Eyal Seminar פורסם מאי 23, 2009 דיווח פורסם מאי 23, 2009 ערב טוב לכולם, מחלקת אירועים גאה להציג ולהזמין, אותכם באירוע ענק- לטוס אל כל שדה או מנחת שקיים בארץ היפה שלנו, מקריית שמונה שבצפון ועד אילת שבדרום. האירוע יערך בתאריך 30.5.2009, יום שבת בשעות 18:00-23:00 שעון ישראל מקומי. יהיה פיקוח מלא בכל השדות בארץ כולל בקרות אויריות,הפקחים שלנו מחכים לכולכם בכליון עיניים. המטרה של האירוע הוא לטוס אל ישראל ממדינות שונות, אך כמובן אתם רשאים גם לטוס בתוך ישראל. אתם יכולים לעשות הכל באירוע, כל העולה בדמיונכם, אך תזכרו שהדגש באירוע הוא תנועה נכנסת אל ישראל. כמובן שמחלקת אירועים תנסה לארגן פיקוח גם במדינות השכנות על מנת שתוכלו להנות גם מפיקוח בעת ההמראה. דפיות ואת כל המידע על השדות בארץ ישראל, תוכלו למצוא באתר הנ"ל: http://www.vatil.org.il/vatil/Evedep/FlyIn/ מצפים לראותכם וטיסות נעימות, מחלקת אירועים. נ.ב סירטון האירוע יעלה בשעה הקרובה, והלינקים של חלק מהשדות יתוקנו גם הם.
Ido Bone פורסם מאי 23, 2009 דיווח פורסם מאי 23, 2009 עננננננננננק!!! דרך אגב, מי יהיה במגידו? אני יילך לחרוש את האזורים שם
אורח Yarden Salvi פורסם מאי 24, 2009 דיווח פורסם מאי 24, 2009 כל הכבוד! איזה באסה.. כנראה מתכונת בהיסטוריה ביום ראשון שלמחרת האירוע.. תהנו!
Yoav Hahamo פורסם מאי 24, 2009 דיווח פורסם מאי 24, 2009 גדול! נבוא קצת להוריד חלודה ולטוס כמה טיסות.. דרך אגב, האתר יצא מדהים! כל הכבוד למי שעיצב ובנה אותו!
David Bendavid פורסם מאי 24, 2009 דיווח פורסם מאי 24, 2009 כל הכבוד!איזה באסה.. כנראה מתכונת בהיסטוריה ביום ראשון שלמחרת האירוע.. תהנו! גם אצלי יש מתכונת ביום ראשון בהיסטוריה.. חפיף, יהיה מה לקרוא בשיוט D:
אורח Yarden Salvi פורסם מאי 24, 2009 דיווח פורסם מאי 24, 2009 כל הכבוד!איזה באסה.. כנראה מתכונת בהיסטוריה ביום ראשון שלמחרת האירוע.. תהנו! גם אצלי יש מתכונת ביום ראשון בהיסטוריה.. חפיף, יהיה מה לקרוא בשיוט D: חחח רק שלא תבלבל ותתחיל להקריא לפקחים היסטוריה.. :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם מאי 24, 2009 דיווח פורסם מאי 24, 2009 סחטיין עליכם מחלקת אירועים, אני מתפלל שלא יתנו לי עבודת הגשה לסוף שבוע ואז אוכל לקחת יותר חלק ולסייע היכן שצריך.
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 למה דווקא ערב שלפני יום חול אם אפשר רביעי בערב שלמוחורת אין לימודים \ לא צריך ללכת לעבודה? (ברוב מקומות העבודה) לא הרבה יותר כיף לסיים ככה טיסה??
fokker פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 למה דווקא ערב שלפני יום חול אם אפשר רביעי בערב שלמוחורת אין לימודים \ לא צריך ללכת לעבודה? (ברוב מקומות העבודה)לא הרבה יותר כיף לסיים ככה טיסה?? מסכים עם כול מילה. הרבה יותר כיף לסיים טיסה, עם מחשבה שלא צריך לקום מחר לבית ספר/עבודה. שמתי לב שרוב הארועים מתקיימים בסוף החג (ממש יום לפני הסוף) למה זה ככה?
Ido Bone פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 נכון, אני גם מסכים איתכם... אני גם מעדיף שהפיקוח יעבור לרביעי\חמישי\שישי (השבוע) ובכללי שנעשה את האירועים בימי שישי (יש כאלה ששומרים שבת פה בטח, אז אפשר לעשות את האירוע בצהריים) ככה יותר כיף באמת....
matango פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 גם אני מסכים איתכם, הרבה יותר קל להישאר עד מאוחר ולא לדאוג ליום שאחרי
Zemer Itshak פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 אולי לנו זה לא מסתדר,אבל בארצות אחרות אצלהם החופש ביום ראשון אז ככה זה מסתדר להם לטוס לפה... לזה התכוונתם?(מחלקת אירועים)
Ido Bone פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 אני לא יודע למה אחרים התכוונו אבל אני התכוונתי לטיסות פנים אזרחיות
Izik Bakshi פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 דווקא אחלה של שעות לדעתי, לא מאוחר מדי ולא מוקדם מדי, וגם מתאים למי ששומר שבת וחג.
