OmriSoudry פורסם יולי 11, 2009 דיווח פורסם יולי 11, 2009 http://apps.facebook.com/quizmaker/quiz ... zid=15715& תוצאות של חברים: Eran Regenstreif: תל נוף Gilad Shapochnik: שדה דב Chen Cohen: טכני ומה איתכם?
Shlomlux2 פורסם יולי 11, 2009 דיווח פורסם יולי 11, 2009 צודרי צודרי, מה יהיה הסוף??? ככה אתה משתעמם בת"נ? מי שלא יצא לו חיפה... לא נחשב פקח תותח!
rovenroven פורסם יולי 12, 2009 דיווח פורסם יולי 12, 2009 תל נוף. בכלל טוב לי כי אני גר בקריית עקרון [חצי שקה מתל נוף] אז אני יכול לפקח מהבית..
Ben Cohen פורסם יולי 13, 2009 דיווח פורסם יולי 13, 2009 תל נוף אלו כל הלא פראיירים שרוצים לעשות חיים בנוסף לפיקוח. לדעתי הפקחים בש"ד עושים הכי הרבה חיים...
Yarin_l10 פורסם יולי 13, 2009 דיווח פורסם יולי 13, 2009 תל נוף אלו כל הלא פראיירים שרוצים לעשות חיים בנוסף לפיקוח.לדעתי הפקחים בש"ד עושים הכי הרבה חיים... חח רק לפני כמה ימים קרבל טס בש"ד ופתח את האשכול תמונות, תציץ שמה.. הפקחית נשארה שבת והם רצו לבדר אותה קצת.. אז הם רצו יציאה לאשקלונה וחזרה.
Barak Zohar פורסם יולי 13, 2009 דיווח פורסם יולי 13, 2009 זה ממש לא הפתיע אותי כי זה בסיס האם שלי! רמת דוד כמובן, כנף 1, מס' 1!
אורח פורסם יולי 13, 2009 דיווח פורסם יולי 13, 2009 שדה דוב זה ה-שדה! א' על הים ב' אין מסלולים צולבים ג' שדה מאתגר אחושילינג,מלא תנועה, אזרחית צבאית,קלה כבדה,מסוקים,נגיעות,חציות הסעה עד חצי מסלול וכו', אומנם לא טוב בשביל הטייסים אבל די מאתגר את הפקחים. ד' הוא במרכז הארץ,לידו נמצא נמל ונמצא במרחק אוטובוס ממרכז ת"א. קיצר, תל נוף זה חרטא , שלא לדבר על חיפה
Ben Cohen פורסם יולי 13, 2009 דיווח פורסם יולי 13, 2009 שדה דוב זה ה-שדה!א' על הים ב' אין מסלולים צולבים ג' שדה מאתגר אחושילינג,מלא תנועה, אזרחית צבאית,קלה כבדה,מסוקים,נגיעות,חציות הסעה עד חצי מסלול וכו', אומנם לא טוב בשביל הטייסים אבל די מאתגר את הפקחים. ד' הוא במרכז הארץ,לידו נמצא נמל ונמצא במרחק אוטובוס ממרכז ת"א. קיצר, תל נוף זה חרטא , שלא לדבר על חיפה עזוב אותך נמל, אתה חיי עם גימליסטיות כל השירות שלך. במרחק 10 דקות הליכה קניון רמת אביב. מונית של 5 דקות מביאה אותך לאבן גבירול, מונית של 15 דקות מביאה אותך לדרום תל אביב לפאבים ועניינים. (כן הזמנים בסופ"ש). אה וחצייה של הכביש מביאה אותך לגורפינקל אז בכלל... קלאסה.
Amit Doron פורסם יולי 13, 2009 דיווח פורסם יולי 13, 2009 שדה דוב זה ה-שדה!א' על הים ב' אין מסלולים צולבים ג' שדה מאתגר אחושילינג,מלא תנועה, אזרחית צבאית,קלה כבדה,מסוקים,נגיעות,חציות הסעה עד חצי מסלול וכו', אומנם לא טוב בשביל הטייסים אבל די מאתגר את הפקחים. ד' הוא במרכז הארץ,לידו נמצא נמל ונמצא במרחק אוטובוס ממרכז ת"א. קיצר, תל נוף זה חרטא , שלא לדבר על חיפה עזוב אותך נמל, אתה חיי עם גימליסטיות כל השירות שלך. במרחק 10 דקות הליכה קניון רמת אביב. מונית של 5 דקות מביאה אותך לאבן גבירול, מונית של 15 דקות מביאה אותך לדרום תל אביב לפאבים ועניינים. (כן הזמנים בסופ"ש). אה וחצייה של הכביש מביאה אותך לגורפינקל אז בכלל... קלאסה. ושכחת שני מטר מאג אדיר בנמלXD
Ido Rosenthal פורסם יולי 13, 2009 דיווח פורסם יולי 13, 2009 שדה דוב זה ה-שדה!א' על הים ב' אין מסלולים צולבים ג' שדה מאתגר אחושילינג,מלא תנועה, אזרחית צבאית,קלה כבדה,מסוקים,נגיעות,חציות הסעה עד חצי מסלול וכו', אומנם לא טוב בשביל הטייסים אבל די מאתגר את הפקחים. ד' הוא במרכז הארץ,לידו נמצא נמל ונמצא במרחק אוטובוס ממרכז ת"א. קיצר, תל נוף זה חרטא , שלא לדבר על חיפה עזוב אותך נמל, אתה חיי עם גימליסטיות כל השירות שלך. במרחק 10 דקות הליכה קניון רמת אביב. מונית של 5 דקות מביאה אותך לאבן גבירול, מונית של 15 דקות מביאה אותך לדרום תל אביב לפאבים ועניינים. (כן הזמנים בסופ"ש). אה וחצייה של הכביש מביאה אותך לגורפינקל אז בכלל... קלאסה. ושכחת שני מטר מאג אדיר בנמלXD זה לא כזה יתרון במיוחד שאתה כל השרות יושב על התחת שלך, אתה רוצה להראות כמו חביתוש אחרי 3 שנים?
Ben Cohen פורסם יולי 13, 2009 דיווח פורסם יולי 13, 2009 ריצה כל בוקר על המסלול מסדרת אותך יופי טופי. חוץ מזה שלדעתי בכל בסיס חיה"א יש גם מכון כושר, סוג של תקן. אפילו בירפ"א יש.