EvyatarM פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 אוקיי, אני מעוניין לרכוש מטוסים מהאינטרנט, (קיבלתי משכורת). קניתי בינתיים את הB737 של PMDG ומאוד התרשמתי לטובה. השאלה היא האם יש לPMDG מטוסים כגון 767 757 747 777 ולא רק 737? ומה הם המטוסים הטובים ביותר לרכישה? לאו דווקא מPMDG. תודה.
E.Z פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 חכה ל -PIC V2 שאין לי ספק שיהיה ברמה שמועות אומרות שהוא נמצא בשלבי בטא מתקדמים. וכמובן חכה ל -747 של PMDG. קיים גם A320 גם של PSS וגם של WILCO אני לא יודע איזה מהם יותר טוב. ויש EUROWING שמייצרת את ההסנה סיטיישן אין לי ממש דעה מגובשת עליו כי אני לא כל כך מכיר אותו ססנה 152 של DF מעולה. ויש את ה- 742 של RFP שגם מעולה אבל קשה לתפעול.. ממליץ לך לחכות ל PIC V2 כי הוא יהיה יקר וכנראה ייה עדיף להשקיע בו ואם לא אז לבדוק את ה- 747 של PMDG
Oren Geva פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 RFP V2 742 הוא מצויין, אבל זה מטוס למתקדמים. PMDG עתידים להוציא את ה-744 בקרוב, ואני מניח שהוא יהיה ברמה דומה לזו של ה-737 שלהם. PIC 767 V2 הוא כמובן מה שכולנו מחכים לו, ה-PIC המקורי היה מאודד ריאליסטי בשנת 2000 בתחומים שאנחנו עדיין לא רואים במטוסים הכי מודרניים היום (כיול INS, RAM AIR TURBINE ועוד). האיירבאסים של PSS טובים מאוד לדעתי - אבל הם פחות יפים גרפית מה-PMDG מתוך הקוקפיט. שווה מאוד ומעניין מאוד ללמוד אותם, כי כל הפילוסופיה בתכנון ה-FMC שלהם היתה שונה מלכתחילה מהבואינגים. עדיין נותר לראות מי יוציא 777. לגבי הצסנה סייטיישן של EUROWING אני מציע לך לא לשלם כסף על הדבר הזה. הוא מאוד יפה ויזואלית, אבל לא כל כך ריאליסטי מבחינת המערכות, ובסופו של דבר אתה טס בקוקפיט, לא בחוץ! מחשב הטיסה שלו מתבסס על ה-GPS של הסימולטור, וזה לא רציני. מה שכן, יש ל-WILCO סידרה חדשה של CRJ לסוגיו (200, 700) והם לא רעים בכלל - אם כי פחות אטרקטיביים לטייס הישראלי - כי אף חברת תעופה לא מפעילה אותם באזורינו. מבחינת מטוסים קלים - כל מה שיצא מהידיים של FSD ו-DREAMLFLEET שווה את תשומת ליבך. כך גם המטוסים של CARENADO.
EvyatarM פורסם יוני 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2004 יש לי את של דריםפלייט והם טובים מאוד. עכשיו יש לי בקשה לא קלה ...... מישהו יכול ללמד אותי להשתמש בFMC, מחשב הטיסה? כי אני טייס חדש מתלמד ואני מתחיל במטוס 737 ולא רוצה להגיע ישר לענקים כגון ה744. אני צריך לדעת בFMC מתי להתחיל להנמיך, באיזה מהירות לטוס, גובה, איזה מהירות אנוכית, כל זה הוא מראה? ונכון שאני עושה טיסה בפלייט? אז יש לי Flying Following זה פקח שמתדרך אותיף גובה מהירות לאיזה גובה לעלות וכו'? ואיך הוא יודע לאן אני טס? הוא אומר לי את הנתונים על פי תוכנית הטיסה שלי? איך הוא יודע לאן אני טס? אני צריך רק לדעת איך מפעילים את האפשרות שהפקח יהיה איתי לאורך כל הטיסה וידריך אותי... תודה ענקית, ושוב, ענקית לעוזר. אביתר.
Itay Zecharia פורסם יוני 14, 2004 דיווח פורסם יוני 14, 2004 בקשר למדריך, אני אשמח להדריך אותך. אבל זה דורש רצינות. צור עימי קשר ב-MSN.
Oren Geva פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 PSS עובדים על חבילות חדשות ל744 ו777 כן, ראיתי בזמנו את ההודעה שלהם - אבל לפני כמה זמן עברתי על הפורום שלהם ועל האתר שלהם ולא ראיתי שום איזכור לנושא... מישהו יודע על זה משהו יותר ודאי?