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 דווקא אחלה של שעות לדעתי, לא מאוחר מדי ולא מוקדם מדי, וגם מתאים למי ששומר שבת וחג. השעות הן לא העיניין כי הן תמיד יהיו שעות הערב. העיניין הוא הטיסה שנגמרת במחשבה שתכף אם לא מייד צריך ללכת לישון ולמוחורת להתעורר מוקדם לבית ספר\עבודה. זה לא באמת כזה נורא וזה לא שאני כזה עצלן שזה באמת מפריע לי, אבל אם יש חופש למה לא לנצל אותו? בכל זאת זה יותר נוח ונעים כשיש חופש למוחורת והעיין לא סוטה לכיוון השעון בדאגה. נראה לי שלא רק אותי חופש למוחורת מעודד לעשות טיסה.
תומר עינבר פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 הרעיון של יום רביעי נשמע לי מאוד נוח, ההרגשה שיום למחרת אין לימודים - פשוט גדול, ואפשר לומר שגם מעלה את הכיף שבטיסה שאין דברים שמטרידים אותך. בקיצור, תעשו מה שאתם רוצים, תרימו סקר אם אפשר, ותחליטו בעצמכם. אם האירוע הזה הוא עם יתרון לקהילה הישראלית, העדפה היא יום רביעי.
Yarin_l10 פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 נכון, אני גם מסכים איתכם... אני גם מעדיף שהפיקוח יעבור לרביעי\חמישי\שישי (השבוע) ובכללי שנעשה את האירועים בימי שישי (יש כאלה ששומרים שבת פה בטח, אז אפשר לעשות את האירוע בצהריים) ככה יותר כיף באמת.... עידו,אל תשכח שיש פה (ונראה לי שהרוב) מבוגרים ועובדים ועסוקים במהלך היום,והזמן הפנוי היחיד שלהם זה הערב,ולכן חייבים להתחשב בכך. למשל מה נעשה אם יהיה אירוע בצהריים ובקשי לא יעלה תל אביב?
Izik Bakshi פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 אבי ותומר, לכם יש חופש וזה סבבה, אבל אנחנו רוצים שגם מבוגרים יגיעו לאירוע, ולכן אמצע השבוע הוא לא המועד הכי נוח שאתה בעל משפחה עם ילדים ועבודה.
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 25, 2009 דיווח פורסם מאי 25, 2009 אבי ותומר, לכם יש חופש וזה סבבה, אבל אנחנו רוצים שגם מבוגרים יגיעו לאירוע, ולכן אמצע השבוע הוא לא המועד הכי נוח שאתה בעל משפחה עם ילדים ועבודה. ביום חמישי רוב בתי העסק סגורים, וביום שבת המשפחה אמורה ליהיות יותר מכונסת מאשר ביום רביעי לא? אני אשמח אם תפרט למה יום שבת עדיף, זה פשוט לא נראה לי הגיוני.
Izik Bakshi פורסם מאי 26, 2009 דיווח פורסם מאי 26, 2009 יום חמישי זה ערב חג, ואתה בטח לא מצפה שנקיים אירוע בערב חג, כנ"ל שישי בערב. יום רביעי זה יום עבודה רגיל, ולכן אתה לא יכול לצפות מפקחים שרוצים לקחת חלק להודיע לבוס ב-18:00 "שמע, יש אירוע ואני הולך", איזה פקח יעלה למשמרת אחרי יום עבודה? זה פייר לבקש מהם לעלות למשמרת אחרי יום עבודה ארוך? ולמה שהם יפסידו את האירוע? (ועוד לא ספרתי לך את כל הטיפול במשפחה, אל תעלב אבל עד שלא תהיה אב משפחה שצריך לפרנס לא תדע מה זה). מה עם כל הסטודנטים שאיתנו, זה פייר שם יפסידו את האירוע בגלל שיש להם הרצאה בין 6 ל-8 בערב? (באוניברסיטה לומדים רגיל) והם גם רוצים להגיע הביתה גם לסוף שבוע. לעומת זאת ביום שבת מעטים מאיתנו עובדים וזה יום שכולנו נחים ומכייפים ואז מגיעים בכיף בערב לפקח או לטוס, בו לא נשכח שזה גם נוח לדתיים שאיתנו. גם אני לומד ביום ראשון בבוקר, ומיד אחרי האירוע תופס את רכבת או אוטובוס לב"ש ומתכונן להגיע ב-1:00 בלילה לחדר מאושר ושמח, בלי שום בעיה להקריב קצת מעצמי לטובת ההנאה של כולנו. מקווה שעכשיו התמונה יותר ברורה.