EvyatarM פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 אני משתמש במחשב הטיסה FMC 737 של PMDG. אני משתמש במדריך שיש בואטיל. עכשיו כשאני בא להזין את שדה התעופה ולא משנה איזה (זה ככה בכל הנתונים שאני מנסה להכניס) אז אני לוחץ על הכפתור שליד הקו --------- כדי שאני אוכל לכתוב משהו וזה כותב לי למטה Not in database. ואני לא יכול להזין נתונים! אני נואש! התחביב שלי הלך... ועוד משהו....כשאני בחלון הIDENT של הFMC אז ב- NAV DATA רשום לי- Not_Vaild תוכלו לעזור? :cry:
EvyatarM פורסם יוני 15, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2004 חסר לך NAVDATA, אתה יכול להוריד את זה בחינם. אם זאת הבעייה- תודה רבה ואם לא- ): אתה יכול לתת לי לינק להורדה? (אם אפשר ישיר) תודה.
EvyatarM פורסם יוני 15, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2004 הורדתי נבדאטא ועכשיו כשאני רושם לו LLBG הוא כותב לי Not in database ):
Barak פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 הורדתי נבדאטא ועכשיו כשאני רושם לו LLBG הוא כותב לי Not in database ): אתה עם 2004 או 2002 ?
EvyatarM פורסם יוני 15, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2004 הורדתי נבדאטא ועכשיו כשאני רושם לו LLBG הוא כותב לי Not in database ): אתה עם 2004 או 2002 ? 2004
Itay Zecharia פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 זה קרה לי פעם, התקנתי את המטוס מחדש וזה הסתדר. אני גם מציע שתפעל כך.
EvyatarM פורסם יוני 15, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2004 התקנתי מחדש....אבל...כלום. הוא לא קולט את שמות השדות שאני שם!
Barak פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 התקנתי מחדש....אבל...כלום.הוא לא קולט את שמות השדות שאני שם! אולי אתה מכניס לא טוב ? חשבת על זה ?
EvyatarM פורסם יוני 16, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2004 יש! אורן אמר לי בהודעה פרטית שאני לא התקנתי את זה לתקיהי הנכונה את הסידים...בסוף לאחר שעברתי תקייה תקייה מצאתי וזה פועל! תודה לך! שאלה- אורן, ושאר הפורום, עם מה אתם מעדיפים להשתמש? FMC או FSNavigator?
Eliran-VFS1 פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 אני חוזה שכול מי שמעדיף ריאליסטיות יגיד שהוא טס על FMC. נבגטור בדרך כלל עושה חיים קלים.
yuval_el פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 יש!אורן אמר לי בהודעה פרטית שאני לא התקנתי את זה לתקיהי הנכונה את הסידים...בסוף לאחר שעברתי תקייה תקייה מצאתי וזה פועל! תודה לך! שאלה- אורן, ושאר הפורום, עם מה אתם מעדיפים להשתמש? FMC או FSNavigator? לכולם, יש חבלית סידים\סטארים חדשה, להורדה מכאן:http://home.sw.rr.com/filesherenow/page1.html שימו לב בצד ימין לקובץ של LLBG , הורדתי אבל עדיין לא ניסיתי...הוא נראה דיי טוב. ובקשר לשאלה שלך, רק FMC! אם יש...
Oren Geva פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 הקובץ של LLBG הוא קובץ שהבחור הכין לאחר ששיכנעתי אותו שיש ל DEENA 2 עזיבות - גם SUVAS וגם GITLA. המקור בו הוא השתמש עד עתה כלל רק את GITLA. הקובת החדש של LLBG כבר אמור להיות כלול ב AIRAC החדש 406. לא בדקתי את זה כי עוד לא הורדתי אותו. הקובץ שם היה באתר רק עד שייצא ה AIRAC החדש. אם מישהו מוריד את ה-AIRAC החדש, תבדקו שכשאתם מזינים את DEENA SID הוא אכן מאפשר לבחור יציאה לכיוון SUVAS וגם יציאה לכיוון GITLA.
yuval_el פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 הקובץ של LLBG הוא קובץ שהבחור הכין לאחר ששיכנעתי אותו שיש ל DEENA 2 עזיבות - גם SUVAS וגם GITLA.המקור בו הוא השתמש עד עתה כלל רק את GITLA. הקובת החדש של LLBG כבר אמור להיות כלול ב AIRAC החדש 406. לא בדקתי את זה כי עוד לא הורדתי אותו. הקובץ שם היה באתר רק עד שייצא ה AIRAC החדש. אם מישהו מוריד את ה-AIRAC החדש, תבדקו שכשאתם מזינים את DEENA SID הוא אכן מאפשר לבחור יציאה לכיוון SUVAS וגם יציאה לכיוון GITLA. AIRAC כולל את הסידים? תמיד חשבתי שזה רק מעדכן הצטלבויות, נתיבים, שדות תעופה וכו'...