mickey lip פורסם יולי 21, 2009 דיווח פורסם יולי 21, 2009 חברים, מי שיכול לעלות לפקח מחר בערב מ 2030 אנא מכם. טייסים, בואו לטוס. אני זקוק למרחב פעיל מחר לטובת הדגמה חשובה. תודה.
אורח Yarden Salvi פורסם יולי 21, 2009 דיווח פורסם יולי 21, 2009 חברים, מי שיכול לעלות לפקח מחר בערב מ 2030 אנא מכם.טייסים, בואו לטוס. אני זקוק למרחב פעיל מחר לטובת הדגמה חשובה. תודה. אזור הTMA?
Zeev Bucki פורסם יולי 21, 2009 דיווח פורסם יולי 21, 2009 אני ה"מלכה" וכמובן הדיילת לשרותך מחר. בוקי זאב:4X-MJB
Moshe Mizrahi פורסם יולי 21, 2009 דיווח פורסם יולי 21, 2009 שימו לב שכמו שמיקי אמר זו הדגמה חשובה, אז בבקשה נדב"ר "לפי הספר" כמו שאתם יודעים ובלי שטויות. נשתדל לארגן גם SUP עם אצבע קלה :mrgreen:
אורח פורסם יולי 21, 2009 דיווח פורסם יולי 21, 2009 בן, אני לא אוכל להשגיח הפעם, אני אהיה באמצע ההדגמה פעם אחרת מבטיח
Ben Bezalel פורסם יולי 21, 2009 דיווח פורסם יולי 21, 2009 בן, אני לא אוכל להשגיח הפעם, אני אהיה באמצע ההדגמה פעם אחרת מבטיח אוקיי,אז יהיה ב''ג במידה ויהיה משגיח אחר
Izik Bakshi פורסם יולי 21, 2009 דיווח פורסם יולי 21, 2009 כמו שזה נראה יהיו רק פקחים :| ומיקי עם ה-737 ועכשיו ברצינות, אני באמת מקווה שכל מי שפנה אלי לאחרונה במסנגר ובמייל עם בקשות ליותר ימי פיקוח יראה נוכחות הערב.
mickey lip פורסם יולי 21, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 21, 2009 שימו לב שזה מחר בערב אכן מחר בערב. תודה לכולם על התגובות, יצא לכם מיני אירוע ככה באמצע השבוע. ההדגמה שלנו לא תהיה יותר מחצי שעה אני מאמין אבל עדיין תוכלו להינות מפיקוח, אז בואו לטוס, תרביצו נדב"ר כמו שרק פה יודעים , ואם רן מתנתק אחרי חצי שעה לא להתבאס עליו, הוא עוזר לי בהדגמה ולא יוכל להישאר על העמדה כל הערב. אני סומך עליכם שתעזרו לנו לעזור לכם קדימה VATIL.
Asaf Brietbard פורסם יולי 21, 2009 דיווח פורסם יולי 21, 2009 If You Build It, They Will Come נרדמתי באמצע הסרט, הוא בא בסוף?
Moshe Mizrahi פורסם יולי 21, 2009 דיווח פורסם יולי 21, 2009 If You Build It, They Will Come נרדמתי באמצע הסרט, הוא בא בסוף? הוא בנה והם באו... גם שכחת איזה סרט התחלת לראות ככה זה כשמשוטטים יותר מדי בהרי האנדים הדרומיים, אז איזו עמדה אתה לוקח? :wink: אני כבר התחייבתי שאם אין בלת"מים אני טס
Asaf Brietbard פורסם יולי 22, 2009 דיווח פורסם יולי 22, 2009 איזה יותר מדי, חזרתי לקרקע המציאות מוקדם משתכננתי. מצטער, אבל אם מיקי היה אוהד מכבי חיפה הוא היה דוחה את ההדגמה ... אני מרותך למסך החל 2045... מבטיח לפקח/לטוס בפעם הבאה.
