Amir Paz פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 חברים יקרים, ברצוני לחדד נקודה שאולי תרגיע פה את כולם. בימים אלו אני עובר על רשימות הפקחים שיש לנו ובוחור את הפקחים שיפקח באירוע חדר הבקרה. אני יודע שנוצר "מתח" מסוים באוויר, מתח שגורם לאנשים לשאול מי יפקח מי לא למה הוא כן למה אני לא....וכד' כל הפקחים צריכים להבין משהו מאד חשוב! ! ! פיקוח בחדר בקרה הוא דבר ה ר ב ה יותר מורכב מלפקח לבד בבית מול המסך. בחדר הבקרה הפקח יושב מול המסך ומפקח, ובאותו זמן פקח אחר לידו גם מדבר דבר שגורם לבילבול אדיר, בנוסף יש לעבוד עם "סטריפים" ולעזר במה שרואים על המקרן כדי לראות את המטוסים בפועל. (יהיו תרגולים של נפילת מכ"מ באירוע וצריך לדעת לעבוד כמה דקות טובות בלי ASRC) פקח שמפקח באירוע צריך להתמודד עם כל הגורמים הנ"ל ובנוסף עם התנועה האדירה שתהיה. כשאני בוחר את הפקח אני עושה זאת ע"פ ה ר מ ה ה מ ק צ ו ע י ת שלו ו ל א ע " פ ע ר ו צ י ם א י ש י י ם ! לכן אני מבקש מכולם להפסיק עם הגנון ולדעת שאני בוחר את הפקחים כדי ליצור אירוע איכותי. בנוסף צפויים ביקורים של אנשים מעולם התעופה האמיתי כגון טייסי ח"א טייס אל-על פקחים ובקרים. בברכה אמיר פז אחראי אימונים V A T I L 3
Kobi David פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 אני נאלץ לפרסם את תוכן ההודעה שוב משום שאנשים פונים ושואלים דרך המסנג'ר. אני מזכיר שההליך הבא נועד לרק כדי ליצור סדר, שום דבר מעבר. שלום חברים, כפי שהבנתם, האירוע הקרוב הולך להיות משהו ענק. ההכנות לא דומות לאירועים שקדמו, וכפי שהבנתם, הפעם הכל מנוהל ומבוקר מכל הבחינות. אנחנו בטוחים וצופים, שהרבה חברים בקהילה ירצו להשתתף באירוע, הן כפקחים והן כמבקרים. אשר לפקחים - חלקם קיבלו, חלקם ייקבלו הזמנה אישית ממנהל האירוע, אמיר פז. בכל מה שקשור למבקרים - אני אהיה אחראי על האישורים והתיאום של המבקרים. בין אם הם חברי הקהילה ובין אם לא, ובין אם הם פקחים שלא הוזמנו ורוצים להגיע לבקר. בכל אופן, כל מי שמעוניין לבקר בחדר הבקרה, מוזמן לפנות אליי בלבד אך ורק במייל. כל בקשה תידון לגופה, ותגובה, בין אם חיובית או שלילית תישלח בחזרה. אני שב ומדגיש, שמדובר ברצונו של החבר שמארח אותנו בביתו ורצונו של אדם כבודו. הכל נעשה על מנת לשמור על הסדר הטוב. לתשומת ליבכם,אם תוכלו לציין במייל את היום והזמן במהלך שלושת הימים בו תרצו לבקר, הדבר ייקל מאוד. בקשות ניתן לשלוח אליי במייל לא יאוחר מה - 4.7.2004. vice@israelairlines.org עניין נוסף, כפי שאיציק פרסם, פתחנו מסנג'ר ותדר של RW לטובת האירוע. אני רוצה להדגיש ולהבהיר, שאין לפנות במסנג'ר הזה לבקשות פרטיות. המסנג'ר והתדר נועדו לתיאומים שונים של מארגני האירוע, ולתאום מול גורמי חוץ. על כן המנעו מהטרדות לא רצויות. כמו כן, אם כבר בחרתם לפנות, צפו לתגובה איטית מן הסתם. הולך להיות אירוע מדהים, בואו נפיק ממנו את המיטב שבחטיבה!
Eliran-VFS1 פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 תודה רבה לך אמיר על המאמץ שלך ליצור לנו אירוע מהנה .. וגם לכול חברי הצוות שעובדים על סידור חדר בקרה... אני יבקש רק דבר אחד אם אפשר... תצלמו תמונות ואם יתאפשר שגם תפרסמו בזמן האירוע כדי שנוכל לראות איך הולך גם אצלכם ... תודה רבה ואירוע מוצלח שיעבור ללא תקלות אני בטוח.! תודה רבה
Asaf Brietbard פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 יותר טוב, תפתחו WEBCAM... ואולי כדאי לדבר עם VATSIM לשים קישור לכל האירוע... זה יכול להיות PREMOTION רציני...
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 חשבו על הרעיון הזה באירועים דומים קודמים. זה רעיון מעולה אבל נוצרת בעייה טכנית של משאבי רשת. כי בחדר הבקרה יפעלו מספר רב של מחשבים ברשת כשכולם מחוברים לאינטרנט, ולכן הפעלת מצלמה שתשדר רצוף STREAMING יגרום לעומס מסויים על החיבור הכללי של חדר הבקרה , דבר אשר יכול במקרים מסויימים להשפיע על התפקוד שלו ועל איכות שירותי המכ"מ שהוא מספק לטייסים. אל תשכחו שחיבורי האינטרנט המהיר בישראל ידועים בקצב העלאה UPLOAD קטן מאד יחסית להורדה "המהירה"...
Or Netzer פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 שאדי צודק... אנחנו גם ככה נרצח את הפס הרחב עם מעל ל5 6 מחשבים אז להוסיף עוד STREAM ?!? אני לא חושב ואני לא יהיה מוכן לעבוד עם קול קטוע שם ותוכנה שלא תזוז לי... נשים תמונות זה יספיק
Eliran-VFS1 פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 לפי הידע שלי עדיף שלקראת האירוע תגדילו אצל הספקית האנטרנט את מהירות הגלישה למקסימלית שיש בארץ לפרטי שזה 2.0 קילו סיביות.... ולכן במקום וואב קאם שבאמת יתפוס את כול הפס... עדיף לעשות תמונות משהו כול שעה שעתיים שנראה איך הולך זה כך יהיה הרגשה שכולם בחדר בקרה... בכול מקרה בהצלחה
Or Netzer פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 לפי הידע שלי עדיף שלקראת האירוע תגדילו אצל הספקית האנטרנט את מהירות הגלישה למקסימלית שיש בארץ לפרטי שזה 2.0 קילו סיביות....ולכן במקום וואב קאם שבאמת יתפוס את כול הפס... עדיף לעשות תמונות משהו כול שעה שעתיים שנראה איך הולך זה כך יהיה הרגשה שכולם בחדר בקרה... בכול מקרה בהצלחה יש לי 2 והמהירות העלה ב2 היא בדיוק כמו 1.5 ו 950
Kobi David פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 לצערנו, לא תהיה מצלמה שתתעד ב"לייב". כמו ששאדי אמר, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמו את העומס הזה. עתידה להיות עמדת טיסה אונליין, שגם היא תהיה מקושרת לרשת רק בפרקים מסויימים. מה שכן,הפעם נדאג למצלמה דיגיטלית, ולדף בפורום, שיתעדכן בתמונות במשך כל האירוע.