Ran Ben Shmuel פורסם מאי 15, 2009 דיווח פורסם מאי 15, 2009 בוקר טוב לכולם, לאחר שעות רבות של עבודה - שודרגה גרסת הפורום באתר לגרסה הכוללת הרבה מאוד שיפורי ביצועים, אפשרויות חדשות ויציבות. משתמשים רגילים יכולים לראות ישר את ההבדלים באופן עריכת הפרופיל, בניהול תיבת ההודעות הפרטיות ורשימות החברים. עדיין לא נסתיימה העבודה ובמהלך הלילה תתבצע השלמת פערים של העברת המידע הדרוש לצורך ביצוע פעולות חיפוש בפורום (כרגע חיפוש לא יחזיר את כל התוצאות), כמו כן יתבצעו תיקונים בעיצוב הפורום. המטרה הייתה להעלות אותו כמה שיותר מהר במצב הכי טוב שאפשר. שימו לב שמסיבות של אבטחת רשת ירדה השורה הרצה של הפקחים והמידע עליהם - תבחנה דרכים להחזירם בהמשך השבוע. אני רוצה להודות לכולם על הסבלנות, לאילן שעזר מאוד בשדרוג הגרסה, לאלעד שביצע בדיקות לפני שפרסמנו לכולם, ולשאר שפני הנסיונות. אני מקווה ששדרוג הגרסה יביא לשיפור בביצועים ומניעת תקלות בעתיד. אשמח אם תדווחו לי על כל תקלה או בעיה הערה או כל דבר אחר, במייל או בהודעה פרטית. המשך שבת שלום לכולם,
zvi rodes פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 אילן,רן,אלעד ולכל מי שעסק בשידרוג האתר,תודה רבה לכם על העבודה הרבה שהשקעתם ,יישר כח לכולכם חברים. =D>
Daniel Bindman פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 כל הכבוד על המאמצים וההשקעה! תודה רבה לכם!
ha5mvo פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 Hi, Congrat's on the nice polished new look. Two suggestions if I may: 1) can you make the fade in fade out effect optional? some may find it a bit annoying 2) can you make links open in a new browser? best regards
Ido Rosenthal פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 Hi,Congrat's on the nice polished new look. Two suggestions if I may: 1) can you make the fade in fade out effect optional? some may find it a bit annoying 2) can you make links open in a new browser? best regards תתחדשו, אני מחזק את הבקשות של מיכאל ^^ ובנוסף חסר לי ה"סמן כל הנושאים בפורום זה כנקראו" שהיה למטה
bar levy פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 Hi,Congrat's on the nice polished new look. Two suggestions if I may: 1) can you make the fade in fade out effect optional? some may find it a bit annoying 2) can you make links open in a new browser? best regards תתחדשו, אני מחזק את הבקשות של מיכאל ^^ מחזק :wink:
Ilan Jonas פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 Hi,Congrat's on the nice polished new look. Two suggestions if I may: 1) can you make the fade in fade out effect optional? some may find it a bit annoying 2) can you make links open in a new browser? best regards תתחדשו, אני מחזק את הבקשות של מיכאל ^^ ובנוסף חסר לי ה"סמן כל הנושאים בפורום זה כנקראו" שהיה למטה זה דווקא נמצא - זה פשוט למעלה, קצת מתחת לשורת התפריט. בעמוד הראשי אפשר לסמן את כל הפורומים כנקראו, ובעמוד של פורום ספציפי - את ההודעות בפורום הזה כנקראו. ועל איזה FADE אתם מדברים בעצם?
Izik Bakshi פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 תודה לכולם על המאמץ המשותף. יש גם סמיילים חדשים :fadein:
Waheb פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 כל הכבוד על המאמצים להחזיר את הפורום .. *אני מעלה הצעה שהועלתה כאן לפני זמן מה , והיא הוספת אופציית תגובה מהירה , לדעתי זה יקל על העומס של השרת ..
guy13 פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 Hi,Congrat's on the nice polished new look. Two suggestions if I may: 1) can you make the fade in fade out effect optional? some may find it a bit annoying 2) can you make links open in a new browser? best regards תתחדשו, אני מחזק את הבקשות של מיכאל ^^ ובנוסף חסר לי ה"סמן כל הנושאים בפורום זה כנקראו" שהיה למטה יש לך את אותה אפשרות למעלה מצד ימין.
