Itay Zecharia פורסם אוגוסט 5, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2009 ערב טוב לכולם, היום, יום ד' התקיים השיעור הראשון בקורס הנ"ל בנושא האוטומציה. היה שיעור מעניין ביותר, אני חייב לומר שאחרי מאות שעות על הLVLD וגם אחרי השתתפות בשת"פ אלעל ולימוד והתמקצעות במטוס, מצאתי חידודים רבים שלי אישית עזרו מאוד בהעלאת הרמה האישית בכל הנושא. לא יכולתי לחכות עד סיום הקורס במפגש השלישי והחלטתי להקדים את ברכותיי ולומר תודה רבה לאלעד שהעביר את השיעור בצורה עניינית, פשוטה ומובנת. חייב לציין שלא הרגשתי כיצד חלפו להן 4 שעות, והאווירה של המקום, והאנשים והנושא, הכל ביחד היווה שילוב מצויין והבחנתי שאנשים יצאו מרוצים ביותר.
אורח פורסם אוגוסט 5, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2009 זיירמן ברצינות,לא חשבתי שזה יהיה כזה רציני,אבל מה כנראה זה בגנים (חוץ מהקטע של הקללות חח) והעברת מצוין את החומר ובאמת למדתי המון דברים חדשים,ויוה לה זיירמן!
Daniel Bindman פורסם אוגוסט 5, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2009 כן, הייתה חוויה ממש מלמדת ומהנה! למדתי המון! תודה רבה אלעד ותודה רבה לכם חבר'ה! נתראה שוב עוד שבוע וקצת. *אגב, רק עכשיו חזרתי הביתה, חחח, נסיעה מטורפת - אבל שווה את זה. ומיקי, די הפתעת אותי שבאת
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 6, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2009 אכן היה שיעור מעניין למרות שאני כבר פעם שנייה שמשתתף בו, היו הרבה נקודות שהייתי צריך לרענן ולחדש. אז תודה לאלעד וכל הכבוד על ההשקעה. איתי, פירסמת ביום ה', וכתבת שהיום יום א', זה בגלל שאתה עדיין מסוחרר מהשיעור? חחחחחח.
Daniel Bindman פורסם אוגוסט 6, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2009 אגב, היה נחמד להכיר את החבר'ה פנים מול פנים שירטו, בצאלאל, קרבל, אלעד, ירדן הידוע כ-"י'", משה בנסל ומיקי.. אגב, עמרי עטר, גם אתה היית, נכון? וגם אתה שלוי, חח, רק עכשיו זיהיתי אותך! יאללה, מחכה לשיעור הבא!
Daniel Bindman פורסם אוגוסט 6, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2009 אגב, היה נחמד להכיר את החבר'ה פנים מול פנים שירטו, בצאלאל, קרבל, אלעד, ירדן הידוע כ-"י'", משה בנסל ומיקי.. אגב, עמרי עטר, גם אתה היית, נכון? וגם אתה שלוי, חח, רק עכשיו זיהיתי אותך! יאללה, מחכה לשיעור הבא! חחח אני לא יודע אם מי החלפת , אבל אני לא הייתי בשיעור הזה.. חח, היה מישהו שדומה לך
E.Z פורסם אוגוסט 6, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2009 למישהו בא להקליט את זיירמן בווידאו? פרגל...אתה זוכר מה דיברנו על הבור בדשא של ההדרכה? :2gunfire:
mickey lip פורסם אוגוסט 6, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2009 אלעד , שוב תודה רבה על העברת הקורס. אני נהנתי מאוד, מקווה שגם שאר החברים.
E.Z פורסם אוגוסט 6, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2009 תודה רבה חבר'ה, כמובן זאת רק ההתחלה אני מקווה בסופו של דבר שאני מעביר משהו שתשתמשו בו וזה לא ישכב בבויידם יחד עם הרולר בליידס והתופים :-) טיסות נעימות בלי עודף פטונציאל וסופ"ש נעים.
Arie Halperin פורסם אוגוסט 7, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2009 שלום לכולם טוב אז גם אני הייתי שם (עוד פעם) לא פעם ראשונה ולא שניה קודם כל לשמוע את אלעד התותח זו חוויה ואני כל הזמן לומד דברים חדשים ןמרענן ישנים כמו כן לפגוש את החברה מחדש ולהעביר חוויות חוויה נהדרת ומהנה כל הכבוד על הארגון ועל ההשתתפות של החברה מחכה כבר למפגש הבא
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 אגב, היה נחמד להכיר את החבר'ה פנים מול פנים שירטו, בצאלאל, קרבל, אלעד, ירדן הידוע כ-"י'", משה בנסל ומיקי.. אגב, עמרי עטר, גם אתה היית, נכון? וגם אתה שלוי, חח, רק עכשיו זיהיתי אותך! יאללה, מחכה לשיעור הבא! הלו הלו י' זה לא אני! :mrgreen: זיירמן אמרתי לך במסנג'ר שהעברת את השיעור בצורה מצויינת, ועוד במיוחד במתקני אל על ממריץ את האווירה, עצם העובדה של העברת קורס במקום כזה הוא גאוני לדעתי. ובאמת תענוג היה ועוד יהיה אני בטוח!
