עבור לתוכן
Eyal Seminar

*Fly In Israel| 30.5.2009 15:00-20:00UTC*

Recommended Posts

פורסם

1. כדי שתגיע ל 91 הודעות בפורום תוך פחות משבוע

2. רובינו עובד ביום חמישי חצי יום

3. בעקרון בכל יום בשבוע בשעות הערב אין שום בעיה עם פיקוח

בעיקר אם זה מתואם מראש (דעתי הצנועה).

4. זה שאתה תלמיד בחופש לא אומר שכולם בחופש

5. יום רביעי הזה אפשר יהיה לפקח על זבובים בשעות הערב, כל חולי הכדור רגל נמצאים מול הטלויזיה לראות את קרב הפנדלים בין פארסה ל יונייטד (טורס).

אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל אצלינו אין ניקוד או כבוד לפי כמות ההודעות בשעה שאתה מכניס.

פורסם

חברה,

אני מצטער אבל יותר חשוב לנו שהדתיים, הסטונדטים והעובדים יגיעו לפקח ולטוס מאשר שלכמה תלמידים תהיה הרגשה יותר טובה שלמחרת יש חופש.

תנסו לראות את כל התמונה ולא רק את הרצונות שלכם.

פורסם
חברה,

אני מצטער אבל יותר חשוב לנו שהדתיים, הסטונדטים והעובדים יגיעו לפקח ולטוס מאשר שלכמה תלמידים תהיה הרגשה יותר טובה שלמחרת יש חופש.

יובל אתה צודק, אבל פעם אחת! פעם אחת, אם יש חופשה למה לא לנצל אותה? במילא כל האירועים הם ביום שבת בערב...

פורסם

אגב, כתוב שהאירוע משש ועד אחת עשרה, נכון?

זה מאוחר או משהו? לא... אם זה היה עד אמצע הלילה, נכון, אבל מה הבעיה עם זה ככה?

פורסם
חברה,

יובל אתה צודק, אבל פעם אחת! פעם אחת, אם יש חופשה למה לא לנצל אותה? במילא כל האירועים הם ביום שבת בערב...

הסברתי לך, שלך זאת חופשה אבל לאחרים זאת לא חופשה. או לאחרים זה חופשה אבל הם לא יכולים לפתוח את המחשב (דתיים).

אנחנו רוצים שכולם יבואו

פורסם

LLLL_CTR זה תל אביב קונטרול

הוא שולט על איזור פיקוח של כל הארץ כאשר אין פקחים אחרים באיזור.

אני בטוח יבוא לטוס

אני רואה שיש הרבה פיקוח :)

פורסם

איזה באסה שלא עובד לי טוב האינטרנט עכשיו!

אה ועידו, אני לא יודע עד כמה הוותק שלך ב-VATSIM אבל אם תשים לב יש אירוע כמעט כל יום!

פורסם

כתבתי "אירוע כזה" לא אירוע... כאילו אירוע ענקק שכזה לא היה הרבה זמן לדעתי אבל בטח שלא כל יום ( וגם לא כל שבוע)... אתה מסכים איתי? אין על מה להתווכח פה.. לא כל יום יש לך גם פקח הרצליה,פקח בן גוריון גישה ופקח פלוטו....

ודרך אגב, איפה זה LLSC_CTR

פורסם
כתבתי "אירוע כזה" לא אירוע... כאילו אירוע ענקק שכזה לא היה הרבה זמן לדעתי אבל בטח שלא כל יום ( וגם לא כל שבוע)... אתה מסכים איתי? אין על מה להתווכח פה.. לא כל יום יש לך גם פקח הרצליה,פקח בן גוריון גישה ופקח פלוטו....

ודרך אגב, איפה זה LLSC_CTR

LLSC_CTR זה בקרה דרום..

פורסם

אני מדבר על VATSIM בכללי.

והיה אירועים הרבה יותר ענקיים של לדוגמא מספר ימים של פיקוח רצוף 24 שעות ביממה, לא מזמן היה REAL OPS שאם אני לא טועה היה פיקוח 13 שעות רצוף בכל הארץ ובעולם ובאירופה יש אירוע כל יום, פשט כל יום. אתה יכול להיכנס לאתר של VATSIM ולראות.

פורסם
אני מדבר על VATSIM בכללי.

והיה אירועים הרבה יותר ענקיים של לדוגמא מספר ימים של פיקוח רצוף 24 שעות ביממה, לא מזמן היה REAL OPS שאם אני לא טועה היה פיקוח 13 שעות רצוף בכל הארץ ובעולם ובאירופה יש אירוע כל יום, פשט כל יום. אתה יכול להיכנס לאתר של VATSIM ולראות.

התחלתי לפני כמה ימים לטוס גם באירופה וארה"ב, באירופה קורה לי שאני מסתכל על עמדות הפיקוח והרשימה פשוט לא נגמרת... :lol:

פורסם

אני עושה טיסה עם כל המקומות בארץ שהפייפר צ'ייני שלי יכול לנחות בהם :) אני רק מחכה שדרום יעלה ואני באויר!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...