Opher Ben Peretz פורסם יוני 5, 2009 דיווח פורסם יוני 5, 2009 שבת שלום, יום השנה למלחמת ששת הימים, החלטתי לעבור לאיזור אחר. ניסיתי לעשות כאן לאורך השנים כמה דברים, חלקם עלו יפה, חלקם לא ענו לציפיותי. עתה אני מתרשם כי הם מתרחקים והולכים, ולכן פני קדימה. תודה לכל החברים על זמנים טובים ביחד, ובמיוחד לאיציק שהביא אותי מאיבאו ואילן שהיה מעל ומעבר.
eliazran פורסם יוני 5, 2009 דיווח פורסם יוני 5, 2009 חבל עופר ! עד שבאתי אתה עוזב. אהבתי לקרוא אותך ולמדתי המון ממך בנושאי תעופה, ולא מעט היסטוריה. שתהיה לך הצלחה בכל מה שתבחר. חבר'ה אם עושים הקבלה למפעל, מגיע לו שעון זהב אני חושב.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 5, 2009 דיווח פורסם יוני 5, 2009 עופר מבחינת הצוות אתה מוזמן ורצוי ואני מקווה שאתה יודע את זה. זו לא הפעם הראשונה שדיונים על מורשת קרב הופכים לדיונים פוליטיים וכל מה שהחברים היקרים מנסים לעשות כאן זה להחזיר את הדיונים למסגרת כדי שלא יצאו מכלל שליטה. אנחנו מכבדים אותך, אוהבים אותך, רק לא רוצים בלאגן. רוצים לטוס ולפקח בכיף ולהשאיר את הפוליטיקה במקומות אחרים. יש בינינו ימניים, שמאלנים, מרכזיים, מוסלמים, יהודים, נוצרים, כולם אוהבים לטוס ולפקח ומחובתנו לשמור את הויכוחים הפוליטיים בצד. בבקשה אל תיקח את זה אישי ותבין שלפעמים צריך להפעיל צעדי מניעה לפני שהסערה מגיעה. קיצר בוא תהיה עקבי ותגלה את אותה בגרות ואחריות שאתה מגלה בדיונים המקצועיים גם כאן, או בעברית: חלאאאס!