Or Netzer פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 אנשים אנטולי בסנטר אני אוהד בבן גוריון קרקע ודליברי מגדל חיפה והרצליה גישה בן גוריון מה זה!!! 4 טיסות? איזה יבוש
Eliran-VFS1 פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 אלון..... למה לא אמרת שאתה לא יכול לטוס ברשת? פנה אלי למסנגר וציק צאק תדע לטוס... בהצלחה לך בהמשך.. ואור... למה אתה משתמש בעיצוב כזה מגעיל של הASRC .... יש לי הגדרת צבעים ממש נוחה... אני ישלח לך תמונה שתראה ותחליט אם אתה רוצה לעבור לעיצוב כמו שלי...
Or Netzer פורסם יוני 23, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 23, 2004 אלון..... למה לא אמרת שאתה לא יכול לטוס ברשת? פנה אלי למסנגר וציק צאק תדע לטוס... בהצלחה לך בהמשך..ואור... למה אתה משתמש בעיצוב כזה מגעיל של הASRC .... יש לי הגדרת צבעים ממש נוחה... אני ישלח לך תמונה שתראה ותחליט אם אתה רוצה לעבור לעיצוב כמו שלי... זה עניין של הרגל.. ככה סידרתי וככה נוח לי.. אגב התמונה בJPEG אז איבדת חלק מהצבעים... זה לא ככה נראה מגעיל
×�פיק פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 אם לא היה לי היום מתכונת בטח שהייתי בא! :cry: היום אם אתם מגיעים, תסמכו עלי לחרוש את הארץ, כרגיל.