Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 אחרי 12 שעות בלי האתר שלנו, סוף סוף חזרנו לאוויר. הסיבה לתקלה הזאת לא היתה קשורה לבעיות תשלום כפי שרובכם חשב (יעיד על זה ה MSN המוצף שהיה לי אתמול ) אלא מדובר בטענה של חברת האחסון שהאתר יצר עומס של 20% על משאבי השרת שלהן דבר שאילץ אותם להפסיק את הגישה אליו. אנחנו כרגע בודקים מה יכול היה לגרום לדבר הזה, ואם בכלל הטענות שלהם נכונות. בהזדמנות זאת אני רוצה להדגיש את הבקשה לכל המשתמשים לנצל את המשאבים העומדים לרשות האתר בדרך סבירה ולא מוגזמת, וזה כולל בין היתר הפסקת הקישור לתמונות שלנו באתרים אחרים, וגם הפסקת הקישור לקבצים באתרים אחרים ברשת. כל מי שמועניין באיזשהו קובץ או תמונה ייכנס לכאן כדי להשיג אותו! ומשהו אישי שלי, אתמול נאלצתי לנקוט במדיניות התעלמות טוטאלית אחרי שהגעתי למצב בו המסנג'ר שלי הוצף בהודעות אנשים שמבקשים לדעת מה קרה לאתר ולמה יש לנו הודעה שאנחנו מושעים. אני מאד מכבד את הדאגה שלכם לאתר, אבל תדעו שאנחנו נמצאים הרבה זמן באתר ויכולים לנטר כמעט מיידית כל בעייה שמתעוררת, וההודעות הרבות שאנשים שולחים לי פשוט מפריעות לי לטפל בזה כמו שצריך. אז פשוט בעתיד תמתינו בסבלנות ותהיו בטוחים שיש כבר מי שמטפל בבעיה :wink: ואם אני לא מגיב אז יש סיבה מיוחדת וזה לא אישי. שיהיה לכולנו יום נעים.
Ido Rosenthal פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 טוב מה לעשות שאדי, ככה זה כשאנשים לא מקבלים את המנה היומית שלהם - הם נכנסים לקריז....
Ilan Jonas פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 בדיוק :wink: בכל מקרה אנחנו נקפיד הקפדה יתרה על שמירת המשאבים (קרי: מחיקת הודעות מיותרות באמת). גם אני הופצצתי במסנג'ר , ולא רק בנושא האתר אלא גם בנושאים אחרים, למרות שהייתי רשום כעסוק. רבותי, אנא כבדו את בקשתנו! עסוק זה עסוק. הנשמה של שאדי ושלי יצאה כדי להחזיר את האתר, פעם הבאה נראה לי שנשתף את הקהילה ונשלח אתכם להפציץ אותם בדואר עצבני להשתמע!
hagay פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 לפני הכל אני מצדיק כל מילה של שאדי ואילן, רק סתם עיצה, אולי הייתם משנים/מוסיפים בשם שלכם במסנג'ר כמין הודעונת משהו כמו "הבעיה מטופלת נא לא להפריע". אה ועוד דבר , למה התכוונת שאדי שאמרת להפסיק את הקישור--הכוונה שאני יעבור בין ההודעות לי על הקישורים וימחק אותם או שמספיק למחוק את הקובץ תמונה מהשרת שהיא מאוכסנת כדוגמת וואלה? ועוד אהה המון תודה לכם על המאמץ להחזיר לנו את האתר מהר ככל האפשר =D> , אני כבר דיברתי עם רן שיסדר לי פרוטקציה בגהה (זה קרוב לבית שלי). חברה ידעתם שהם לא ישנו כל הלילה.
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 24, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 24, 2004 אה ועוד דבר , למה התכוונת שאדי שאמרת להפסיק את הקישור--הכוונה שאני יעבור בין ההודעות לי על הקישורים וימחק אותם או שמספיק למחוק את הקובץ תמונה מהשרת שהיא מאוכסנת כדוגמת וואלה? שלילי. הכוונה היא לקבצים שיש לנו בשרת ואטיל, ואנשים מקשרים אליהם בכל מיני מקומות באינטנט, והתוצאה שאנחנו לא יודעים מי מוריד את זה, מאיפה וכמה פעמים! הבקשה היא להפנות לאתר כך שמי שמחפש סינירי או דפית ייכנס לכאן כדי להוריד כמו שצריך. זה לא קשור לתמונות או קישורים שמופיעים בפורום שלנו.
רפאל פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 שלום שאדי, רק הצפתי אותך ב2-3 הודעות,ובאותו הזמן הייתה לך הודעה אוטומאטית שבדקת את הבעייה. אתה בכלל לא התעלמת ממני (לפחות כך אני מרגיש!). אחרי הכל בדקת וסידרת עבורינו את האתר ואם לא ענית לי ידעתי שאתה מוצף ולא עונה לאחרים (ממש בשעה שהאתר לא פועל וניסיונכם לטפל בזה עלו בתוהו) רק הפועל חזר האתר לפעילות סדירה ותקינה. בכל מיקרה אני אישית לא ניפגעתי :!: פשוט מאד הבנתי אותך. (ואת כל הצוות)
Or Netzer פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 בדיוק :wink: פעם הבאה נראה לי שנשתף את הקהילה ונשלח אתכם להפציץ אותם בדואר עצבני להשתמע! נשאיר לך העורך דין לעשות את זה :twisted: מואווהוה