר לקלוט רמת דוד..

צה"ל לא אוהב דברים כאלה, שמאזינים לו..

אורח Yarden Salvi
פורסם

אבל תודה לאל אני קולט את תל אביב,פלוטו,ניקוסיה,חיפה,חיפה אטיס,עמאן,רמת דוד.. :lol:

אני לא הייתי מתהדר שאפשר יכול לקלוט רמת דוד..

את האמת אני לא מקשיב לרמת דוד,רק פעם אחת הקשבתי,ואני לא כל כך קולט טוב את ר"ד..

חן,אם אתה רוצה אני אקליט ויעלה ליוטיוב או משהו וישלח לך..

גם אם אתה יכול, אל תקשיב..

תשמע משהו חריג שיוכל להפלט לך אחרי זה, זה לא טוב.

בכל מקרה, למה אתה לא מחפש איזה אנטנה גבוהה יותר?

פורסם

אני לא הייתי מתהדר שאפשר יכול לקלוט רמת דוד..

את האמת אני לא מקשיב לרמת דוד,רק פעם אחת הקשבתי,ואני לא כל כך קולט טוב את ר"ד..

חן,אם אתה רוצה אני אקליט ויעלה ליוטיוב או משהו וישלח לך..

גם אם אתה יכול, אל תקשיב..

תשמע משהו חריג שיוכל להפלט לך אחרי זה, זה לא טוב.

בכל מקרה, למה אתה לא מחפש איזה אנטנה גבוהה יותר?

כי אני לא צריך.. :wink:

יש לי קליטה מספיק טובה..

אבל,אם אני אבדוק וכו'.. ואראה שעם האנטנה הזאת אני אקלוט את גישה/TMA/ראש פינה עדיף כמובן את כולם :lol:

אז יכול להיות שאני אקנה.. אבל אם כל מה שאני אקלוט בעזרתה זה רק עוד את ראש פינה,אני לא ישקיע בשביל זה..

אורח Yarden Salvi
פורסם

אבל אתה לא שומע את הרוב מספיק טוב אמרת..

תנסה לחפש במגרשי גרוטאות כללים או של חקלאות, לפעמים יש שם כל מיני אנטנות מפלצתיות לא ממש יקרות..

אורח Yarden Salvi
פורסם
לזה שקולט את בסיס רמת דוד .הייתי ממליץ לך לשבת בשקט .

ולא להעלות את זה לאף אתר .זה פגיעה בביטחון המדינה .

אל תדאג, הוא אמר שהוא לא מקשיב ואני גם בטוח שהוא לא יעלה את זה..

פורסם

חברה אל תגזימו..

אני לא מקשיב בכלל לרמת דוד.

חוץ מזה - למה שאני יעלה הקלטות של זה?!

וד"א - אם מישהו יכול להרחיב בנושא,אז האם יש תדר מיוחד לקרבי?

כי זה לא נראה לי הגיוני בכלל,תדר לא מוצפן,בלי הגנה,ומטוסי קרב? לא הגיוני..

(אם יש תדר מיוחד תגידו כן,לא לכתוב את התדר כמובן..)

פורסם

עד כמה שאני יודע לח"א יש משדרי ומקלטי UHF שאותם לא נראה לי סקאנר יכול בכלל לקלוט.

בנוסף יש סיבה למה יש שמות צופן בנושאי בטחון .

סביר להניח שעם הטכנולוגיה של היום אם תצליח לקלוט תדר שלא רוצים שישמעו גם צפנים אתה תשמע גיבריש בגלל מכשירי הערבול .

פורסם

קשר צבאי למתחילים:

הצבא משתמש במגוון רחב של תדרים בכל תחום החל מHF, דרך VHF/UHF ועד לתדרים הרבה יותר גבוהים.

כמו כן, ככל שמעלים את דרגת ההצפנה של ציוד קשר המחיר והסיכון עולים בהתאם (מה קורה אם הציוד נתפס בשטח אויב). אין מה לעשות, לצה"ל אין כסף אינסופי וצריך לעשות חשיבה של cost-effectiveness ולהחליט איפה אפשר להשתמש בקשר גלוי.

לכן, תהיו בטוחים שמה שלא אמורים לשמוע מחוץ לצה"ל, עובר בקשר מוצפן בלבד, וברמת ההצפנה המתאימה. מה ששומעים על תדרים גלויים, צה"ל לוקח זאת בחשבון. אם לירין יש סקאנר גם לחיזבאללה יש. הכל נלקח בחשבון.

בואו נהיה ריאליים, שום דבר ששומעים על תדר מגדל רמת דוד הוא לא סכנה קיומית למדינה אם הוא מגיע לידיעת הציבור. מצד שני, צריך לזכור שזה כן מנוגד לחוק היבש להחזיק סקאנר, ועל אחת כמה וכמה להעלות הקלטות של תדרים צבאיים לרשת.

פורסם
קשר צבאי למתחילים:

הצבא משתמש במגוון רחב של תדרים בכל תחום החל מHF, דרך VHF/UHF ועד לתדרים הרבה יותר גבוהים.

כמו כן, ככל שמעלים את דרגת ההצפנה של ציוד קשר המחיר והסיכון עולים בהתאם (מה קורה אם הציוד נתפס בשטח אויב).

תהיו בטוחים שמה שלא אמורים לשמוע מחוץ לצה"ל, עובר בקשר מוצפן בלבד, וברמת ההצפנה המתאימה. מה ששומעים על תדרים גלויים, צה"ל לוקח זאת בחשבון. אם לירין יש סקאנר גם לחיזבאללה יש. הכל נלקח בחשבון.

בואו נהיה ריאליים, שום דבר ששומעים על תדר מגדל רמת דוד הוא לא סכנה קיומית למדינה אם הוא מגיע לידיעת הציבור. מצד שני, צריך לזכור שזה כן מנוגד לחוק היבש להחזיק סקאנר, ועל אחת כמה וכמה להעלות הקלטות של תדרים צבאיים לרשת.

אני לא יעלה,אני בכלל לא מקשיב :wink:

אבל מה זאת אומרת אסור להחזיק סקאנר? זה לא שקניתי אותו בשביל הכיף.. זה פשוט קרוב משפחה שלי שעה קורס טיס אז הוא הביא לי,מה אמורים לעשות?

הוא פרש והביא לי את הסקאנר,הוא היה אמור לזרוק אותו? :?

פורסם

ירין, כמו שאתה יודע הרבה מאוד אנשים שאין להם רשיון RT מחזיקים סקאנר.

אף אחד לא אוכף את החוק הזה, וברוב מדינות העולם זה זכות של כל אזרח להחזיק כזה מכשיר.

רק לזכור שלפי החוק היבש, זה אסור. זה הכל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...