mickey lip פורסם יולי 22, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 22, 2009 איזה יותר מדי, חזרתי לקרקע המציאות מוקדם משתכננתי. מצטער, אבל אם מיקי היה אוהד מכבי חיפה הוא היה דוחה את ההדגמה ... אני מרותך למסך החל 2045... מבטיח לפקח/לטוס בפעם הבאה. מה יש לך להיות מרותק למסך? ניצחתם 6-0 כבר, כולה חבורת זגגים, מה הדרמה? ( רק בכדי לצאת נקי מנושא הכדורגל, לא אני קבעתי את התאריך אלא החברים שלהם עושים הדגמה, אני הייתי דוחה , אבל זה כבר נדחה פעמיים). טוב , צריך לצאת לכיוון תיכף, חברים , תעלו לפקח ולטוס, והעיקר, "תבלו" ( מודי בר-און )
AaronDagan פורסם יולי 23, 2009 דיווח פורסם יולי 23, 2009 שימו לב שזה מחר בערב אכן מחר בערב. תודה לכולם על התגובות, יצא לכם מיני אירוע ככה באמצע השבוע. ההדגמה שלנו לא תהיה יותר מחצי שעה אני מאמין אבל עדיין תוכלו להינות מפיקוח, אז בואו לטוס, תרביצו נדב"ר כמו שרק פה יודעים , ואם רן מתנתק אחרי חצי שעה לא להתבאס עליו, הוא עוזר לי בהדגמה ולא יוכל להישאר על העמדה כל הערב. אני סומך עליכם שתעזרו לנו לעזור לכם קדימה VATIL. מיקי, לאור כמות המתייצבים לדגל אמש (כולל הח"מ שהגיע לשטח ללא אוויר לאחר קניות בהולות בשוק... :oops: ), אני יוצא מתוך הנחה שההדגמה החשובה היתה אכן מוצלחת והשביעה את רצון הצופים בה. אני משער שרבים כאן ישמחו לקבל "היזון חוזר" על כך, כמובן במידה וניתן לרדת לפרטים. תודה.
אורח פורסם יולי 23, 2009 דיווח פורסם יולי 23, 2009 שלום אהרון, אכן ההדגמה היתה טובה והשביעה את רצון הצופים. לגבי פרטים, כרגע אין עדין מה לפרסם. יש למה לצפות ... נ.ב. מתנצל על ההתנתקות המהירה שלי מהפיקוח. פיצוי היום בערב (בלי נדר) ... הרעש מסביב היה גדול ובקושי הצלחתי לשמוע את הטייסים. תודה לכול הטייסים והפקחים שסייעו. סופ"ש נעים
mickey lip פורסם יולי 23, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 23, 2009 שימו לב שזה מחר בערב אכן מחר בערב. תודה לכולם על התגובות, יצא לכם מיני אירוע ככה באמצע השבוע. ההדגמה שלנו לא תהיה יותר מחצי שעה אני מאמין אבל עדיין תוכלו להינות מפיקוח, אז בואו לטוס, תרביצו נדב"ר כמו שרק פה יודעים , ואם רן מתנתק אחרי חצי שעה לא להתבאס עליו, הוא עוזר לי בהדגמה ולא יוכל להישאר על העמדה כל הערב. אני סומך עליכם שתעזרו לנו לעזור לכם קדימה VATIL. מיקי, לאור כמות המתייצבים לדגל אמש (כולל הח"מ שהגיע לשטח ללא אוויר לאחר קניות בהולות בשוק... :oops: ), אני יוצא מתוך הנחה שההדגמה החשובה היתה אכן מוצלחת והשביעה את רצון הצופים בה. אני משער שרבים כאן ישמחו לקבל "היזון חוזר" על כך, כמובן במידה וניתן לרדת לפרטים. תודה. אכן, תודה רבה לכל מי שעזר. כמו שרן ציין, היתה הדגמה מוצלחת, כרגע אני לא יכול לפרסם כלום , אבל.....אם הכל יצא לפי מה שאני מתכנן, מצפה לכולם הפתעה מיוחדת.