עבור לתוכן
Ran Ben Shmuel

התנצלות והסברים בנוגע לחוסר יציבות אתר החטיבה

Recommended Posts

פורסם

בוקר טוב לכלל החברים,

בתקופה האחרונה אנו חווים נפילות רבות מאוד של אתר החטיבה.

ראשית - הודעה זו בוודאי שאיננה הצטדקות שכן בין היתר האחריות שלי היא לדאוג לזמינות מרבית ותפקוד שוטף תקין של האתר.

מאז שדרוג חומרה שבוצע לפני תקופה מסוימת בשרת עליו אנו מתאחסנים, השרת סובל מבעיות רבות ונופל באופן תדיר. הבעיות מטופלות נקודתית על ידי חברת האחסון.

אני יודע כי ישנם חברי חטיבה שחושבים שעלינו לעבור לחברה אחרת לאור ריבוי התקלות, ואני מבין מדוע אפשרות זו עולה להם. את זה אנו משקפים כל הזמן (אילן ואנוכי) לחברת האחסון בפניות שלנו אליה במטרה שיפתרו את הבעיה אחת ולתמיד.

מעבר איננו מהלך פשוט כלל, בעיקר לאור העובדה שמלבד האתר עצמו יש לנו מסדי נתונים רבים שחיוניים לפעילות האתר, והגדול ביותר הוא הפורום עצמו. זה לא שאפשר להוציא את ההארדיסק מהשרת הנוכחי, ולהכניס אותו לשרת בחברה אחרת ולקוות שהכל יעבוד, בעיקר כאשר השרתים הם לא בבעלותנו (בעלות על שרת היא עלות גבוהה מאוד) ולא נמצאים בארץ. יש לזכור שחברת האחסון הנוכחית שרתה אותנו נאמנות מספר שנים ללא תקלות, ועדיין מבחינת אמינות ושירות היא ברמה גבוהה מאוד (לעומת חברות אחרות שבהן תקלות לעתים מרובות משמען אובדן של המידע, או קריסה של החברה, ואז כל מה שהיה הולך לאיבוד).

אנו כן לוחצים על פתרון לתקלה, ובין היתר במידת הצורך יתכן ונדרוש מעבר לשרת אחר של אותה חברה (השרתים האחרים למיטב ידיעתנו לא סובלים מבעיות אלא הבעיות הן על השרת הספציפי שלנו), מעבר שהוא אפשרי ופחות מסוכן מבחינה טכנית משום שהוא מתבצע באותה החברה ע"י טכנאים של החברה.

אני אשמח תמיד לענות לכל פנייה, שאלה, בקשה, הצעה מחברי החטיבה, במייל, במסנג'ר ובהודעה פרטית. בשמי ובשם הנהלת החטיבה אני מתנצל על הבעיות שאנו חווים לאחרונה.

המשך יום טוב,

אורח Yarden Salvi
פורסם
כל הכבוד על השדרוג!

אני אישית אפילו מעדיף את השדרוג :wink:

ראיתי שיש כפתור "דווח על הודעה זו",מה תפקידו? :roll:

כנראה אם תוכן ההודעה לא מתאים לפורום והמנהלים לא רואים את זה, באפשרותך לדווח עליה.

בכל מקרה, כל הכבוד על העבודה! :D

פורסם
כל הכבוד על השדרוג!

כנראה אם תוכן ההודעה לא מתאים לפורום והמנהלים לא רואים את זה, באפשרותך לדווח עליה.

באופן אנונימי יש לציין.

פורסם
כל הכבוד על השדרוג!

באופן אנונימי יש לציין.

למען ההבהרה - הדיווח הוא אנונימי כלפי החטיבה אך המנהלים יכולים לראות מי דיווח על ההודעה. כמובן שזה יישאר דיסקרטי במסגרת הקוד האתי.

פורסם
הי חברים

האתר עולה בתורה בעייתית לאוויר יש שורות של תיכנות לתושמת ליבכם

תוקן,

תודה.

עכשיו שאני מנסה להוריד דפיות אני שם לב שגם שם,לאחר שלוחצים על הקישור להורדה,נפתח דף עם שורות תכנות.

(גם להורדות שמחוץ ל-AVSIM,למשל דפיות)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...