Itay Zecharia פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 מעניין אותי לדעת מהי מהירות השיוט של מטוסי אלעל השונים. משום שישנו וויכוח בין החברים כאן, מהי המהירות שיוט המקסימלית, ומהי המהירות שמתמשים בה בד"כ. להלן הנתונים מחברת אלעל: http://www.elal.co.il/default.asp?V_DOC ... _LANG_ID=2 אם אני לא טועה גם באלעל וירטואל ישנם נתונים זהים. האם הנתונים הללו נכונים?
e_dor פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 ביקרתי בקוקפיט של EBU במרץ האחרון בדרך לברצלונה. הוא טס במהירות של 270 קשרים בגובה 38,000 רגל.
Barak פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 האמת רק חצי נכון שם לפי דעתי באתר של אלעל... הם יוצאים מנקודת הנחה שמי שקורא את המגזין שלהם 'אטמוספירה' בטיסות לא בדיוק מחפש את העמוד הזה ולבדוק לפרטי פרטים מהירות שיוט של 757 בטיסות לברצלונה
Gal פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 מהירות שיוט זה משהו מאוד לא יציב הוא משתנה בין גבהים ועומסים שונים על המטוס. וגם אין דבר כזה שכל חברה קובעת איזה מהירות היא המקסימלית אלה בואינג קובעים כי הם בודקים את זה וגם אם בואינג אומרים שמהירות השיוט היא 0.XX מאך במשקל Y ובוגה Z הטייס על המטוס לא יחליט אני לא מתחייחס וינסה לשבור את מהירות הקול. הטייס הוא רק המעפיל של המכונה הוא לא אמור לבדוק אותה (אלה אם הוא טייס ניסוי).
e_dor פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 האמת רק חצי נכון שם לפי דעתי באתר של אלעל...הם יוצאים מנקודת הנחה שמי שקורא את המגזין שלהם 'אטמוספירה' בטיסות לא בדיוק מחפש את העמוד הזה ולבדוק לפרטי פרטים מהירות שיוט של 757 בטיסות לברצלונה אז זהו, שהייתי בקוקפיט וראיתי את המהירות והגובה.
Barak פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 האמת רק חצי נכון שם לפי דעתי באתר של אלעל...הם יוצאים מנקודת הנחה שמי שקורא את המגזין שלהם 'אטמוספירה' בטיסות לא בדיוק מחפש את העמוד הזה ולבדוק לפרטי פרטים מהירות שיוט של 757 בטיסות לברצלונה אז זהו, שהייתי בקוקפיט וראיתי את המהירות והגובה. גם אני חוויתי את זה אתה יכול להיות רגוע :wink: וגם ב-757
אורח פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 ולאומתכם 0.95 עם 777 ב 41000 חזרה מ JFK. הטייס התגעגע לאשתו או שהיו לו קוצים בתחת. ול Smart Ass אולי תרכז את השאלות שלך במקום לפוצץ את הפורום ... :roll:
Eliran-VFS1 פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 אפרסם דוגמא של מדריך של תמיר חיים על מטוס 757. אפשר להתאים לפי המדריך נתונים לכול מטוס ולהבין איך מחשב מהירות ודברים כמו דלק וכול מיני דברים בהקשר לבואנגים. http://i.1asphost.com/hitman747/757.pdf את החומר לגבי 767 שכבר יש לי (לקראת הטיסה של ישראייר לארה"ב בניצוחו של דן) אם מישהו לא מצא בגוגל שיגש אלי ואשמח לנסות ולהעלות גם אותו לשרת. תהנו..
Itay Zecharia פורסם יוני 15, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2004 ולאומתכם 0.95 עם 777 ב 41000 חזרה מ JFK.הטייס התגעגע לאשתו או שהיו לו קוצים בתחת. ול Smart Ass אולי תרכז את השאלות שלך במקום לפוצץ את הפורום ... :roll: רן... פגעת בי קשות :cry: אני ACE לא ASS :evil:
Opher Ben Peretz פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 שלום חברה, בא נראה איך תוקפים את הנושא. היום זה שיוט באל על ומחר נושא אחר, אך העיקרון לאיתור ואיחזור מידע דומה וקל להפליא: 1. אל על מפעילה מטוסי בואינג, נכון? ולחברת בואינג יש אתר באינטרנט, בו ניתן לקבל את מפרטיהם המדויקים של כל המטוסים והדגמים המיוצרים בה. בנוסף יש כל מיני אתרים ברשת אותם ניתן לאתר בקלות באמצעות מנוע חיפוש. הנה לדוגמא הקישור למשפחת מטוסי ה- B737 החדשים: http://www.b737.org.uk/techspecsdetailed.htm 2. מהירות שיוט מושפעת מאוד חזק מגורם העלות, הנקרא COST INDEX, ומוכנס ל- FMC בכל גיחה, כי מרכיב עלות אחד המשפיע על האינדקס חזק הנו מחיר הדלק, ובבודפשט המחיר לא בהכרח כמו בבנגקוק. 3. מהירויות אופייניות: B744, מאך 0.8 עד 0.87 כתלות בקוסט אינדקס, B777 דומה, B738 בין 0.785 ל- 0.82, כך גם B757 ו- B767. מקווה שנתתי גם כיוון וגם מושג. :wink:
Eliran-VFS1 פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 במדריך שפירסמתי כתוב כמה מילים על זה כולל איזה דוגמא למהירות נכונה כדי שלא יהיה נזק במנועים ודברים כאלה שיגרמו לטיסה לעלות יותר מידי... יש מהירויות של טיפוס רצויות ודברים כאלה.. שווה לראות.
Itay Zecharia פורסם יוני 16, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2004 במדריך שפירסמתי כתוב כמה מילים על זה כולל איזה דוגמא למהירות נכונה כדי שלא יהיה נזק במנועים ודברים כאלה שיגרמו לטיסה לעלות יותר מידי... יש מהירויות של טיפוס רצויות ודברים כאלה.. שווה לראות. ממש מעולה אלירן. זה מעניין מאוד. אני חושב שיש ליישם את זה בהקדם האפשרי.
E.Z פורסם יוני 17, 2004 דיווח פורסם יוני 17, 2004 כמה המלצות המדריך הכי טוב לפי דעתי שנכתב על מחשבי טיסה והשימוש בהם הוא של ה- PIC ניתן להוריד אותו ב-www.wilcopub.com הוא תואם ברובו ל- PMDG... בנוסף תוכנב טובה לתכהון טיסה הוא ה- FSBUILD שיודע גם לחשב STEPCLIMB לכל מטוס ובכלל חישובי הדלק שלו מאוד מדוייקים מניסיון.
Itay Zecharia פורסם יוני 17, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 17, 2004 כמה המלצותהמדריך הכי טוב לפי דעתי שנכתב על מחשבי טיסה והשימוש בהם הוא של ה- PIC ניתן להוריד אותו ב-www.wilcopub.com הוא תואם ברובו ל- PMDG... בנוסף תוכנב טובה לתכהון טיסה הוא ה- FSBUILD שיודע גם לחשב STEPCLIMB לכל מטוס ובכלל חישובי הדלק שלו מאוד מדוייקים מניסיון. תודה רבה על המידע אלעד.