אורח פורסם ספטמבר 11, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2009 אה בקשר לקשר, נגיד שאמרתי לך להשאיר את הסקנר ברכב
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 11, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2009 אתה בא לסיור או להאזין לרדיו ?תודה משה על המפה. אין על מה, בכיף.
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 12, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2009 מישהו עובר דרך כביש 4 בדרך?שיכול לאסוף אותי במחלף אלוף שדה? אף אחד :? ?
אורח פורסם ספטמבר 13, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2009 אני יעבור שם בסביבות 8 שלחתי לך במסנגר את הנייד שלי. צלצל אלי ב 7:45 כדי לדעת שאתה שם.
אורח פורסם ספטמבר 13, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2009 שימו לב, צפויים פקקים בכביש 1 בגלל שביתת הכבאים. מציע להגיע בדרכים חלופיות.
sagiv-et פורסם ספטמבר 13, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2009 אז ככה אני בבית אחרי הסיור שהיה נפלא מרתק ומעניין רק רציתי להודות על האירגון ועל כל הסיור הנפלא שהיה כולל ההרצאה חוויה מרתקת מיקי רן תודה רבה ולהתראות ב TFC הקרוב . היה נעים להכיר את הנפשות הפועלות מאחורי VTIL שגיב אבנטוב
Doron_Angel פורסם ספטמבר 13, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2009 לא יאמן איך האנדרנלין מסרב פשוט לשקוע לאחר הביקור המוצלח, כאשר "הדובדבן בקצפת" הרצאתו של אילן פרג. תודות לאנשי אלעל אשר נתנו לי להרגיש יותר מרצוי, ולמארגנים ב-VATIL אשר יזמו ו"תקתקו" את תוכן הביקור והלוגיסטיקה הכרוכה בכך. בכדי שהזכרון לא ימחק מצ"ב לינק של תמונות, חמות מהמצלמה, ללא עריכה וללא מילים . http://picasaweb.google.com/doron.angel ... eat=email# בברכת שנת תש"ע טובה ומרובת אירועים מוצלחים.
אורח פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 תודה דורון על התמונות, אחד הסיורים המהנים ביותר שהיו לי באלעל, ללא כל ספק עם הקצפת והדובדבן ק"ר אלון פרג עם הרצאה מרתקת. אפשר לשבת והלקשיב לאלון מרותקים שעות מבלי למצמץ אפילו לשניה, אין מילים. מיליון תודות אלון תודה ענקית לורדה על אירגון למופת של הסיור, זה לא היה קורה ללא העזרה שלה. תודה לכל המדריכים שסייעו וליוו אותנו במהלך היום, זכיתם לעלות על מתקן שלא כל אחד זוכה לטפס עליו. תודה לאייל רובין על שאפשר, סייע ותרם לקידום הסיורים באלעל (ויהיו עוד אתם יכולים להיות רגועים ) ולמר ליפ על היותו דיילת בשטח ותודה לכל מי שבא לסיורים, אני מאמין שנהנתם ולמדתם דברים חדשים. שתיהיה שנה טובה ומתוקה לכל בית VATIL ומשפחותכם.
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 היה ממש כיף אתמול, יותר מכל שאר הסיורים שהייתי בהם... העליה על ELC הייתה ענקית! לצערי הייתי צריך ללכת באמצע ההרצאה של אלון פרג כי הייתי צריך להחזיר את הרכב. (התכנון היה שהכל יסתיים עד 1300..)
חיים מילרד פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 המון תודה רבה מאד נהניתי ולמדתי שנה טובה לכולם והשתתפות בצער משפחת רמון
Noy Farhi פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 היה אחלה סיור אחלה אנשים. למדתי המון. תודה רבה :wink: