Barak Zohar פורסם יוני 11, 2009 דיווח פורסם יוני 11, 2009 ירדן תודה על היוזמה, ישר כוח! חברים עוד משהו קטן... לכל אלו שעדיין שואלים את עצמם איך להניע את המטוס אני ממליץ בחום לצפות בוידאו הנ"ל ובמקביל לתפעל בסימולטור את התהליך הנעה שאתם רואים בקליפ. עשיתי זאת בעמי 3 פעמים, ולאחר מכן כבר אפשרי לעשות לבד בלי שום בעיה. מקווה שזה כלי שיעזור לכם! ניפגש באירוע, יום טוב...
Idan Traub פורסם יוני 11, 2009 דיווח פורסם יוני 11, 2009 זה שיש ILS למסלול המועדף לנגיעה זה לוקסוס . צריך לדעת הנחית תמטוס כמו שצריך ידני לגמרי .
Eyal Seminar פורסם יוני 11, 2009 דיווח פורסם יוני 11, 2009 חברים עדיין חסרות לנו עמדות מאד חשובות לאירוע: - דרום - פלוטו - עובדה - ב"ג -רמת דוד בלי העמדות הללו יהיה מאד קשה לבצע את האירוע. אז פקחים, נא להתחיל להשתבץ במערכת הפקחים בהתאם. ואל תשכחו שאתם מהווים את הבסיס להצלחה באירועים, בלעדכם לא תיהיה תנועה. כמוכן אנחנו מנהלים אירוע שבועי רגיל ולכן עמדות נוספות יתקבלו בברכה. יום טוב, אייל סמינר.
Nisim Shoval פורסם יוני 13, 2009 דיווח פורסם יוני 13, 2009 אני אעלה משש וחצי עד שמונה בקרה דרום - או גישה אם לא יהיה משגיח לאביב בכל מקרה לא ניתן להשתבץ לבקרה דרום דרך המערכת תרשמו אותי מ 18:30 - 20:00
Alon Abelson פורסם יוני 13, 2009 דיווח פורסם יוני 13, 2009 שלום לכולם, כמה דגשים לגבי האירוע היום: 1. יש לנו פקחים לאורך כל האירוע (תודה לכולם) ככה שחשוב שתכירו אילו עמדות מאויישות ולפי זה תיצרו קשר (מעודכן בתדריך) 2. יש להגיע לתדריך בשעה 18:30 בדיוק בTS המראות החל משעה 19:14 בדיוק לא לאחר. 3. מצורף תדריך מעודכן וסופי עם זמנים לכל מטוס. אנא עברו על התדריך ותגיעו מוכנים לאירוע. http://www.megaupload.com/?d=JPM37K8O ניפגש היום בשעה 18:30 בהצלחה
Yarin_l10 פורסם יוני 13, 2009 דיווח פורסם יוני 13, 2009 אלון,ברק ודני,קבלו ח"ח על האירוע המדהים שהולך להיות! 23 תנועות באוויר,שכולן באותו נתיב,כולן עם הרקולסים זה בהחלט מחזה מרהיב! אני אצפה בכם ב-VRC בזמן האירוע [או שאעלה לטוס,תלוי..] בכל מקרה - בהצלחה לכולם באירוע!
Alon Abelson פורסם יוני 13, 2009 דיווח פורסם יוני 13, 2009 תדריך סופי לאחר עדכונים שימו לב לעדכון בזמנים ועמדות פיקוח פעילות בהצלחה לכולם http://www.megaupload.com/?d=6PBH623F
Izik Bakshi פורסם יוני 13, 2009 דיווח פורסם יוני 13, 2009 אבקש מכל הפקחים שלוקחים חלק באירוע להיות בתאום מלא מול אמיר פז שינהל את כל נושא הפיקוח באירוע.
Barak Zohar פורסם יוני 18, 2009 דיווח פורסם יוני 18, 2009 חברים שבוע טוב! ההודעה אמנם קצת באיחור אבל מעניין אותי לדעת בבקשה האם צולמו תמונות מהאירוע שלנו ומה קורה עם זה...? אשמח לתשובה ממי שצילם או מישהו שיודע על כמה תמונות. תודה ויום טוב!