עבור לתוכן
EvyatarM

*נערך* סקר- מחשב הטיסה או FSNvig'

Recommended Posts

פורסם

אני משתמש במחשב הטיסה FMC 737 של PMDG. אני משתמש במדריך שיש בואטיל.

עכשיו כשאני בא להזין את שדה התעופה ולא משנה איזה (זה ככה בכל הנתונים שאני מנסה להכניס) אז אני לוחץ על הכפתור שליד הקו --------- כדי שאני אוכל לכתוב משהו וזה כותב לי למטה Not in database. ואני לא יכול להזין נתונים! אני נואש! התחביב שלי הלך...

ועוד משהו....כשאני בחלון הIDENT של הFMC אז ב- NAV DATA רשום לי- Not_Vaild

תוכלו לעזור? :cry:

פורסם
חסר לך NAVDATA, אתה יכול להוריד את זה בחינם.

אם זאת הבעייה- תודה רבה

ואם לא- ):

אתה יכול לתת לי לינק להורדה? (אם אפשר ישיר)

תודה.

פורסם

יש!

אורן אמר לי בהודעה פרטית שאני לא התקנתי את זה לתקיהי הנכונה את הסידים...בסוף לאחר שעברתי תקייה תקייה מצאתי וזה פועל! תודה לך!

שאלה- אורן, ושאר הפורום, עם מה אתם מעדיפים להשתמש? FMC או FSNavigator?

פורסם
יש!

אורן אמר לי בהודעה פרטית שאני לא התקנתי את זה לתקיהי הנכונה את הסידים...בסוף לאחר שעברתי תקייה תקייה מצאתי וזה פועל! תודה לך!

שאלה- אורן, ושאר הפורום, עם מה אתם מעדיפים להשתמש? FMC או FSNavigator?

לכולם,

יש חבלית סידים\סטארים חדשה, להורדה מכאן:http://home.sw.rr.com/filesherenow/page1.html

שימו לב בצד ימין לקובץ של LLBG , הורדתי אבל עדיין לא ניסיתי...הוא נראה דיי טוב.

ובקשר לשאלה שלך, רק FMC! אם יש...

פורסם

הקובץ של LLBG הוא קובץ שהבחור הכין לאחר ששיכנעתי אותו שיש ל DEENA 2 עזיבות - גם SUVAS וגם GITLA.

המקור בו הוא השתמש עד עתה כלל רק את GITLA.

הקובת החדש של LLBG כבר אמור להיות כלול ב AIRAC החדש 406. לא בדקתי את זה כי עוד לא הורדתי אותו. הקובץ שם היה באתר רק עד שייצא ה AIRAC החדש.

אם מישהו מוריד את ה-AIRAC החדש, תבדקו שכשאתם מזינים את DEENA SID הוא אכן מאפשר לבחור יציאה לכיוון SUVAS וגם יציאה לכיוון GITLA.

פורסם
הקובץ של LLBG הוא קובץ שהבחור הכין לאחר ששיכנעתי אותו שיש ל DEENA 2 עזיבות - גם SUVAS וגם GITLA.

המקור בו הוא השתמש עד עתה כלל רק את GITLA.

הקובת החדש של LLBG כבר אמור להיות כלול ב AIRAC החדש 406. לא בדקתי את זה כי עוד לא הורדתי אותו. הקובץ שם היה באתר רק עד שייצא ה AIRAC החדש.

אם מישהו מוריד את ה-AIRAC החדש, תבדקו שכשאתם מזינים את DEENA SID הוא אכן מאפשר לבחור יציאה לכיוון SUVAS וגם יציאה לכיוון GITLA.

AIRAC כולל את הסידים?

תמיד חשבתי שזה רק מעדכן הצטלבויות, נתיבים, שדות תעופה וכו'...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...