עבור לתוכן
אורח

*** BlackBox 3 הושקה!!! ***

Recommended Posts

פורסם

חמישה חודשים אחרי הפרסום הראשון והרעיון שהעלנו בפורום (viewtopic.php?f=13&t=25911 ) עיט תעופה גאה להציג את הדור הבא של תוכנת הבית שלנו, BlackBox3, הפותחת בפני טייסי עיט עולם וירטואלי חדש שלא הוכר לפני כן שבו תוכלו לפתח את הקריירה הוירטואלית שלכם מפרח טייס רענן לטייס מסחרי ותיק ומנוסה.

התוכנה החדשה באה ביחד עם MAKEOVER לצורה בה מתנהל האתר עם דגש על התקדמות בצורה שמזכירה הוצאה של רשיון טייס בעולם האמיתי (הרעיון דומה לרעיון מנהל התעופה הוירטואלי שעלה לא מזמן ע"י אמיר פז).

לכל טייס יהיה מעכשיו לוגבוק שבו אפשר יהיה לראות את כל הטיסות שלו על גבי תצלום לווין של גוגל, לחיצה על כל נקודה תיתן פרטים על מצב המטוס באותה נקודה וככה ניתן יהיה לתחקר ולתת פידבאק לטייסים המתלמדים. דוגמא לתחקור כזה ניתן לראות כאן:

http://www.ait-aviation.org/flight_details.asp?id=4432

דרגות חדשות

כל המטוסים בעיט או סוגי הטיסה דורשים שיהיה לכם את ההגדרים המתאימים והדרגה המתאימה, למשל רק טייסים מסחריים יוכלו לעשות משימות שמרוויחים עליהם כסף או רק טייס עם הגדר דו מנועי יוכל לטוס על בארון. עבור כל הגדר או דרגה צריך לצבור שעות טיסה ולעבור מבחן תאורטי, המבחנים מסתמכים בעיקר על המדריכים המעולים שנמצאים באתר של תומר חיים.

חופש פעולה

הרבה אנשים התלוננו שבבלאקבוקס 2 הטיסה היתה מוגבלת להטסת נוסע בלבד. בגרסה החדשה תוכלו להנות מחופש פעולה, תוכלו למשל לקחת את אחד ממטוסי הצי החדש ולטוס להנאתכם אפילו במרשה חריג (בתשלום שכירות וירטואלי לחברה כמובן).

משימות חדשות

התוכנה החדשה מביאה איתה מגוון משימות המשולבות במערכת המשימות החדשה של FSX, מהיום תוכלו להנות ממגוון משימות כמו חילוץ מוסק, דיווחי תנועה לרדיו וכו'... בנוסף למשימות הקלאסיות של מונית אוויר שהכרתם בBlackBox2.

ממשק חדש ונוח

התוכנה החדשה מציגה ממשק פשוט ונוח לתפעול שלא דורש זגזוג בין חלון הסימולטור לחלון התוכנה במהלך הטיסה.

תודות

תודה רבה לצוות הבטא שבדק את התוכנה ועבר לא מעט רגעים מתסכלים אחרי שטיסות שלמות של שעה ויותר נעלמו כלא היו רק כדי להבטיח שזה לא יקרה לכם:

-דוד בן דוד

-ירדן שלוי

-עידו רהב

-צבי רודס

-ברוך שפיגל

-רז פרינץ

תודה לבן צוובנר על הקולות למשימות (אגב מתנדבים להקלטות אם יש למשימות שבפיתוח מוזמנים לפנות אלינו)

אתם מוזמנים להרשם ולהתרשם מהתוכנה החדשה: http://www.ait-aviation.org

ובנינו חברים,התודה הגדולה והמשמעותית ביותר שמגיעה כאן היא לעידו רוזנטל ועומר אפרת המלכים,שאין לכם מושג כמה זמן הם ישבו ועבדו על התוכנה, שברו שיניים עם הבאגים שהבטא פרסמו,ישבו ימים ולילות על התוכנה

פורסם

תודה רבה עיט וירטואל!!!

מהמעט שיצא לי לראות את התוכנה בזמן הפיתוח, אני התרשמתי שבוצעה כאן קפיצת מדרגה ענקית בהרבה תחומים.

עידו, עומר ושאר צוות הבדיקה, המון תודה!

פורסם

אלפי תודות לצוות הפיתוח שבראשם עומד תותח העל עומר אפרת ,"האבא " של התוכנה ואחריו עידו רוזנטל שעבדו רבות על מנת להוציא תוכנה שמקפיצה מעלה מעלה את חווית הטיסה הוירטואלית.תודה לכל מי שלקח חלק בפיתוח ,כל הכבוד חברים.את יכולת התוכנה וניפלאותיה תוכלו לראות בעצמכם ויש מה לראות.מה שנותר לעשות הוא, להצטרף לעיט תעופה ולגלות אופקים חדשים.להתראות בעיט תעופה.

פורסם

סוף סוף עכשיו תיהיה באמת תחרות אמיתית בטיסות.

תוכנה מדהימה, היה שווה לנסות את הבטא לפני כולם גם אם כל הטיסות נמחקו...:)

בכל מקרה, כל הכבוד לצוות התותח שהכין כזאת תוכנה מטורפת, יישר כוח!

פורסם

כל הכבוד חבר'ה.

למי שלא מבין את המשוואה: תוכנה חדשה = אתגרים חדשים בסימולטור = פעילות גדולה יותר ברשת = עוד פיקוח לכולם.

כל הכבוד לעיט על פריצת דרך בתחום החברות הוירטואליות, ועל התרומה האדירה לואטיל!

פורסם

אני ממליץ לכל המצטרפים החדשים לעבור על תקנון האתר ולקרוא על ענייני הכספים - ברמת התוכנה אין אפשרות להרוויח VM עד שאתם תהיו בדרגה של טייס מסחרי אבל החל מהיום אנחנו נתחיל תחרויות "סיפורי טיסה" שיוכלו לזכות אתכם בעוד קצת כסף וירטואלי לקריירה שלכם. פרטים נוספים יהיו בהמשך בפורום VA

שימו לב שיש גם 20% הנחה על השכרת המטוסים לטסים ברשת :lol::lol:

פורסם

כל הכבוד לעיט וירטואל וכל העושים במלאכה הקשה.

נ.ב.

יש לכם ד"ש מהעיט האמיתי :)

פורסם

פשש איזה יופי חבר'ה.

אני מקנא באנשים ששותפים להשקת התוכנה החדשה ומזכיר לכל החברים היותר צעירים כאן שהכל התחיל מרעיון פרוע שהעלנו בשעת לילה מאוחרת אי שם לפני קצת יותר מ-4 שנים לדעתי (נכון?), הרעיון הראשוני היה נראה לנו בהתחלה קצת דמיוני כי כבר אז כללנו בו כמה מהרעיונות שהוכנסו בו רק בגרסאות הבאות (ואם אני לא טועה עדיין יש פיצ'רים שלא זכו להיכנס לגרסא החדשה :wink: ). שלא נדבר על הפיתוח שטמן בחובו עבודה של ימים כלילות, ולא פעם ריבים מאוד רציניים (אהממ.. 8) ). בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שהאבולוציה של התוכנה הזאת כולל כל מה שעומד מאחוריה פשוט מדהימה ואני לא חושב שאני אגזים אם אומר שזה אחד מהפרוייקטים אם לא הגדול, המורכב והטוב ביותר ברשת.

אז בהמשך לדברים של צבי, אני רואה את עומר ועידו כאבא ואמא לתוכנה. עומר שבנה במו ידיו, ועידו שהקנה את האופי לתוכנה. כמובן עומרי שאחראי על העיצוב ה ובלעדיו זה לא היה נראה אותו דבר :)

חבר'ה - שאפו ענקי, באמת שאני גאה בכם ובאותה נשימה מקנא בכם שלי אין חלק בגרסא המדהימה הזו.

זה רק מוכיח שעיט עם כל מה שהיא מביאה לרשת, היא נכס אדיר לחטיבה.

לסיום, אני מצפה בכיליון עיניים ליום שבו אחזור לפעילות ברשת ובעיט בפרט, עד אז אני עוקב אחריכם מהצד :P

שבת שלום.

=D>

פורסם

נראה מצוין, כל הכבוד ותודה רבה.

שאלה - נכנסתי כמתלמד, בעמוד של ה- Aircraft Selection מופיעים לי שני סוגי 172 , P ו- SP ובשניהם כתוב לי מתחת למטוס Aircraft Type Not Installed . יש לי את שניהם בסימולטור, ואני לא מבין איפה הבעיה. אשמח לפתרון, תודה.

פורסם

יש לך את שניהם מה-fleet של עיט? הורדת את המטוסים הספציפים האלה מהאתר של עיט שמתאימים לפלייט סימולטור X?

פורסם

כל הכבוד עומר!! את התגמול תקבל היום בערב :mrgreen: :mrgreen:

עידו סחטיין על שעות של השקעה, ביחד עם עומר, ועל הרעיונות והרבה שעות של מחשבה אם לעשות משהו ככה או ככה, שהייתי עד לחלק קטן מהן :)

אני מבטיח לחזור ובגדול בקרוב! 8)

ד"א התוכנה תומכת גם בFS9 ?

פורסם

עידו סחטיין על שעות של השקעה, ביחד עם עומר, ועל הרעיונות והרבה שעות של מחשבה אם לעשות משהו ככה או ככה, שהייתי עד לחלק קטן מהן :)

אויי ואבוי!!! אני בכלל לא רוצה לחשוב מה התגמול :shock: :shock: :lol:

פורסם

מה יש היום בערב יא קקות? ככה בשושו בלי להודיע ?

טוב נו... מחר אני במילואים גם ככה :drinking:

התוכנה עובדת רק על X

פורסם

מה יש היום בערב יא קקות? ככה בשושו בלי להודיע ?

טוב נו... מחר אני במילואים גם ככה :drinking:

התוכנה עובדת רק על X

לא רק אותך הם לא הזמינו :2gunfire:

פורסם
יש לך את שניהם מה-fleet של עיט? הורדת את המטוסים הספציפים האלה מהאתר של עיט שמתאימים לפלייט סימולטור X?

צודק, אני קצת מסטול היום כנראה :lol: :drinking:

תודה רז.

פורסם

ווואוו הקופסא השחורה הושקה?

אנשים , עומר!! עידו!!! אביב!!! יהב (מה איתך בנאדם? נעלמת) כל מי שהיה מעורב.

תודה ענקית ענקית ענקית!!!

חברים זו באמת סיבה למסיבה. יש לכם עכשיו כלי נהדר משלנו, תוצרת הארץ, שמכניס תוכן ועניין לטיסות בסימולטור בארץ הקודש. לא עוד סתם גיהוץ הנתיב חיפה - הרצליה. הפעם עם נוסעים מאחורה אתם נדרשים לטוס אבל לא סתם לטוס - לטוס בסטייל, חלק, נקי, מקוזז, מדוייק. אחרת תשמעו את זעמו של הנוסע בדמות קולו הרועם של בן זוובנר. ואם באמת תגזימו גם תזכו לשמוע אותו מקיא עליכם...

ובנימה מאיימת זו...

סתאאאאאם.

חניכי ובוגרי IFS. עיט תעופה היא המשך הטבעי והמתבקש לטייס הוירטואלי המוסמך בהמשך דרכו. נצלו את היתרונות של חברה וירטואלית נהדרת עם מערכת מדהימה כדי ליהנות לצבור נסיון ולהתמקצע.

בהצלחה!

פורסם

שלום לכולם,

שימו לב כי עלינו על תקלה שהתוכנה מחזירה שגיאה במידה ואתם משתמשים בווינדוס 64 ביט.

נכון לעכשיו נוצר תיקון שרק למי שיש את גרסת החלונות הנ"ל דרוש להוריד על מנת שהתוכנה תעבוד.

ניתן להוריד את הקובץ מכאן (BlackBox3_x64fix.rar)

לילה טוב!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...