Noy Farhi פורסם אוגוסט 2, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2009 שלום לכולם רציתי לדעת עם מותר לי לטוס לעקבה ועוד שדות תעופה שנמצאות במדינות ערב?
David Bendavid פורסם אוגוסט 2, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2009 כל עוד זה לא טיסה עם אופי צבאי, אני לא רואה סיבה שלא.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 2, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2009 ברור שכן, מותר לך לטוס לכל פינה בכדור הארץ. רק תפעיל את הראש לפני שאתה מפעיל את הסימולטור ואל תגיע לאירן עם F16. טיסה נעימה
Noy Farhi פורסם אוגוסט 2, 2009 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2009 ברור שכן, מותר לך לטוס לכל פינה בכדור הארץ.רק תפעיל את הראש לפני שאתה מפעיל את הסימולטור ואל תגיע לאירן עם F16. טיסה נעימה תודה רבה איציק ברור שאני לא יטוס עם F-16 אני מתכוון ל 767. תודה רבה
תומר עינבר פורסם אוגוסט 3, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2009 ממליץ לך על היעד דובאי, כל צורות הקרקע נראות בדרך: הרים, מדבר, אגמים, ימים, נחלים ונהרות עוד קצת מדבר והנה אתה נוחת
Roi Sarid פורסם אוגוסט 3, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2009 תומר שכחת גם סינרי יפה ומאד מושקע, אך בתשלום.
תומר עינבר פורסם אוגוסט 3, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2009 תומר שכחת גם סינרי יפה ומאד מושקע, אך בתשלום. זה הדבר הראשון שאני בודק לפני שאני יוצא ליעד
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 3, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2009 אני למשל עשיתי פעם טיסה אחת מפה לביירות על 767, ואפילו היה פיקוח שם! היה מאוד נחמד בהתחשב שגם יש סינרי די טוב לביירות. וטסתי לא פעם לדובאי אבל ממילאנו, ואפילו עשיתי טיסה מדובאי לטהרן על 742.. נחמד קצת לפקוד יעדים שאם במציאות נטוס לשם לא יהיה טוב
אורח פורסם אוגוסט 3, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2009 אני למשל עשיתי פעם טיסה אחת מפה לביירות על 767, ואפילו היה פיקוח שם! היה מאוד נחמד בהתחשב שגם יש סינרי די טוב לביירות. וטסתי לא פעם לדובאי אבל ממילאנו, ואפילו עשיתי טיסה מדובאי לטהרן על 742.. נחמד קצת לפקוד יעדים שאם במציאות נטוס לשם לא יהיה טוב אתה לא חושב שהגיע הזמן להכין כבר סט צביעות לטהרן אירלינס ?
Idan Traub פורסם אוגוסט 3, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2009 אני למשל עשיתי פעם טיסה אחת מפה לביירות על 767, ואפילו היה פיקוח שם! היה מאוד נחמד בהתחשב שגם יש סינרי די טוב לביירות. וטסתי לא פעם לדובאי אבל ממילאנו, ואפילו עשיתי טיסה מדובאי לטהרן על 742.. נחמד קצת לפקוד יעדים שאם במציאות נטוס לשם לא יהיה טוב אתה לא חושב שהגיע הזמן להכין כבר סט צביעות לטהרן אירלינס ? תאמת שיש לאחת החברות האירניות אחלה של לוגו על הזנב . מין סוס כחול על גבי מטוס לבן .
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 4, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2009 לדעתי חברת התעופה האיראנית היא החברה היחידה בעולם שמפעילה 707 כמטוס נוסעים....
תומר עינבר פורסם אוגוסט 4, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2009 לדעתי חברת התעופה האיראנית היא החברה היחידה בעולם שמפעילה 707 כמטוס נוסעים.... אם מדברים על חברות שבצי שלהן יש מטוסים ישנים, הדוגמה הטובה ביותר היא Breitling, היא מטיסה נוסעים בתשלום, כך שהיא נחשבת לחברה. הנה כמה תמונות: ושלא תבינו לא נכון, המטוסים האלה טסים עד היום וימשיכו במסורת שלהם אני מרוצה בתור אחד שאוהב ענתיקות :mrgreen:
Amit Doron פורסם אוגוסט 4, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2009 BREITTLING זה לא חברה לשעונים גם?אולי הם קשורים לחברה? כי בתמונה הראשונה רואים משמאל למטה את השם וזה דומה ללוגו שלהם.
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 4, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2009 הם נותנים בטיסה מזכרות בדמות שעוני ברייטלינג? :mrgreen:
Amit Doron פורסם אוגוסט 4, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2009 הם נותנים בטיסה מזכרות בדמות שעוני ברייטלינג? :mrgreen: הלוואי :mrgreen: