אורח פורסם יוני 9, 2009 דיווח פורסם יוני 9, 2009 צהורים טובים, הסינרי של ר"פ כמעט כמעט גמור, הדבר היחידי שמפריד בנינו לבין שחרורו זוהי תמונה של הגדר, הגדר הדיפולטית מסריחה ובכלל לא ריאלסטית לכן אנחנו צריכים תמונה ישרה ואופקית של הגדר, משני הצדדים אם אפשר באיכות גבוהה ע"מ שנוכל להוציע ממנה טקסטורה(תומר צילם אותה באלכסות ) , לכן למי שיש או שטס לשמה בקרוב רוצה ויכול לצלם לנו את הגדר(אתם לא עוברים על שום עבירה!) בבקשה ליצור איתי ועם עידו קשר. תודה מראש.
אורח פורסם יוני 9, 2009 דיווח פורסם יוני 9, 2009 נ.ב בבקשה לא לבוא אלינו עם תלונות של "לא נורא, זה עדיף מכולם , תשחררו את זה כבר", וכו'.
Gal Mintz פורסם יוני 9, 2009 דיווח פורסם יוני 9, 2009 for some reason i have lsot my hebrew in my computer... well, if you want, the picture can be straightened with photoshop. i'm here to help.
Ido Rosenthal פורסם יוני 9, 2009 דיווח פורסם יוני 9, 2009 אין בעיה לגדר דומה ואין בעיה אם מישהו חושב שאפשר לסדר את זה בפוטושופ (לדעתי זה לא יצא מספיק טוב) הנה תמונה: צריך תמונה ישרה מול הגדר וכמה שיותר קרובה (רלבנטי גם לגדר דומה), מספיק רק חלק אחד של הגדר מכיוון שאפשר בקלות לשכפל אותו. אם מישהו מנסה לערוך בפוטושופ אז כמובן שהרקע צריך להיות שקוף ורק המתכת צריכה להשאר.
Gal Mintz פורסם יוני 9, 2009 דיווח פורסם יוני 9, 2009 אה הבנתי, אז לא לא הבעיה של הישר, אתה צריך צילום במאונך לגדר. פה אני כבר לא יכול לעזור... סורי.
Yarin_l10 פורסם יוני 9, 2009 דיווח פורסם יוני 9, 2009 יש לי גדר דומה לזה ליד הבית.. אבל העמודים לא בצבע כחול וזה גדר רגילה כזאת,אבל משהו די דומה לפי דעתי למרות שזה לא בדיוק דומה אבל בערך,גדר כזאת,עמודים אבל לא בצבע כחול.. :roll:
תומר עינבר פורסם יוני 9, 2009 דיווח פורסם יוני 9, 2009 קצת לשבת על פוטושופ ויוצאת לך אחלה גדר: דומה מאוד לגדר הקיימת, עבדתי על זה איזה חצי שעה. (בניית הגדר מאפס עם עבודת נמלים...) אני יכול לעשות גדר עוד יותר דומה, אבל זה יקח עוד קצת זמן..
Gal Mintz פורסם יוני 9, 2009 דיווח פורסם יוני 9, 2009 קצת לשבת על פוטושופ ויוצאת לך אחלה גדר:http://img14.imageshack.us/img14/7977/ironwire.jpg דומה מאוד לגדר הקיימת, עבדתי על זה איזה חצי שעה. (בניית הגדר מאפס עם עבודת נמלים...) סחטיין עליך תומר, נראה מעולה! מקווה שיתאים לצורכי היוצרים.
Ido Rosenthal פורסם יוני 16, 2009 דיווח פורסם יוני 16, 2009 שוב פעם תודה לתומר, צפו לסינרי חדש בשבועיים הקרובים :wink:
Asaf Brietbard פורסם יוני 16, 2009 דיווח פורסם יוני 16, 2009 אללא יסתור, זה צפון ראש פינה... כמה מזגנים אתם חושבים שהם צריכים? :evilbat: