Nir פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 מודה ומתוודה, אני לא חובב גדול של פרדות חמורים ואתונות וירטואליים. אחרי שהתוודעתי לראשונה ל PMDG ומוצריה, החלטתי שהגיע השעה לבדוק במה מדובר. מעולם לא אהבתי במיוחד מטוסים גדולים. אני מעדיף קטנים עד בינוניים עם יכולת תימרון וזריזות...להרגיש את המטוס והרטט בידיים. רכשתי את ה BEECHCRAFT B1900D תמורת 14$. מחיר נמוך בהשוואה לקו המטוסים הגדולים של החברה. ההתרשמות הראשונית הייתה מאכזבת. אומנם המטוס נבנה לתלפיות ב GMAX ונראה חיצונית מצויין. האכזבה הגיעה כשנכנסתי לקוקפיט. חלק מהשעונים אינם ברורים...מפסקי התאורה והטייס האוטומטי- אני צריך לנחש מהו כל מפסק. עד היום הטסתי את ה KINGAIR שהוא הדיפולט של FS9 והייתי די מרוצה, מלבד הפאנל שנראה מעט ציורי, אך לפחות הפאנל ברור וקריא. רק לאחר מעשה, התברר לי שהפאנל בנוי בחלקו מהדיפולט וחלקו נעשה ע"י PMDG. למעשה, הרבה מהרוכשים של המטוס החליפו את השעונים באלה המיוצרים ע"י REALITY XP. מדובר בתוספת של 19$ אך השיפור משמעותי לפי מה שהם מספרים. או קיי...לטיסה. הדבר הראשון שמבחינים בו הוא הסאונד היוצא מן הכלל. ניתן כמעט להריח את הדס"ל. המטוס מתנהג מצויין על הקרקע וניתן להסיעו בקלות רבה. באוויר אין הפתעות. המטוס מתנהג בצורה מעוררת הערכה. ההערה היחידה היא לגבי הטייס האוטומטי ביירוט VOR ו ILS שמתנהג בעצלות רבה מידי. יש לתכנן את היירוט כמה שיתר רחוק מהיעד כדי שהטייס האוטומטי יסיים את התיקונים בזמן ויתייצב על הרדיאל. ושוב לגבי הפאנל. PMDG נתנו את האפשרות לבחור בין קוקפיט דו מימדי ללא קוקפיט וירטואלי, לבין שילוב של השניים, וזאת כדי להקל על בעלי מחשבים חלשים יותר. הקוקפיט הוירטואלי אגב נראה מצויין אם כי מעט מואר מידי בלילה לדעתי. לסיכום : נחמד. בהחלט ייתכן ואבצע עליו את רוב טיסותי. יכול היה להיות הרבה יותר טוב ! :cry: ניר
Oren Geva פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 מסכים איתך בכל מילה. המטוס נראה מצויין, אבל לא עומד בסטנדרטים של מטוסי PAYWARE אחרים. תמסור ד"ש לקפטן וטייס המשנה שלו, Live well and prosper!
Ido Rosenthal פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 PMDG אומרים שהם מחזירים את הכסף אם לא מוצא חן בעניך לא ?
Oren Geva פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 אני חושב שכל מוצר שאתה קונה באינטרנט אתה רשאי להחזיר תוך תקופה מסויימת (שבועיים, 30 יום) ולקבל את כספך בחזרה.
אורח פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 מסכים איתך בכל מילה.המטוס נראה מצויין, אבל לא עומד בסטנדרטים של מטוסי PAYWARE אחרים. תמסור ד"ש לקפטן וטייס המשנה שלו, Live well and prosper! אממ, תיקון קליל... live long & prosper :wink: מעניין מתי יתנו לבונז להטיס, אז זה יהיה משעשע
Nir פורסם יוני 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2004 הם לא מחזירים כסף כיוון שמדובר ברכישה אלקטרונית ( הורדה מהאינטרנט ) :cry: אגב...יש למשהו נסיון עם REALITY XP ? ניר
Oren Geva פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 האמת היא שה הגיוני. אתה לא יכול להחזיר את המוצר באריזה המקורית... כן, כן, מחקתי אותו... אבל זה כל כך גרוע שאתה רוצה להחזיר אותו? לדעתי הוא לא רע בכלל - והשעונים די קריאים - לפחות ב-VC תראה את הטיסה הזו: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=1364
Nir פורסם יוני 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2004 לא....לא גרוע בכלל. סתם מרגיז. הצורך לעשות זום בכל פעם שאני רוצה לקרוא איזה שעון. תראה למשל את האירו קומנדר החינמי והנפלא שהמלצת עליו בעבר. מטוס מושקע בטרוף עם אפשרות לעשות זום על השעונים החשובים בלחיצת כפתור.. פשוט הייתי מצפה לקצת יותר במטוס בתשלום.
Nir פורסם יוני 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2004 הודעה לPMDG I swear in GOD I have deleted my downloaded B1900D Pleas give me my money back.....ppplease
E.Z פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 הסתכלתי בתמונות שבאתר וכבר שם אפשר להבחין שהפנל בנוי מהברירת מחדל אנימ קווה ב= 747 שלהם שאמור לצאת מהקיץ יעמוד בציפיות ויש הרבה..
Oren Geva פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 בגלל זה הם לא קוראים לו PMDG B1900 מראש הם אמרו שזה PMDG EXPRESS מטוס ש-PMDG יצרו - באקספרס...
Ido Rosenthal פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 ניר, למרות שאתה שונא את ה"חמורים" למניהם זו בכל זאת דרך טובה לבדוק מוצר לפני שקונים אותו...
Nir פורסם יוני 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2004 שלא תבין לא נכון עידו אני לא מתחסד או צדיק גדול. אני מעדיף את הדרך הנכונה... חוץ מזה...מעולם לא הצלחתח להוריד שום דבר בדרך זו. את זה אני משאיר לאחיין הצעיר שלי...
Oren Geva פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 אתה מתכוון לפני ש"קונים" אותו בחייך, מי מוריד תוכנה באופן לא חוקי, בודק אותה, ואחרי כן הולך וקונה אותה? נראה לי שעדיף לא להיכנס לנושאים האלה בכלל בפורום הזה. ותפסיקו להגיד לי שמותר להגיד כאן אימיול. אני לא מתחסד ואני ישראלי כמו כולם. תעשו מה שאתם רוצים, אבל זה פורום רשמי של חטיבה בואטסים. תשמרו את הדברים האלה לעצמכם או לפורומים אחרים. אני מודיע קבל עם ועדה שהודעות שידונו בתוכנה לא חוקית בפורום שאני מנהל יערכו/יימחקו לאלתר.
E.Z פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 עשיתי אתמול בלילה טיסות עם ה- נ 1900 אומנם הפנל מאוד דומה לברירת מחדל של מייקרוסופט אבל הדגם לפי דעתי פשוט מעולה. הסאונדים הם עירבוב של הברירת מחדל ועוד תוספות בהחלט לא מוצר שהייתי מחזיר ליצרן