Yarin_l10 פורסם אוגוסט 25, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2009 הסתכלתי כרגע בלוח הזמנים של ב"ג, ופתאום אני רואה את זה: 1. מישהו יודע למה האות קריאה של המטוס מתחיל ב-IZIZ ? ע"פ מה שאני יודע טיסות פנים ארציות של ארקיע מתחילות ב-IZ ובינלאומיות ב-AIZ 2. זה כבר פחות חשוב,יש למישהו מושג למה הטיסה התבטלה? :| אם זה משנה, הטיסה מתבצעת מש"ד לב"ג.
David Bendavid פורסם אוגוסט 25, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2009 הסתכלתי כרגע בלוח הזמנים של ב"ג,ופתאום אני רואה את זה: 1. מישהו יודע למה האות קריאה של המטוס מתחיל ב-IZIZ ? ע"פ מה שאני יודע טיסות פנים ארציות של ארקיע מתחילות ב-IZ ובינלאומיות ב-AIZ 2. זה כבר פחות חשוב,יש למישהו מושג למה הטיסה התבטלה? :| אם זה משנה, הטיסה מתבצעת מש"ד לב"ג. כנראה שלא היה את מי לאסוף מב"ג....
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 25, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2009 אם תסתכל שוב באתר תראה שיש את אותה טיסה שנחתה. כנראה התבלבלו והיכנסו בטעות פעמיים את הטיסה ולכן ביטלו אחת. זה קורה מידי פעם באתר שלהם
Michael R פורסם אוגוסט 25, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2009 ממתי ארקיע טסים בין ב"ג לש"ד? זאת טיסה של 5 דקות חחח
falcon-11 פורסם אוגוסט 25, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2009 ממתי ארקיע טסים בין ב"ג לש"ד?זאת טיסה של 5 דקות חחח מעבירים מטוס משדה לשדה. בקשר לIZ/AIZ AIZ זה הקוד ICAO של החברה וIZ זה הIATA. הנוסעים תמיד מקבלים IATA והפקחים רואים ICAO על המקם.