אורח פורסם מאי 31, 2009 דיווח פורסם מאי 31, 2009 לגבי העברת התנועה מתל אביב לגישה,כשהגעתי לתל נוף, דיווחתי לאיציק למרות שביקש ממני לדווח בחצור, אבל הקשר היה תפוס. לאחר שדיווחתי הורה לי לעבור לגישה. עברתי לגישה , לאחר שאיציק אמר לי, וקרבל לא הבין מה אני עושה בתל נוף ומדבר איתו.. אז עברתי קודם כל בגלל שתל אביב הורה לעבור. לא התכווחתי ולא השתהתי בלי לדווח. בנוסף, דיווחתי לגישה מוקדם יחסית (במעבר תל נוף), כי שמעתי וראיתי את כל התנועה הרבה ורציתי שידע שאני אצלו לנגיעה בב"ג, ולא שאחרי זה לא יהיה זמן לדווח ואני לא אדע איך להכנס בכלל לנגיעה.. חח ירדן, זה היה בסדר שעברת אלי וקראת לי, כשאמרתי "מה תל נוף,מה" זה היה בצחוק וכי אני מכיר אותך :wink: בכל מקרה היית בסדר גמור ככה אין מקום לחשש ועשית בשכל שדיווחת לפני.
BULGO1 פורסם מאי 31, 2009 דיווח פורסם מאי 31, 2009 אביב , עם כול הלחץ והסבלנות שהענקת לנו כטייסים, נהניתי מאוד לחכות ולהמתין בסבלנות עד שתתפנה אליי , גם כאשר הפנת אותי לכיוון 180 כבר דאגתי שאפול בשבי של חמאס בעזה, לאחר שיירטו אותי , מזל ששמת לב ששכחת אותי לרגע, ואמרת לי פנה אחורה וטוס לשדה דב , כי יש לחץ , הבנתי הפנמתי וטסתי לי להנאתי לשדה דב ובעיקר נהנתי מהפיקוח שלך תודה על הכל שמואל לוי 4x-slb
Izik Bakshi פורסם מאי 31, 2009 דיווח פורסם מאי 31, 2009 ההיתי צמוד לקרבל לאורך כל המשמרת אתמול, להערכתי היה שלב שבו היה נכון לעבור ל-12, ואני מדבר על השלב בו הרוח היתה על 11 קשרים שזה פחות קריטי. צריך לזכור שבאירוע עמוס אחת המטרות שלנו היא כל הזמן להקטין את העומס, לפקח באירוע לא תמיד יש זמן להתחיל לנסות לסייע לטייסים שמתקשים בביצוע 30 (ואני המעריץ של לסייע לטייסים), פתרונות אפשריים זה הפניה לשדה אחר, אך כאשר מדובר בכמות גדולה שווה לשקול לתת להם 12 ושינחתו כי אנחנו בתור פקחים רוצים אותם על הקרקע וכמה שיותר מהר. שלא תבלבלו בטעות, חלק לא קטן מהטייסים שעשו טעויות אתמול היו זרים שפשוט ראו אירוע והגיעו לא מוכנים. במהלך האירוע גם תיחקרתי מדי פעם את גישה ומגדל על כמה טעויות שהיו במשמרת, תאום בין גישה למגדל היה בצורה טובה אם כי גם פה מצאתי כמה חריקות (כמו הקונקורד שהלך סביב). סה"כ היה עבודה יפה, ואני מקווה שכולם (הפקחים) ניצלו אותה כדי ללמוד ולהפיק לקחים להבא. תודה לכל מי שלקח חלק