Izik Bakshi פורסם אוקטובר 2, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2003 שלום חברים... הבטחתי משהו לכמה אנשים פה ועכשיו אני מתכוון לעשות הכל כדי לקיים את זה... אז כמו שהבטחתי אני מתכוון להיות על פיקוח תל אביב לילה שלם והתאריך יום שישי ה 3 לאוקטובר, אני מתכנן להיות מ 00:00 עד 06:00 לפי שעון ישראל אז אתם מוזמנים לבוא ולארח לי חברה . אני רוצה לציין שישנם שתי סיבות שימנעו ממני את הלילה הזה והן: אם הדבר יפריע לבני משפחתי לישון אני יאלץ לסגור (או שאמא תכבה את השלטר ) הסיבה השניה היא בעיות חיבור לאינטרנט שיש לי לאחרונה שגם יכולות לגרום לזה שאני לא יוכל לפקח. לאלה שפתחו היום את EROBOOK בטח שמו לב שרשמתי את עצמי על תל אביב בין השעות 18:00 - 00:00 ולא הגעתי, אז הסיבה היתה שוב בעיות חיבור באינטרנט, אז סליחה לכל אלה שבאו ולא קיבלו פיקוח סוף שבוע טוב לכולם
Eranre פורסם אוקטובר 2, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2003 אם אני יצליח להיות ער אני יארח לך חברה כל הלילה בטיסות CVFR ניפגש באוויר :wink:
e717 פורסם אוקטובר 3, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2003 אם אתם רוצים גם פקח קרקע אז אני יכול גם לבוא כמובן בתנאי שאנטולי יאשר לי אבל לי יש גם את אותה בעיה של איציק בקשר למשפחה אבל חוץ מזה אין לי שום בעיה!
Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 3, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2003 היי איציק, רעיון יפה. אני אהיה איתך ממש בשעות המקדמות של הבוקר.. כאשר אני אחזור מיציאה. בהצלחה, אורן.
Almog Atar פורסם אוקטובר 3, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2003 אני קצת חולה אבל אני מקווה שאני יגיע אולי טיסות לאילת (הרבה אם אני יצליח)
Itamar Koren פורסם אוקטובר 3, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2003 שלום לכולם לצערי לא בטוח שאני יוכל להשתתף הלילה אבל כל הכבוד על הרעיון ואני מקווה שתעשו את זה עוד כמה פעמים כי אני ממש רוצה להשתתף שנה טובה לכל החטיבה
Oren Geva פורסם אוקטובר 4, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2003 תמונות מהבילוי הלילי שלי עם איציק ניתן למצוא בגלריה של ישראל איירליינס http://www.israelairlines.org/gallery/report.php?ID=70 טיסת ארקיע 802 יצאה עם השקיעה ונחתה באפילה (או אולי אפילו עלטה מוחלטת אפשר לומר)
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 4, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2003 חברים לצערי ב 4 לפנות נאצלתי לכבות בגלל שהדבר הפריע למשפחה לישון... תודה לכל מי שהיה אני ישתדל לעשות זאת שוב בקרוב גמר חתימה טובה
אורח פורסם אוקטובר 4, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2003 תודה לך איציק על העזרה הרבה שהענקתי לי היום בלילה. סוף סוף עליתי לאויר בטיסת האון ליין הראשונה שלי. המון תודה על העזרה והסבלנות. רן. :mrgreen: