Nir Gonen פורסם יוני 14, 2009 דיווח פורסם יוני 14, 2009 עשר דקות בסימולטור גודל מלא של CRJ-200 אם הייתי יודע איך מעלים לפה תמונות הייתי עושה את זה עשר דקות בדבר הזה גורם לך להבין למה אתה כל כך אוהב את הדברים האלה! לצערי הבחור שהיה לידי לא הכיר את המטוס ככה שהמטוס לא היה כל כך בקונפיגורציית נחיתה ולכן שומעים את ה Config. warning
Nir Gonen פורסם יוני 14, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2009 הסימולטור נמצא ב Oxford Aviation Academy, באוקספורד אנגליה יש שוב יום פתוח החודש אני מקווה שהם יפעילו את ה737-400 LEVEL-D ואז אני גם אעלה וידיואים שלהם כרגע יש לי תמונות של ה-73 רק מבחוץ אם מישהו יסביר איך להעלות תמונות אני אעלה תמונות
Yarin_l10 פורסם יוני 14, 2009 דיווח פורסם יוני 14, 2009 מדריך להעלאת תמונות: viewtopic.php?f=6&t=25259 תודה רבה על הפרסום! מצפים לתמונות! =]
Nir Gonen פורסם יוני 14, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2009 אני מנסה עכשיו להעלות כמה תמונות אפילו לא ידעתי שיש לי חשבון בפוטובאקט בכל מקרה זה אמור לקרות בדקות הקרובות
Nir Gonen פורסם יוני 14, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2009 דרך אגב חידה קטנה במטוס לדוגמא 737 הידית של הגלגלים יכולה להיות בשלושה מצבים UP DOWN OFF מה לשם מה יש את הפוזיציה OFF ? בין הזוכים תוגרל קריצה ולחיצת יד
Idan Traub פורסם יוני 14, 2009 דיווח פורסם יוני 14, 2009 דרך אגב חידה קטנהבמטוס לדוגמא 737 הידית של הגלגלים יכולה להיות בשלושה מצבים UP DOWN OFF מה לשם מה יש את הפוזיציה OFF ? בין הזוכים תוגרל קריצה ולחיצת יד ידית הOFF מנתקת לגמרי את המערכת . אין לחץ שמן באף אחת מהתת מערכות שמשתלבות בפעולה של הורדת הגלגלים .
Nir Gonen פורסם יוני 14, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2009 טו-אוב המצב בעצם נועל את הגלגלים ומשחרר את הלחץ ההידראולי במערכת וככה עוזר למנוע שחיקה שלחתי את הלחיצת ידיים ביופיאס היא אמורה להגיע תוך 6-4 ימי עסקים
Nir Gonen פורסם יוני 14, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2009 אוקיי ניסיון ראשון אז הנה תמונה בחדר שעליו מתאמנים לפני שנכנסים לסימולטור האמיתי אותו דבר של ה CRJ והנה הסימולטור ברקע שימו לב לטלוויזיה שמראה את מה שהולך בקוקפיט הנה הסימולטור הנוף מהחלון של הכיתה קלוז אפ של הפאנל החדר הכנה מפוצץ במדריכים של 737 גן עדן לאנשים כמונו עוד תמונות בקרוב
Nir Gonen פורסם יוני 14, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2009 אתה יכול לקנות פוסטרים כאלה http://transair.co.uk/Category.asp?SID= ... ry_ID=1406 אני אישתדל להעלות עוד כמה תמונות היום ומחר
Nir Gonen פורסם יוני 14, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2009 שוב הנוף מהחלון של הכיתה עוד קצת פאנל CRJ overhead overhead Airbus front Airbus ממזרים בני מזל עוד קצת ואני גם שם כיף כיף כיף CRJ אחלה גראפיקה יש לדבר הזה
