עבור לתוכן
Mark163

Middle East OnlineDay.

Recommended Posts

פורסם

שימו לב, יש לישראל OnlineDay כל שבת 16:00-20:00UTC.

כמו כן, לארצות המזרח התיכון יש OnlineDay משעה 17:00-20:00UTC.

http://www.vatme.net/TWO/

אני מאמין שהחטיבות שבאמת יכולות "לעמוד" ב-Online Day משאר החטיבות הם החטיבה המצרית והירדנית.

למה לא לשלב את ה-OnlineDay וליצור OnlineDay משולש עם מספר ארצות במזרח התיכון באותם שעות ובאותם ימים ואפשר לעשות טיסות משדה לשדה עם פיקוח מלא. המראה מעמען, נגיעה בנתב"ג והמשך לקהיר. או לכל כיוון, כל נתיב שיעשה הוא עם פיקוח מלא. וזה ימשוך פי 15 טייסים זרים!

ואפשר יהיה לעשות מיני אירועים עם חברות וירטואליות במזרח התיכון, גם להגדיל את ההוקרה וגם לחמם את היחסים בכך שכל חברה מכל ארץ תטוס לארץ השכנה שלה!

זה פשוט Middle East's OnlineDay!

אני יודע שהם לא מסכימים לאירועים וכ'ו. אבל אפשר לנסות ואם זה יצליח זה יהיה באמת אירוע שבועי בקנה מידה אדיר! און ליין דיי של כל המזרח התיכון!

פורסם

אם אתם רוצים באמת להלהיב את כל שאר האנשים..

לפי דעתי: תעשו שזה כזה אונליין דיי למען השלום או דברים כאלה... ככה יבואו אנשים לתמוך אני חושב....

אבל זה סתם רעיון..

פורסם

תראה, יש OnlineDay בגרמינה ביום רביעי. מתי זה ימשוך אותך יותר? כשיש גם פראנקפורט גם מינכן גם ברמן גם ברלין וגם שטוטגרט? או רק ברמן?

אסור להכניס פוליטיקה לרשת, ואם רואים שכל המזרח התיכון עולה בשעה XXX באותו יום. זה באמת הרבה הרבה הרבה יותר עוצמתי מאשר מדינה אחת.

פורסם
תראה, יש OnlineDay בגרמינה ביום רביעי. מתי זה ימשוך אותך יותר? כשיש גם פראנקפורט גם מינכן גם ברמן גם ברלין וגם שטוטגרט? או רק ברמן?

אסור להכניס פוליטיקה לרשת, ואם רואים שכל המזרח התיכון עולה בשעה XXX באותו יום. זה באמת הרבה הרבה הרבה יותר עוצמתי מאשר מדינה אחת.

למה פוליטיקה??

להפך להעיף את הפוליטיקה ופשוט לטוס עם השכנים שלנו, אלה שרוצים כמובן....

שמע לא חייב לקבל את זה אפשר להישאר בגדר ONLINE DAY

פורסם

למה פוליטיקה??

להפך להעיף את הפוליטיקה ופשוט לטוס עם השכנים שלנו, אלה שרוצים כמובן....

שמע לא חייב לקבל את זה אפשר להישאר בגדר ONLINE DAY

כדי שכולם יהנו לדעתי יש לתאם ONLINE DAY של כל האיזור כמו שעושים באירופה ..

ואז טיסות בינלומיות יהפכו ליותר עניינים גם לפקחים (שמקבלים הרבה תנעוה יוצאת ונכנסת) וגם לטייסים שנהנים מטיסות קצרות יחסית ופיקוח לאורך הדרך ..

פורסם

איני מצוי בעניינים אך התרשמתי שמדובר במניע פוליטי. אם כי רצוי מאוד שואטסים תשמש דוגמא לארגון נטול מניעים כאלה, אין לנו שליטה על תחושות. יש לקוות כי הזמן יעשה את שלו והעניינים יירגעו. עד אז אין טעם לכפות דברים ורצוי לתת להם להסתדר כמעט לבד. גם הנחיה מלמעלה לא תעשה את השינוי.

פורסם

אני לא מבין מה פוליטיקה פה? הבנאדם רוצה לארגן אירוע עם השכנים אז מה הבעיה לפנות אליהם ולנסות לתאם? דווקא יהיה מעניין יום אחד לטוס לאירן או דובאי עם פיקוח

פורסם
אני לא מבין מה פוליטיקה פה? הבנאדם רוצה לארגן אירוע עם השכנים אז מה הבעיה לפנות אליהם ולנסות לתאם? דווקא יהיה מעניין יום אחד לטוס לאירן או דובאי עם פיקוח

בר לאור הבנתי את דבריו של עופר לא הצד של וואטיל הוא זה הנגוע בפוליטיזציה אלה הצד השני שלא ממש מגיב לפניתנו .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...