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 כל הכבוד על העבודה המערכת עצמה יותר טובה אבל לפי דעתי העיצוב פחות, העפור פחות יפה וזה מזכיר קצת את FXP ועוד פורומים. אני חושב שתכלת עדין יהיה יותר יפה וגם ייחד את פורום ואטיל. ואם קיימת האפשרות, זה יהיה הרבה יותר נוח אם הקישורים יפתחו בלשונית חדשה במקום בחלון חדש. לרוב האנשים כבר יש דפדפן עם לשוניות - מי שלא, הגיע הזמן להשתדרג.
ha5mvo פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 ועל איזה FADE אתם מדברים בעצם? Whenever a page changes it fades out then in to the new one. Perhaps there's a flag for it but in the default state the effect is on. Also, perhaps its only on my rig but the automatic login doesn't seem to work. Overall, no big issues
lior oren פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 כל הכבוד יפה מאוד אבל זה עשה לי את הכל קטן איך אני משנה את זה אני בקושי מצליח לקרוא משהו
uvdude פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 ואם קיימת האפשרות, זה יהיה הרבה יותר נוח אם הקישורים יפתחו בלשונית חדשה במקום בחלון חדש.לרוב האנשים כבר יש דפדפן עם לשוניות - מי שלא, הגיע הזמן להשתדרג. לכל מי שיש דפדפן עם טאבים, בטוח יש גם כפתור אמצעי בעכבר. לרוב, לחיצה עליו פותחת לינק בטאב חדש. גם אם לא, ניתן להגדיר זאת. כנ"ל לגבי Ctrl+לחיצה על הלינק. אני אישית מעדיף שהלינק יפתח באותו טאב, ולשיקולי אם אני רוצה לפתוח אותו בחלון חדש עם לחיצה אמצעית על העכבר. אני שונא שמישהו מחליט בשבילי.
Idan Traub פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 מסכים עם אבי בנושא הצבע . דיי נמאס לראות בכל פורום וחצי אפור על חצי דף .
Ilan Jonas פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 חברים חברים - מה קרה לכם! זה אפור תכלכל! בקשר לפייד אין פייד אאוט - זה רק באקספלורר ולכן לא ראיתי את זה כי אני עם פיירפוקס. זה אכן מעצבן ואני אמצא דרך להעלים את זה עוד. לגבי הגודל - אפשר ללחוץ CTRL ולגלול את הגלגלת של העכבר למעלה - זה משנה את גודל הזום. לגבי הקישורים - אכן CTRL וקליק פותחת בלשונית חדשה - נשקול את השינוי. ישנן בעיות שאנחנו מודעים להן - החיפוש עדיין לא מופעל, שורת התפריט לא נכונה עבור אורחים לא רשומים (או לפני שעשיתם לוג-אין) ועוד. אנחנו עדיין עובדים על זה. רעיונות ובקשות נוספים אפשר להעלות כאן ונשתדל להתייחס!
Yarin_l10 פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 אגב,המעבר בין דפים,פשוט מדהים כמו שאמרו,אני מעדיף להשאיר כך. ד"א,אם יש אפשרות,מאוד מאוד מומלץ להוסיף אפשרות "תגובה מהירה".[ עריכה: עכשיו אני שם לב שברשימת משתמשים מחוברים מופיע: Google[bot זה שזה לא משתמש אלה "משתמש ממוחשב" אני הבנתי,אבל מה הוא יעשה בפורום? יפרסם תגובות עם פרסומות וכו'?
אורח פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 למה שאני מנסה לחפש משהו רשום שאני לא מורשה להשתמש במערכת החיפוש?
Moshe Bensal פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 וואאאוו, יפה מאד, העיקר שיהיה במזל טוב ובהצלחה, והחשוב, שיחזיק מעמד. למה לא רואים תמונה בחתימה אצלי?
Yarin_l10 פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 וואאאוו, יפה מאד,העיקר שיהיה במזל טוב ובהצלחה, והחשוב, שיחזיק מעמד. למה לא רואים תמונה בחתימה אצלי? הקוד IMG לא נכון,תתקן את הכתובת של התמונה
אורח Yarden Salvi פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 עוד בעיה אחת קטנה, בשורה למעלה של הכפתורי חיפוש, FAQ, רשימת חברים וכו', חסר "באנר" לכל אחד, רואים ריבוע קטן עם X אדום. לפחות ככה אצלי.