DUDU2231 פורסם יולי 15, 2009 דיווח פורסם יולי 15, 2009 יום שישי אני בדה דוב אם יש משהו מיוחד שאתם צריכים אז תגידו...(חוץ מזה שאני ישתדל לצלם כל מה שאני רואה)
אורח Yarden Salvi פורסם יולי 15, 2009 דיווח פורסם יולי 15, 2009 עידו, שלחתי למייל מספר תמונות של ב"ג ועוד כמה של מלפנסה כי יש שם עמודי תאורה וקצת מהטרמינל אם צריך. הבעיה היא שזה שוקל 33 מגה, וייקח הרבה זמן. אעדכן פה כשזה יצא סופית מאצלי.
David Bendavid פורסם יולי 15, 2009 דיווח פורסם יולי 15, 2009 עידו, שלחתי למייל מספר תמונות של ב"ג ועוד כמה של מלפנסה כי יש שם עמודי תאורה וקצת מהטרמינל אם צריך.הבעיה היא שזה שוקל 33 מגה, וייקח הרבה זמן. אעדכן פה כשזה יצא סופית מאצלי. ירדן, אני לא חושב שכדאי לשלוח במייל 33MB, אני הייתי ממליץ (בגדר עצה) להעלות לרשת ולשלוח לו לינק .
אורח Yarden Salvi פורסם יולי 15, 2009 דיווח פורסם יולי 15, 2009 עידו, שלחתי למייל מספר תמונות של ב"ג ועוד כמה של מלפנסה כי יש שם עמודי תאורה וקצת מהטרמינל אם צריך.הבעיה היא שזה שוקל 33 מגה, וייקח הרבה זמן. אעדכן פה כשזה יצא סופית מאצלי. ירדן, אני לא חושב שכדאי לשלוח במייל 33MB, אני הייתי ממליץ (בגדר עצה) להעלות לרשת ולשלוח לו לינק . ביטלתי את השליחה של ה33 כי זה לא זז באמת, הורדתי ל20 מגה, נראה אם יצליח. אם לא, נעלה לרשת.
אורח Yarden Salvi פורסם יולי 15, 2009 דיווח פורסם יולי 15, 2009 בסדר, העלתי את הקובץ, הוא כולל כ-5-6 תמונות בערך. http://rs182.rapidshare.com/files/25599 ... _1497_.rar צור קשר אם יש בעיה.
Ido Rosenthal פורסם יולי 15, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2009 ירדן, אם אפשר לשלוח את הלינק הזה למייל, פשוט בשביל הנוחות שלנו שזה ישמר שם עם שאר התמונות
אורח Yarden Salvi פורסם יולי 15, 2009 דיווח פורסם יולי 15, 2009 ירדן, אם אפשר לשלוח את הלינק הזה למייל, פשוט בשביל הנוחות שלנו שזה ישמר שם עם שאר התמונות כן אין שום בעיה. שלחתי.
zahi101 פורסם אוגוסט 11, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2009 שלחתי תמונות ללנדקלאס תעדכנו אם לא הגיע. אם אמצא עוד חומר אני מבטיח לשלוח. יום טוב!
avigilad99 פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 נתב"ג מפותח בתשלום, אני חושב שיעשה טוב גם לנו וגם לחברה שמפתחת את הסינרי שיהיה סינרי חינמי לנתב"ג. ברור שהרמה לא תהיה אותה רמה אבל מצד שני זה לדעתי יפחית מכמות הפיראטיות ולצערי המדינה שלנו מהמובילות במדד הזה. לפי הבנתי AEROSOFT היא זו שמפתחת את הסינרי, אפשר עוד פרטים כמו: -האם הוא יהיה רק לX או גם לFS9? -מה הוא תאריך השחרור המשוער? והאם קיימות תמונות של הליך העבודה עד עכשיו?
