עבור לתוכן
Shmulik Lin

חוויה מענינית ביותר!!

Recommended Posts

פורסם

שלומות כולם!

כפי שאתם ודאי יודעים אני לא הרבה ברשת אלא הרבה בים :)

ואין כל כך זמן לפעול אבל.....אתמול בצהריים יושב אני במשרדי בעיר הרצליה

ולפתע נכנסים אלי 3 אנשים גבר ו-2 בחורות ומבקשים ממני בכל לשון של בקשה

שאאשר להם באיזור אוגוסט לקיים ערב שירה בחוף הסירות דרומית למרינה כל הלילה

אני תמיד אומר קודם כל לא ואח"כ נראה--מנסיון :)

מה מתברר???

הבחור קברניט של 737 חמוד לאללה וישר קלחה השיחה ל-VATSIM ו-VATIL\

עם הדגמות כמובן

הקיצר הקברניט נטרף מהקטע לא האמין למראה עיניו והזמין אותי לערב שירה הזה בו ישתתפו כלל הטייסים של אלעל כמובן מי שלא נתון בחובות אחרים

אחרי התלבטות קשה מאוד של עשירית השניה בערך אישרתי לו לקיים את הערב

שמו אילן גבריאל והוא באמת בחור נחמד

הבטיח לי אחרי שסיפרתי לו שילדים בני 12 היו בקוקפיט בהמראות למיניהם ואני לא

כי כל טיסה באלעל שאבחר אודיע לו מראש ולא תהיה בעייה :D:D:D:D:D

עד כאן

יום נעים

פורסם

מגניב

עכשיו נשאר לך רק לדאוג שהוא מתחיל לטוס איתנו כאן בשעות הפנאי או לפחות לפקוד את הפורום - אם הוא באמת נחמד וגם קפטן אני בטוח שנוכל ללמוד ממנו הרבה!

פורסם

אולי באמת אנחנו צריכים לעשות לא רק מפגשים ב-ILS אלא לארגן כניסה עם אישור אלעל שתלווה ע"י אנשי ביטחון (אם זה מה שירגיע אותם) לתוך בן-גוריון, להיכנס למטוסים אולי...

אני אישית יודע שעם קצת "פרוטקציות" יפעילו לנו את הסימולטור שלהם. ונראה לי יהיה נחמד להסתובב במקום שאנחנו רגילים לראות בסימולטור...

מה נראה לכם?

פורסם
אולי באמת אנחנו צריכים לעשות לא רק מפגשים ב-ILS אלא לארגן כניסה עם אישור אלעל שתלווה ע"י אנשי ביטחון (אם זה מה שירגיע אותם) לתוך בן-גוריון, להיכנס למטוסים אולי...

אני אישית יודע שעם קצת "פרוטקציות" יפעילו לנו את הסימולטור שלהם. ונראה לי יהיה נחמד להסתובב במקום שאנחנו רגילים לראות בסימולטור...

מה נראה לכם?

צריך אישור מיוחד ובטח שלא לקבוצה גדולה

זה לא נראה לי בר ביצוע

פורסם

מה נראה לכם?

מה השאלה מי שיכול לעזור בעינייןזה יהיה אדיר.

פורסם

דיברתי עם מישהו שאני מכיר באלעל (עובד משרד, לא טכנאי או משהו כזה) והוא אמר שאין אישור בטחוני אפילו להכניס מישהו אחד שהוא בעצמו מכיר......

חוץ מאירועים שונים שאולי ניתן להכניס אנשים ואז לא בטוח שיכניסו קבוצות ...

אבל אם יהיה, אשמח להגיע.

אני תמיד אופטימי :)

פורסם

דור, לא יודע בקשר לאדם שדיברת איתו, אבל אני אנסה עם דודה שלי (שגם היא עובדת אלעל) לבדוק מה אפשר...

אני לא מאמין שירשו לה בכל מקרה לארגן משהו כמו 50 איש (לפחות!) להיכנס ולהסתובב במתחם כאילו זה שלנו..אבל אני מבטיח לצלם תמונות אם אני אלך ויברר כמה אנשים אפשר להכניס...

פורסם

מה נראה לכם?

צריך אישור מיוחד ובטח שלא לקבוצה גדולה

זה לא נראה לי בר ביצוע

בציריך יש כאלה הם מארגנים קבוצה של אנשים ועשו במיוחד לסיורים האלה מקום סופר קרוב למסלול וככה הם יכולים לצלם הינה למשל בתמונה הזו

http://www.airliners.net/open.file/354974/L

http://www.airliners.net/open.file/420715/L/

http://www.airliners.net/open.file/154462/L/

פורסם

הרוח נושבת קרירה ררה המטוס ממריא צפונה ררה ותמשיכו תשיר :roll: גם אני בבירורים יש לי שכן שעובד באל על ואולי הוא יצליח לסדר לי משהו וגם יש לי עוד מקור שאני אוכל להיכנס לאל על ולעשות סיור. אבל מה שהכי צריך לעשות בנתב"ג זה גג כזה של צפייה על מטוסים כמו בציריך פרנקפורט ועוד אבל בגלל המצב זה קצת מסובך :roll:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...