תומר עינבר פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 סימולטור הטיסה Flight Simulator X שוחרר לפני כ-3 שנים לאחר ההצלחה המסחררת של FS2004. מספר חודשים לאחר שיחרורו הפיצה חברת MICROSOFT שני עדכונים משמעותיים שמשפרים את ביצועי הסימולטור על פלטפורמת המחשב, וכיום גם מחשב בינוני יכול לסחוב את FSX על הגדרות בינוניות (שווה ערך לגראפיקה הכי גבוהה ב-FS2004). מחשב בינוני יכול לקבל בלי שום בעיה 15-20 פריימים שמספיקים לחווית טיסה סטנדרטית בסימולטור. רוב החברות התחילו להסיב בנוסף למוצרים של FS2004, מוצרים לסימולטור טיסה האחרון בסדרה ה-FSX. אט-אט בסופו של דבר, יכוסו כל השדות הראשיים והפופולאריים בעולם וכולנו נוכל להנות תחת פלטפורמה משותפת אחת. אבקש מחברי הפורום להציג את הטיעונים האישיים של כל אחד מדוע הם לא עוברים ל-FSX כדי שנוכל להיות תחת פלטפורמה משותפת ונחסוך את בעיות ההתאמה ברשת. *לאחר 3 שנים, לא הגיע הזמן? תודה.
ohad פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 אתה מדבר כאילו אתה כועס עליהם, "טיעונים אישיים" כאילו הם על הספסל בבית משפט.. אם נהנים לטוס בסימולטור הזה למה להתחיל ככה? עזוב את זה שאני טס בFSX זה לא משנה. אגב, 15-20 פריימים זה באסה אחת גדולה. לFS9 יש המון מוצרים ועם כל הכבוד הוא לא זוועה ואפשר לטוס עליו בכיף גדול. מי ישמע איזה בעיות התאמה יש, שני מטר. נו באמת.
WalKMaN` פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 אתה מדבר כאילו אתה כועס עליהם, "טיעונים אישיים" כאילו הם על הספסל בבית משפט..אם נהנים לטוס בסימולטור הזה למה להתחיל ככה? עזוב את זה שאני טס בFSX זה לא משנה. אגב, 15-20 פריימים זה באסה אחת גדולה. לFS9 יש המון מוצרים ועם כל הכבוד הוא לא זוועה ואפשר לטוס עליו בכיף גדול. מי ישמע איזה בעיות התאמה יש, שני מטר. נו באמת. שני מטר פה, עשר שם.. זה מפריע..
אורח פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 אז תטוס על FS9. FSX ניראה טוב מרגיש טוב, אבל לא יודע יש לי ב FS9 כל מה שאני צריך והמחשב לא מתאמץ.
ohad פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 איפה נמצאים העשר האלה? במצדה? ק"ש? מקומות שמגיע אליהם מטוס פעם בשבועיים..
Ido Bone פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 יש הרבה הבדלים בין FS9 לFSX, בשניהם יש חסרונות גדולים שונים זה מזה ויתרונות גדולים שונים זה מזה, כמו שאוהד אמר, לFS9 יש פי כמה וכמה יותר מוצרים מאשר לFSX וגם כל השדות בAES עובדים בFS9 ורק מאטים עובדים בFSX, לאומת זאת לFSX רמת הגרפיקה גבוהה פי כמה וכמה מרמת הגרפיקה בFS9, כמובן שיש עוד מלא הבדלים שאין מקום פה בשביל לכתוב אותם אז בקיצור כל אחד יהיה איפה שמתחשק לו איך שמתאים לו... אני השתמשתי בשני הסימולטורים ואני רק יכול להגיד, שיותר נוח לי לטוס עם מטוסים כבדים בFS9 ולאומת זאת יותר נוח לטוס עם מטוסים קלים בFSX
Amit Doron פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 אני אישית משתמש בFS9,כמובן שאם יכולתי הייתי משתמש בFSX אבל אפילו שמחשב ממוצע יכול להריץ X המחשב שלי מתחת לממוצע,אבל אני מעדיף להשקיע את הכסף לא במחשב חדש אלא בדברים שיותר חשובים,מידת התחביב לא נמדדת בכמה אתה כסף מוציא עליו אלא בכמה אתה אוהב להתעסק בתחביב הזה. בתקופה הזאת עדיין FSX לא מושלם מבחינת תוספים וכל מיני,אני מקווה שעד שיהיה מחשב חדש זה יהיה כבר.
