Ido Rosenthal פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 אלעד, זה בדיוק מה שאני אומר, וסוף סוף אתה הבנת "משהו בסיסי", ההחלטה לאמץ היא החלטה שלנו ורק שלנו. נוצר רושם בדיון הזה שאין לנו מה לעשות אל מול "החוק הדרקוני" הזה. על החוק הזה אנחנו כקהילה החלטנו - מי שלא טוב לו חבל, לדעתי אין רוב לא בהנהלה ולא בקהילה לשינוי החוק.
Izik Bakshi פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 עידו, אני שוב מבקש להיות מדוייק, הנהלת VATSIM אוכפת חוקים על כל הפעילות שלה כולל בחטיבות הרשמיות, להלן ציטוט מתוך נהלי VATSIM. אני גם ימצא את הדרישה לשם מלא ומשפחה בפעילויות השונות במסגרת הרשת 3. Use of VATSIM Services, Mailing Lists, Chat Roomsand Other Communications Venues 3.1 You are responsible for the communications you make while using the services provided by VATSIM which includes any one or all of the computers joined together which comprise the physical VATSIM.net network as well as any additional computers which are utilized in any way by VATSIM.net members for communicating via text or voice for purposes of engaging in simulated air traffic control and/or flight simulation purposes. This definition expressly includes the computers which host the official internet forums, newsgroups and mailing lists utilized by VATSIM.net and its officially recognized regions, divisions, ARTCCs, ACCs and FIRs. It is required that all users of VATSIM refrain and not engage in any of the following activities: A. The publishing, posting, distribution, use or dissemination of defamatory, infringing, obscene, vulgar, profane, unlawful or other such types of communications, materials or information; B. The use of VATSIM services to threaten, harass, abuse, intimidate, stalk or to otherwise violate the legal rights of others, including rights of privacy and publicity; C. The use of VATSIM services in any manner other than as an individual user. No individual or entity is permitted to resell or make any commercial or non-commercial use of the VATSIM network which involves the payment of money or goods to said individual or entity or such party’s designee without the prior written consent of the VATSIM.net Founders or their designated agent. The prohibitions set forth in this paragraph expressly include any and all sales and/or solicitations of money, goods and services no matter for what purpose, person, group or cause, without limitation.
rovenroven פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 אז ראובן אולי תיקח יוזמה אם הנושא קרוב ללבך ושלח מכתב מנוסח הייטב באנגלית למנהלי החטיבה המזרח תיכונית הכללית ולהנהלת וואטסים העולמית ? א. אני לא מוסמך להוות גורם רשי מול הרשת. ב. בשביל זה יש צוות לחטיסה ג. על פי התגובות לפני עושה רושם שזה נוגד את האינטרסים של החטיבה [או של חלק ממנה] לעזור לאנשים האלו. אבל אני עדין אשכול לבדוק את העניין וכך לתרום לחטיבה [או שעל פי חלק מהתגובות פה זה נקרא לפעול נגדה] עידו- אנחנו מחויבים לרשת VATSIM העולמית ולחוקייה, אם לא נציית להם בקביעות לא תיהיה לנו חטיבה, כך שאני מאמין שהדרך היא לא להתעלם מהחוקים אלה לדבר עם מי שיוצר אותם ולהסביר לו שישנם חריגות מיוחדות לאנשים בודדים שמסיבות כלשהם אינם יכולים לחשוף את שמם המלא.
Ido Rosenthal פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 איציק, איפה בA,B וC כתוב שצריך להזדהות בשם מלא? בתמצית: A - אסור לדבר בשפה וולגרית ולפגוע בכבודו של אחר בקהילות המזוהות עם VATSIM B - אסור להשתמש באתרים המשוייכים לVATSIM כדי לבצע פעילות בלתי חוקית C - אסור להשתמש בVATSIM בצורה שתקדם פעילות מסחרית (ועל זה גם העפנו אנשים) שלושת הקודים האלה ורק הם לפי הסעיף הזה חלים על תתי קהילות של VATSIM. מהמסמך הזה להגיד שכל חוקי ואטסים תקפים פה זה מוגזם. אלו שלושה חוקים אלמנטרים שנועדו לשמור על שמה הטוב של VATSIM ואפשר להבין את זה. אם אנחנו מחליטים להכיל על עצמנו חוקים נוספים זו החלטה שלנו בלבד.
אורח פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 ממה שאני זוכר לא הגיע שום הנחיה מ VATSIM לגבי הפורום שלנו. ההנחיה של VATSIM היא לפורומים והמערכות שלה. הבקשה לשם מלא בחתימה בפורומי VATIL, היא הנחיה של הנהלת החטיבה בשילוב עם הנהלת הפורום. הנחיה זו נועדה למנוע מטרולים לעשות בלאגן ובעיקר לספק חויה שאין כמוה בשום פורום \ קהילה אחרת ברשת, שבה יודעים מי עומד מאחורי הכתוב ולא איזה יוזר פיקטיבי. שמו לב שגם כמות החבריות שנוצרה פה היא חלק מאותה מדיניות. מצד שני אפשרנו להרשם בכמעט כל ניק שעולה על דעתו של המשתמש, כמובן בשילוב שם מלא מחתימה. התרגלנו במרוצת השנים שהפורום פועל, לכל מיני ניקים מוזרים ולמען האמת, כשאני רואה הודעה חדשה מאת ha5mvo, אני לא צריך לחפש חתימה, אני יודע שמיכאל כתב אותה וכך גם ניקים אחרים. אני חושב שזה נחמד שאנשים מתחברים עם הניקים הידועים שלהם מפורומים אחרים, אך כמובן מוסיפים למטה את שמם המלא וכך לומדים להכיר אותם ולקבל אותם בידים פתוחות לקהילה שלנו. דוגמא טובה היתה לא ממזמן עם טומי בן ארי, שאם היה חותם בשמו, היה זוכה לסיוע בלי שום קושי מיוחד. יש לנו בעיה עם חריגים ואני מניח שחלק ממדיניות האכיפה היחסית רכה בנושא זה עד עתה, היתה לאפשר מעט גמישות בעיקר לחריגים אותם אנו מכירים היטב. לטעמי היתה דרך נכונה יותר לטפל בכל הנושא הזה בלי כל הרעש שמסביב. דעתי בנושא זה.
Izik Bakshi פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 כמו שכתבתי, אני יחפש ויבדוק היכן כתוב על הזדהות בשם מלא. פרסמתי את הציטוט כדי להראות שהטענה שלך של "אנחנו קובעים מה יהיו החוקים כאן" היא כלל לא נכונה.