Nevo Dar-Perl פורסם יוני 20, 2004 דיווח פורסם יוני 20, 2004 אם במקרה יש מישהו שמישהו אחר פגע בו בצורה כזאת או אחרת ואני לדוגמא רוצה להתלונן על אותו אדם... כיצד לעשות זאת ? למי לפנות ? בהתחשב שהאדם קשור לחטיבה ולVATSIM וכל זה... תודה.
Almog Atar פורסם יוני 20, 2004 דיווח פורסם יוני 20, 2004 תבדוק שזה באמת קשור לעניין של VATIL/VATSIM קודם ותדבר עם ה"VATILים מהחטיבה
Yarden Ben-Dor פורסם יוני 20, 2004 דיווח פורסם יוני 20, 2004 עד כמה שאני זוכר, אל תיקח אותי במילה.. אבל עפי מיטב זכרוני זה שמוליק זה שאמור לטפל בעניינים כאלה... ככה אני זוכר לפחות מהמפגש בחיפה אז שהיה בפסח בזמנו.. בכל אופן אל תיקח אותי במילה..
Nevo Dar-Perl פורסם יוני 20, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 20, 2004 טוב העניין הזה שאני רציתי להתלונן עליו יסגר ביני לבין אותו אדם בפרטיות... עצה לכולם... לא להערב את הפורום בעניינים האלה.. רק עכשיו שמתי לב שזה לא שווה.. ושצריך לסגור את העניינים האלה בפרטיות.
Almog Atar פורסם יוני 20, 2004 דיווח פורסם יוני 20, 2004 טוב העניין הזה שאני רציתי להתלונן עליו יסגר ביני לבין אותו אדם בפרטיות...עצה לכולם... לא להערב את הפורום בעניינים האלה.. רק עכשיו שמתי לב שזה לא שווה.. ושצריך לסגור את העניינים האלה בפרטיות.[/quot נקווה שעוד אנשים יבינו את זה קצת שכל ......
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 20, 2004 דיווח פורסם יוני 20, 2004 במקרה ויש צורך להתלונן חס וחלילה, שמוליק לין הוא הכתובת. אתם יוצרים קשר איתו בצורה פרטית (אימייל, מסנג'ר, ביקור אצלו בחוף הים ) מה שלא יהיה, אל תביאו את זה לפורום או לרשת.