danb2000 פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 נתב"ג מפותח בתשלום, אני חושב שיעשה טוב גם לנו וגם לחברה שמפתחת את הסינרי שיהיה סינרי חינמי לנתב"ג. ברור שהרמה לא תהיה אותה רמה אבל מצד שני זה לדעתי יפחית מכמות הפיראטיות ולצערי המדינה שלנו מהמובילות במדד הזה. לפי הבנתי AEROSOFT היא זו שמפתחת את הסינרי, אפשר עוד פרטים כמו: -האם הוא יהיה רק לX או גם לFS9? -מה הוא תאריך השחרור המשוער? והאם קיימות תמונות של הליך העבודה עד עכשיו? וואלה - נתב"ג נהיה פופולרי :-) אם זה נכון מה שאתה אומר אז יהיה לנו גם חינמי גם AEROSOFT בתשלום וגם....... קבלו:
Ofir Lavi פורסם אוקטובר 20, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2009 חחח בדיוק אני נזכר שלפני כחודשיים חשבתי איזה מגניב זה יהיה אם ארוסופט או כל חברה דומה תייצר סינרי לנתב"ג
nuriel77 פורסם אוקטובר 22, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2009 רק עכשיו ראיתי את השרשור הזה לאחר חזרה מחו"ל.תשלחו לי את מה שאתם צריכים באילת ואני אשתדל לצלם לכם עוד השבוע. אריק שלום אריק, רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך, אף על פי שהיא ממזמן... בכל אופן אני הצטרפתי ליוצרים ועובד על אילת.אני מאוד אשמח אם תוכל לעזור. בעקרון הרעיון לסיים עם שדה התעופה. צריך עוד כמה תמונות, צד שמאל של הכניסה מכיוון שיש כבר את הכניסה עצמה. את הגדר אם אפשרי... אזור תחנת הדלק פז. ואם אפשר תמונה מהנקודה הכי דרום מערבית של השדה לכיוון צפון אולי אפשר לתפוס את צד המבנה... אם אפשר לנסות תמונות חזית וצד (מלא) ולא פרספקטיבות זה מקל על העיבוד. אמנה עוד כמה דברים באילת שאם תוכל להשיגם יהיה ממש נחמד,לשם פיתוח סינרי אילת שיגיע אחרי שדה התעופה: מועדון ספירל לשעבר הגשר ואולי בצל ירוק שלטי רחוב של אילת לפחות ליד השדה, שלטים כחולים חדשים של הטיילת עמודי תאורה אי מקס שדה התעופה בניינים גבוהים באילת בניינים אחרים אופייניים לאילת קצ"אא את המיכל עם הלוגו בכיוון לאוגדה מקורות את המיכל מים עם הלוגו... ו כל מה שה יכול עוד לעזור אולי אף קניון ביג חזית וחנויות ואת כל הקיר... תודה רבה ונשתמע! נוריאל
Gilad Brutman פורסם אוקטובר 22, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2009 יש לי את התמונות של אילת.. אני יעלה אותן עכשיו.
nuriel77 פורסם אוקטובר 24, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2009 מישהו צריך לבאר שבע יש לי על המחשב בשמחה רבה אנא שלח או ל ISP או אלי ל NURI (at) DE-BAR.COM אני מתחיל מיותר דרום אך ב"ש תגיע גם כן. יש לך עוד דברים מהדרום אולי מצפה רמון? תודה, נוריאל
lior oren פורסם אוקטובר 24, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2009 מישהו צריך לבאר שבע יש לי על המחשב בשמחה רבה אנא שלח או ל ISP או אלי ל NURI (at) DE-BAR.COM אני מתחיל מיותר דרום אך ב"ש תגיע גם כן. יש לך עוד דברים מהדרום אולי מצפה רמון? תודה, נוריאל אוקי אשלח בקרוב אולי לבר לוי יש לרמון הוא גר שם באזור
Gilad Brutman פורסם אוקטובר 24, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2009 ליאור שגר לי למייל את התמונות של באר שבע, אני עובד על גרסה נוספת לסינרי של באר שבע. gibrutman (at) gmail.com
lior oren פורסם אוקטובר 25, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2009 יש לי איזה עשרים איזה אזור בשדה תימן אתה צריך?
Ben Cohen פורסם מאי 13, 2010 דיווח פורסם מאי 13, 2010 אם הייתי יכול להביא לכם חומרים מהצבא הייתם מנשקים לי את הרגליים...
Ido Rosenthal פורסם מאי 14, 2010 מחבר דיווח פורסם מאי 14, 2010 אם הייתי יכול להביא לכם חומרים מהצבא הייתם מנשקים לי את הרגליים... המממ, תלוי... אתה קצין? לקצינים יש רגליים מסריחות שלא הייתי מתקרב אליהן בעד שום הון שבעולם. משהו בבה"ד 1 כנראה גורם לרגלים להרקב