Muli Ivanir פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 מנחת ציקלון לאחרונה הייתי מעורב קצת בפרוייקט מנחת דלתון של דניאל פולק, למדתי את הכלים בתנועה והחלטתי שגם אני יכול לתרום משהו לבניין ארצנו(הוירטואלית), במסגרת שטף הסינרים המתרגש עלינו לאחרונה. הפרוייקט שנבחר הוא מנחת ציקלון(סייקלון) של מפעל ציקלון מוצרי תעופה באזור התעשיה בר לב ליד צומת אחיהוד. שמשמש גם בתיאום עם ציקלון למטוסים קלים ואז"מים. למנחת אין קוד ICAO רשמי. להל"נ יקרא LLCL ואגב, נקודת דיווח(CVFR) אחיהוד נמצאת מעל אזור התעשיה בר לב. תודה ענקית לכל קהילת יוצרי הסינרים בואטיל(ובאשר הם) שהיוו לי השראה ומודל לחיקוי. ואיך אומרים? סינרי ראשון שלי :oops: http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=137484 אינג'וי
Yoni פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 כל הכבוד מולי! בהצלחה בהמשך הכנת הסינרים! ובטיסה !
תומר עינבר פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 יפה מאוד! לאט לאט וכל שדות התעופה בארץ יהיו זמינים!
Yarin_l10 פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 יפה מאוד!לאט לאט וכל שדות התעופה בארץ יהיו זמינים! תודה רבה מולי!
yuvalshtark פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 המנחת הזה הוא 10 דקות מהבית שלי איזה כיף!!!!. כל הכבודדדדדד!!!
WalKMaN` פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 גאון מולי! תודה רבה!הבא מנחת בן גוריון? אמרתי לך, אני מוצא איזה 10 דקות פנויות ומסיים אותו.. כל הכבוד מול! עשית את זה לבד בניגוד אלי..
Ido Rahav פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 איזה כיףףף אפשר לטוס ליד הביתתתת!!!תודה רבה! ד"א יש דיבורים על להפעיל את המנחת מחדש לטובת תושבי המקום ותעופה ספורטיבית. הדיבורים האלה לפי מה שאני יודע זה לפתוח את המנחת למטיסי טיסנים ולנושא יפה מאד, גם אני כמו ירדן יכול לטוס ליד הבית תודה רבה!!