Daniel Bindman פורסם אוגוסט 8, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2009 אגב, היה נחמד להכיר את החבר'ה פנים מול פנים שירטו, בצאלאל, קרבל, אלעד, ירדן הידוע כ-"י'", משה בנסל ומיקי.. אגב, עמרי עטר, גם אתה היית, נכון? וגם אתה שלוי, חח, רק עכשיו זיהיתי אותך! יאללה, מחכה לשיעור הבא! הלו הלו י' זה לא אני! :mrgreen: זיירמן אמרתי לך במסנג'ר שהעברת את השיעור בצורה מצויינת, ועוד במיוחד במתקני אל על ממריץ את האווירה, עצם העובדה של העברת קורס במקום כזה הוא גאוני לדעתי. ובאמת תענוג היה ועוד יהיה אני בטוח! אז שיקרת לי, הא? :wink:
Ben Bezalel פורסם אוגוסט 10, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2009 הרגע חזרתי מהמפגש השני ושקראתי את הנושא של השיעור על תכנון טיסה לא תיארתי לעצמי שאפשר לדבר על הנושא 3+ שעות בלי לחזור על דברים פעמיים. חידשת לי המון דברים בכל מה שנגענו היום,ועל כך אני מודה!! מחכה בקוצר רוח לשיעור שחיכיתי לו,וזה השיעור שבו כל מה שלמדנו עד כה מתחבר.
Ilan Nemirovski פורסם אוגוסט 10, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2009 מחזק את המילים של בן,באמת תודה רבה על האירגון הנהדר מאוד מעניין ומועבר בצורה הכי טובה שיש!
Daniel Bindman פורסם אוגוסט 10, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2009 מחזק את בן ואילן. תודה אלעד! ובן, תודה על הטרמפ לטרמינל וההסבר הקצר בדרך
AaronDagan פורסם אוגוסט 13, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2009 שלום לכל אלה שנכחו אמש בשיעור המסכם את מפגשי זרימת 767. מודה שעד שלא קראתי את כל התגובות וההערות למעלה לא ידעתי מי בעצם השתתף, כנראה מכיוון שאלה שהיו מאד ביישנים "ומתחבאים אל הכלים" או מעדיפים להסתתר מאחורי חתימות ואייקונים.... על כל פנים, אני החכמתי והוספתי ידע בעזרתו של אלעד הכל יכול, ועל כך מגיעה לו תודה גדולה וברכות על ההשקעה, הרצון לשתף והסבלנות ואורך הרוח במתן תשובות לכל מי שלא הפסיק לשאול....... מפגשים מהסוג הזה חיוניים ותורמים להשבחת חברי החטיבה וגם לקירוב והכרויות אישיות בין החברים, ואני בהחלט תומך ומעודד פעילויות כאלה. תודה, אלעד ויישר כוח. בהערכה רבה. אהרון דגן.
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 13, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2009 חברה, אני משתתף בקורס הזה בפעם השנייה, וממש נהנתי והחכמתי, כאילו זו הפעם הראשונה, היה ממש כיף לפגוש חברה חדשים, וכאלה שאני כבר מכיר ממפגשים קודמים. אלעד, כל הכבוד על הסובלנות, וההשקעה בהכנת הדרכה כזו. אני רוצה להודות לך ולכל מי שקשור בהקמת קורס כזה, וכמובן לאלעל על האירוח במרכז ההדרכה. שוב, היה ממש כיף, ומאד נהנתי.
Almog Atar פורסם אוגוסט 13, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2009 אלעד מגיעה לך תודה ענקית על הקורס המדהים הזה, רק חבל שהמטוס המדובר הרס קצת את החוויה אבל נסלח לך הפעם :mrgreen: תודה רבה רבה, היה באמת מדהים ומומלץ לכולם במחזור הבא (אם יהיה מתישהו בקרוב )
E.Z פורסם אוגוסט 13, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2009 שוב תודה לכולם כמו שאמרתי מקווה שלימדתי משהו שתשתמשו בו למי שמעוניין אחרי החגים אני כנראה אפתח מחזור אחד או שניים של הקורס תכנון ושיגור טיסה. שיהיה רלוונטי יבואו הפרטים סופ"ש נעים לכולם
Daniel Bindman פורסם אוגוסט 13, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2009 אלעד, זו הייתה חוויה מדהימה וכיפית. למדתי המון ואני אשתמש בזה. תודה רבה ענקית לך על הארגון ולאלעל על האירוח. היה פיצוץ!