אורח omertech פורסם מאי 28, 2009 דיווח פורסם מאי 28, 2009 שלום, מישהו יודע במקרה מתי אמור לצאת הסינרי של ראש פינה של ISP ל-FSX?
Ido Rosenthal פורסם מאי 28, 2009 דיווח פורסם מאי 28, 2009 לא נראה לי לי בעצמי אין מושג... חסרות כמה תמונות הכרחית של מספר אובייקטים בשדה
uvdude פורסם מאי 28, 2009 דיווח פורסם מאי 28, 2009 נדמה לי שאדם בזמנו לקח על עצמו לצלם שם מאחר והוא גר בסביבה. התקדם משהו בכיוון?
Adam Waiser פורסם מאי 28, 2009 דיווח פורסם מאי 28, 2009 כן את הצילומים שלי כבר העברתי לעידו הבעיה היא שלא ניתן להסתובב בתוך השדה ולצלם (אלא אם כן אתה טייס שנוחת שם) אני צילמתי מבחוץ מה שאפשר לצלם בלי להקפיץ שם את המאבטחים... קיצר אז חסרות עוד כמה תמונות
אורח פורסם מאי 28, 2009 דיווח פורסם מאי 28, 2009 כשלמישהו יהיה חשק להכין צריפים בGMAX, זה יתחיל להתקדם
ohad פורסם מאי 29, 2009 דיווח פורסם מאי 29, 2009 שיט.. נחתתי בראש פינה לפני שבועיים.. אם הייתי יודע הייתי מצלם
אורח omertech פורסם מאי 29, 2009 דיווח פורסם מאי 29, 2009 אה טוב חבל... בכל מקרה, אני חושב שצריך בכלל לבוא בגישה אחרת כדי לצלם את התמונות. צריך לדבר עם מי שאחראי שמה על השדה תעופה, להסביר לו למה צריכים את התמונות ולבקש לצלם.. אגב יכול להיות שאני עולה לססנה אמיתי עם קרוב משפחה, אם תהיה אפשרות אני אנסה לסדר שנמריא מראש פינה ואז אולי אצלם תמונות.
Ido Rosenthal פורסם מאי 29, 2009 דיווח פורסם מאי 29, 2009 ביקשתי לפני חצי שנה מראשי החטיבה שיפעילו את הקשרים שלהם עם הרש"ת כדי לארגן אישור מיוחד להכניס מישהו לצלם שם קצת בלי שישברו לו את המצלמה ואת העצמות. לא יודע אם נעשה משהו בנדון בנוסף קרבל פתח בשביתה איטלקית והוא מפיל את כל העבודה עלי אז זה גם מעכב את כל עניין המידול התמונות של אדם אגב סגרו פינה אחת, הן עזרו מאוד לסיים את המידול של הטרמינל אבל בגלל שהן מרחוק הן לא עוזרות לי לדברים אחרים לצערי.
rovenroven פורסם מאי 29, 2009 דיווח פורסם מאי 29, 2009 אני חושב שאפשר לשחרר את הסינרי גם אם הוא לא מושלם, אבל הוא בטח יהיה יותר טוב מזה של FS9. אחרי זה אפשר להוציא גירסא 2 למשל.
אורח omertech פורסם מאי 29, 2009 דיווח פורסם מאי 29, 2009 באמת, איך הוציאו סינרי של ראש פינה ל-FS9 ואיאפשר להוציא ל-FSX?
Ron Peer פורסם מאי 29, 2009 דיווח פורסם מאי 29, 2009 נכון, ברור שאנוכ"משתמשים"/טיסיים שלFS שמחים לגרסה חדשה מ-0 שתהיה טובה יפה ומציאותית וגם תודות רבות לעושים במלאכה ( אני לצערי לא מבין כלום בתכנות עצמו - אחרת הייתי עוזר קצת ) אך זה באמת רעיון מעולה..לא רק לראש פינה, אלא לכל הארץ... להוציא גרסאות תואמות FSX רק מבחינת טקסטורטות ואפילו צורת השדה עצמו ומודלים אם אפשר שיהיה זהה לגרסאות קודמות של FS9 (להשתמש בהם כבסיס ) תמיד את גרסאות ההמשך ה"מציאותיות" יותר אפשר להוציא בהמשך (למשל אפילו בראש פינה הבניינים ב FS9 לא מדוייקים זה לא משנה זה עדיף על כלום - מסלולל לבד בלי כלום). לפחות שיהיה בסיס כלשהו, גם יעודד אנשים לעבור ל FSX וכאלה שיש להם רק FSX גם יהנו משדות מציאותיים יותר. אני מכיר מישהו ( בלי שמות ) שקנה גם FS9 בגלל שראה שהשדות בארץ בגרסה זו הרבה יותר מפורטים.
Ron Peer פורסם מאי 29, 2009 דיווח פורסם מאי 29, 2009 לעומר.. זה לא שאי אפשר... פשוט אני מניח ( בלא להבין בתכנות עצמו כלום ) ששפת התכנות או נקרא לזה הקוד שמשתמש FSX לעומת FS9 שונה/עודכן. בנוסף לכך יש עניין גם של מיקומים גיגורפיים עצמם של עצמים/שדות תעופה וכו.. שהשתנו קצת בין הגרסאות ועוד ועוד.. סיבה נוספת היא יכולת הסימולטור עצמו להציג גרפיקה ברמה הרבה יותר טובה יותר פרטים וכו' ולכן הרצון הגדול גם של הטייסים/משתמשים של FS וגם יוצרי הסירי השונים להגיע למקסימום האפשרי וזה לוקח זמן. יש לזכור שאנשים כמו למשל חברי ISP ( עידו, אביב, יש עוד ששכחתי? ) הינם מתנדבים אוהבי התחביב כמונו שעושים זאת בכיף ברצון להנאת כולם בלבד וללא כל תמורה כספית. זה לא אותו דבר כמו מפתחים של חברה מסויימת שעובדים שעות כל יום רק על זה ומקבלים משכורת.
Ido Rosenthal פורסם מאי 29, 2009 דיווח פורסם מאי 29, 2009 רון, קודם כל אין שום קשר בין תכנות לבנית סינרי. סינרי בנוי מכמה אלמנטים שעושים ב2-3 תוכנות שכל אחת יודעת לעשות משהו אחר. דבר שני, להמיר סינרי מFS9 לעבוד בFSX זה לא רק לשנות טקסטורות ואם זה היה ככה כבר מזמן כל הסינרים היו משוחררים. גם אם היה ניתן להמיר לי אין את הקבצי מקור של העבודות האלה כדי לשנות אותם. בקשר לראש פינה, הלאנדקלאס הישראלי שוחרר עם אפקד לשדה, יש חניות מסודרות ואין בעיה לטוס בשדה בFSX.
Adam Waiser פורסם מאי 29, 2009 דיווח פורסם מאי 29, 2009 אה טוב חבל...בכל מקרה, אני חושב שצריך בכלל לבוא בגישה אחרת כדי לצלם את התמונות. צריך לדבר עם מי שאחראי שמה על השדה תעופה, להסביר לו למה צריכים את התמונות ולבקש לצלם.. אגב יכול להיות שאני עולה לססנה אמיתי עם קרוב משפחה, אם תהיה אפשרות אני אנסה לסדר שנמריא מראש פינה ואז אולי אצלם תמונות. גם את זה עשינו לפני כחודשיים שלחתי מכתב בקשה למנהל המנחת כדי לקבל אישור לצלם בשטח השדה, פירטתי מי אני ומה אני רוצה ואני מחכה לתשובה עד היום
Doron_Angel פורסם מאי 29, 2009 דיווח פורסם מאי 29, 2009 עידו, למעט הטרמינל אשר כבר העברתי, מה עוד חסר משם?
אורח omertech פורסם מאי 30, 2009 דיווח פורסם מאי 30, 2009 בקשר לראש פינה, הלאנדקלאס הישראלי שוחרר עם אפקד לשדה, יש חניות מסודרות ואין בעיה לטוס בשדה בFSX. לי יש Landclass X וחניות זה הדבר היחידי שיש שמה. רק חניות ומסלול. היה נחמד אם היה סינרי עם אוביקטים לשדה. נכון שאיאפשר להעתיק את הקוד במדויק, אבל הענין הוא שאם יש כבר את האוביקטים ב-FS9, למה איאפשר ליצור אוביקטים זהים ב-FSX במקום לנסות לתכנן את הכל מחדש ולהיעצר בגלל מחסור בתמונות.
Adam Waiser פורסם מאי 30, 2009 דיווח פורסם מאי 30, 2009 עומר כבר הסברנו שזה כנראה לא כזה פשוט ליצור אובייקטים זהים לאלו של FS9 עדיף להשקיע את הזמן והמאמץ בפיתוח של סינרי מושקע ריאליסטי ואיכותי ותאמין לי שכמי שמכיר את העבודה של ISP ואת השדה הספציפי אתה מאד רוצה לחכות לזה. חוץ מזה אתה תמיד יכול לעשות כמוני - אם יש משהו שנראה לך שצריך לעשות הדבר הטוב ביותר הוא לקום ולעשות אותו, תקיש בגוגל GMAX תוריד את התוכנה תלמד אותה (יש גם מדריך בעברית אם תרצה אני אשלח לך קישור) ותוכל לעזור בפיתוח האובייקטים הדרושים. אני יודע שצוות ISP מקבל בחום חברים חדשים לשורותיו והדבר רק יאיץ את הפיתוח של הסינרי. אגב ככה גם תגלה כמה שהעבודה היא רבה ולא קלה.
Ido Rosenthal פורסם מאי 31, 2009 דיווח פורסם מאי 31, 2009 בקשר לראש פינה, הלאנדקלאס הישראלי שוחרר עם אפקד לשדה, יש חניות מסודרות ואין בעיה לטוס בשדה בFSX. לי יש Landclass X וחניות זה הדבר היחידי שיש שמה. רק חניות ומסלול. היה נחמד אם היה סינרי עם אוביקטים לשדה. נכון שאיאפשר להעתיק את הקוד במדויק, אבל הענין הוא שאם יש כבר את האוביקטים ב-FS9, למה איאפשר ליצור אוביקטים זהים ב-FSX במקום לנסות לתכנן את הכל מחדש ולהיעצר בגלל מחסור בתמונות. למה אי אפשר? לא יודע למה... ככה הסימולטור עובד, הוא לא מאפשר לעשות את זה