Noy Farhi פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 תשובה פשוטה כי לא לכולם יש מחשב כמו שלך שמסוגל להריץ FSX : תומר כדי להנות מ FSX צריך שיהיה לפחות 25 פרמים זה גם כתוב במדריך של תומר. :evilbat:
תומר עינבר פורסם אוגוסט 27, 2009 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 לא תאמינו איזו כמות של מטוסים, סינרים ועזרים יש ל-FSX, פשוט צריך לפקוח עיניים. ב-FSX זה לא רק גראפיקה, גם הממשק והמנוע הדינמי מדהימים, אפשר לעשות דברים ב-FSX שלא נעשו מעולם ב-FS9 (החלקות צד והסתחררות בחלק מהמטוסים לדוגמה), אפשר לראות בגבהים הגבוהים את כדור הארץ מתעגל, שאת זה אין ב-FS9, אפשר לצאת לחלל, להרגיש איך זה להיות במקום ללא אוויר. וישנם עוד מלא אופציות כמו משימות שמעבירות את הזמן וקוקפיט משותף כמו שצריך, השקעה חד פעמית במחשב תוביל לתוצאות. תלוי כמה ריאליזם אתם מחפשים מהסימולטור שלכם, כל אחד ומה שהוא אוהב בסימולטור.
Noy Farhi פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 לא תאמינו איזו כמות של מטוסים, סינרים ועזרים יש ל-FSX, פשוט צריך לפקוח עיניים.ב-FSX זה לא רק גראפיקה, גם הממשק והמנוע הדינמי מדהימים, אפשר לעשות דברים ב-FSX שלא נעשו מעולם ב-FS9 (החלקות צד והסתחררות בחלק מהמטוסים לדוגמה), אפשר לראות בגבהים הגבוהים את כדור הארץ מתעגל, שאת זה אין ב-FS9, אפשר לצאת לחלל, להרגיש איך זה להיות במקום ללא אוויר. וישנם עוד מלא אופציות כמו משימות שמעבירות את הזמן וקוקפיט משותף כמו שצריך, השקעה חד פעמית במחשב תוביל לתוצאות. תלוי כמה ריאליזם אתם מחפשים מהסימולטור שלכם, כל אחד ומה שהוא אוהב בסימולטור. תומר אתה לא מבין שכולם היו רוצים לעבור ל FSX אבל לא כולם יכולים בגלל שהמחשב לא מספיק חזק ומי כמוך יודע שFSX דורש מחשב חזק. ומה שרשמת שאפשר לצאת לחלל זה שטויות אפשר לחשוב אתה אסטרונאוט. אנשים מעדיפים פחות גרפיקה ופרמים יציבים. אני לא מבין למה זה משנה לך שמשהו אחר ב FS9 השמח לתשובה?
Idan Traub פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 אוהד שאתה בנקודת המתנה של FSX ויש מטוס בפינל שנוחת עליך ודופק אותך אז זה מאוד מאוד קריטי .
Idan Traub פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 לא תאמינו איזו כמות של מטוסים, סינרים ועזרים יש ל-FSX, פשוט צריך לפקוח עיניים.ב-FSX זה לא רק גראפיקה, גם הממשק והמנוע הדינמי מדהימים, אפשר לעשות דברים ב-FSX שלא נעשו מעולם ב-FS9 (החלקות צד והסתחררות בחלק מהמטוסים לדוגמה), אפשר לראות בגבהים הגבוהים את כדור הארץ מתעגל, שאת זה אין ב-FS9, אפשר לצאת לחלל, להרגיש איך זה להיות במקום ללא אוויר. וישנם עוד מלא אופציות כמו משימות שמעבירות את הזמן וקוקפיט משותף כמו שצריך, השקעה חד פעמית במחשב תוביל לתוצאות. תלוי כמה ריאליזם אתם מחפשים מהסימולטור שלכם, כל אחד ומה שהוא אוהב בסימולטור. אפשרות הקוקפיט המשותף חלה על כמות מצומצמת של מטוסים . אלו שכן באמת זאת חוויה אחרת לגמרי ללמוד לטוס לדוגמא שיושב לך מדריך בקוקפיט ומתקן ומדגים לך דברים בזמן אמת .
Daniel Bindman פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 תשובה פשוטה כי לא לכולם יש מחשב כמו שלך שמסוגל להריץ FSX : תומר כדי להנות מ FSX צריך שיהיה לפחות 25 פרמים זה גם כתוב במדריך של תומר. :evilbat: לפני שבוע לכלכת על המדריך של תומר. ולנושא.. אני טס על FSX ועל FS9. תלוי מתי, איפה ועל מה.