Nir Gonen פורסם יוני 14, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2009 איך מגיעים? אממ מתחילים לחסוך, וכשיש את הכסף שוברים את הראש איך להגיע סתם לא אם אתה באמת מעוניין שלח לי בפרטי או משהו ואני אספר לך אחחחח החלום רק תראו את המוטת כנפיים של הדבר הזה מישהו רוצה ללמוד לטוס? נוסחא לחישוב מהירות דרושה עם נתוני משקל \ זווית התקפה \ שטח כנף או בקיצור שואה מחשבון טיסה על סטירואידים
חן מ פורסם יוני 14, 2009 דיווח פורסם יוני 14, 2009 מדהים הסימולטורים שעליהם לומדים לטוס ממש אמיתיים,משקיעים בסימולטורים כאלה איזה כמה עשרות מיליוני דולרים על מנת להביא אותם ולהשמיש אותם? אני רואה שגם הקוקפיט 1:1 כמו במציאות
Nir Gonen פורסם יוני 14, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2009 הסימולטורים של ה-737 יושבים על רגליים הידראוליות שזזות לפי מה שקורה בסימולטור אם אני לא טועה אפשר לעשות type rating על הסימולטורים הספציפיים האלה הם עד כדי כך אמיתיים כמובן המיכשור והאפנל בסימולטור הם אמיתיים לחלוטין
Shachar Hzkelevich פורסם יוני 14, 2009 דיווח פורסם יוני 14, 2009 אני רק רואה את המטרולוגיה ובא לי למות.... אני עוד לא יודע איך לאכול את זה...
Nir Gonen פורסם יוני 14, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 14, 2009 דווקא המטאורולוגיה זה הנושא האהוב עליי ובינתיים יש לי את הציון הכי גבוהה בכיתה במטאורולוגיה תכלס זה הכל תלוי במורה שלך יש לנו מורה ת-ו-ת-ח למטאורולוגיה והוא גורם להכל להיות כ"כ קל! חשמל זה נושא בזוי ושנוא, ותיאוריית התעופה זה שכול ויגון! מכשירי טיסה אחלה נושא וגם מערכות
Avichai Koor פורסם יוני 15, 2009 דיווח פורסם יוני 15, 2009 לשם אני טס אחרי הצבא להוציא את הרישון :bday:
Nir Gonen פורסם יוני 15, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2009 כרגע אני לומד לקראת הבחינות ATPL של הJAA מסיים אותם בנובמבר
Shachar Hzkelevich פורסם יוני 15, 2009 דיווח פורסם יוני 15, 2009 דווקא המטאורולוגיה זה הנושא האהוב עליי ובינתיים יש לי את הציון הכי גבוהה בכיתה במטאורולוגיהתכלס זה הכל תלוי במורה שלך יש לנו מורה ת-ו-ת-ח למטאורולוגיה והוא גורם להכל להיות כ"כ קל! חשמל זה נושא בזוי ושנוא, ותיאוריית התעופה זה שכול ויגון! מכשירי טיסה אחלה נושא וגם מערכות ההתמחות שלי בבית ספר זה דווקא חשמל :mrgreen: צודק לגבי המורים זה גם בבית ספר אותו דבר...
Nir Gonen פורסם יוני 15, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2009 אם אתה מתכנן ללמוד לבחינות ATPL אירופאיות לימודי חשמל של AC \ DC יכולים מאוד מאוד לעזור
Shachar Hzkelevich פורסם יוני 15, 2009 דיווח פורסם יוני 15, 2009 אם אתה מתכנן ללמוד לבחינות ATPL אירופאיות לימודי חשמל של AC \ DC יכולים מאוד מאוד לעזור AC DC זה ההתמחות שלי היום בדיוק סיימתי את ה5 יח"ל שלי בחשמל ש90% מהמבחן שלי היה AC וגם המבחן המעשי היה רק AC
Nir Gonen פורסם יוני 15, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2009 מגניב אם אני זוכר נכון יש בבחינת ATPL 40 שאלות בנושא DC\AC אולי אני איקח ממך שיעורים פרטיים