Ron Peer פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 היי לכולם ולתומר..דבר ראשון מצטער מראש על תגובתי הארוכה אוליי אך המנומקת: ברצוני לציין את דעתי שאכן ההבדלים הולכים ומצטמצמים בין FS9 ל- X מבחינת תוספות ויש כבר באמת דיי הרבה, כאן אני מסכים עם תומר. ( גם בישראל חברי ISP LSA החלו להוציא סינרים לישראל ואפילו כולל מנחתים שלא היו להם סינרים של ממש ל FS9 כולל שדות צבאיים) הערה : פריימים מומלצים מניסיון!!! 25 רצוי 30 כמינימום!!! רק עכשיו לאחר כמה שנים מאז צאת דור CORE DOU ו CORE QUAD ואחריו I7 שהוא "גרסת הבטא" לדעתי לסוג המעבד הבא לאט לאט המחירים נהיים יותר נורמליים ויותר אנשים מחליפים מחשבים ( אגב, כבר הדור הבא של המעבדים נמצא בפיתוח אצל אינטל קרית גת - אנחנו על המפה :wink: ) יצא בטח בקרוב ב 2010. ושוב אז ירדו מחירים של הדור הישן יותר...וחוזר חלילה. אגב, לדעתי זו גם אחת הסיבות - ( החדירה איטית יחסית לשוק של FSX ) שמקרוסופוט החליטה לדחות את פיתוח הדור הבא כי כרגע אין צורך ( לא שחסר מה לשפר ) פשוט דרישות החומרה!!! אני בעל FS9 ו- FSX כאשר FS9 הוא העיקרי בנתיים. נראה לי שברגע שיהיה סינרים של כל השדות בארץ אעבור ל X קבוע בנתיים אני מסתפק ב FS9 ולתומר - תחשוב על כאב הראש שעל כל בעל חיידק FS לעבור, כדי למצוא ולהתקין את כל הסינרים+מטוסים אהובים עליו שהיו לו ב FS9 גם ב X ( לעתים זה אוסף של שנים שנבנה לאט לאט!! וכולל עשרות אם לא מאות ואלפים של ADD-ONS )
ohad פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 אוהד שאתה בנקודת המתנה של FSX ויש מטוס בפינל שנוחת עליך ודופק אותך אז זה מאוד מאוד קריטי . אתה חושב שזה לא קורה לי? יש לזה פתרון פשוט של כיבוי ההתרסקויות (שלא משפיע בשום דבר-במקום לעשות לך ריסט לא מתייחס למטוסים)
Idan Traub פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 אוהד שאתה בנקודת המתנה של FSX ויש מטוס בפינל שנוחת עליך ודופק אותך אז זה מאוד מאוד קריטי . אתה חושב שזה לא קורה לי? יש לזה פתרון פשוט של כיבוי ההתרסקויות (שלא משפיע בשום דבר-במקום לעשות לך ריסט לא מתייחס למטוסים) לא קשור להתרסקות או לא . לבוא בפינל ל30 אחרי טיסה של 9 שעות מהמזרח או 11 שעות מאמריקה ולקבל מטוס שבנקודת המתנה אצלו אבל באמצע המסלול שלך זה לא הדבר הנחמד ביותר .
Matan Solomon פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 תומר לי יש את שניהם... אחד הדברים המבאסים, לאנשים שעיקר הטיסות שלהם לדוגמא מתבעות מLLBG, זה להמריא ולנחות בשדה עם סינרי פשוט לגמרי, שאתה יודע שבFS9 הסינרי כמעט מושלם... חוץ מזה להרבה שדות שיש סינרים מדהימים לFSX הם עדיין לא יצאו. מודלים עיקריים שהרבה אנשים טסים איתם כמו LVLD 767 וPMDG 737 עוד לא יצאו בתמיכת FSX (תקנו אותי אם אני טועה...) אצלי מותקנים שניהם, והאמת שההחלטה היא לפי הטיסה, המטוס, והיעדים... חוץ מזה שהמחשב סוחב את FSX בצורה סבירה מינוס, כשיהיה לי מחשב חדש אני מניח שאני אטוס יותר עם FSX...
Idan Traub פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 תומר לי יש את שניהם...אחד הדברים המבאסים, לאנשים שעיקר הטיסות שלהם לדוגמא מתבעות מLLBG, זה להמריא ולנחות בשדה עם סינרי פשוט לגמרי, שאתה יודע שבFS9 הסינרי כמעט מושלם... חוץ מזה להרבה שדות שיש סינרים מדהימים לFSX הם עדיין לא יצאו. מודלים עיקריים שהרבה אנשים טסים איתם כמו LVLD 767 וPMDG 737 עוד לא יצאו בתמיכת FSX (תקנו אותי אם אני טועה...) אצלי מותקנים שניהם, והאמת שההחלטה היא לפי הטיסה, המטוס, והיעדים... חוץ מזה שהמחשב סוחב את FSX בצורה סבירה מינוס, כשיהיה לי מחשב חדש אני מניח שאני אטוס יותר עם FSX... אז זהו שאתה טועה LVLD יש בהחלט לFSX והוא אפילו עם כמה שיפורים קטנים וחמודים . בכלל המדריך שלו לX לאומת התשע הרבה יותר מוצלח וידידותי .
FlightHut פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 LVLD 767 כן יצא לFSX מהצד שלי: אני בדר"כ אוהב גרפיקה טובה ביחד עם פריימים טובים ובFS9 אני מקבל אחלה פריימים לא יודע, אני מנסה לעבור לFSX פעם ב- ואני לא מתרגל, יש תקיעות.. זה לא זה בנתיים נחכה למחשב חדש..
אורח פורסם אוגוסט 28, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2009 לי יש מחשב שמריץ FSX על 30 פריימים ואני מבין את אלה שלא יכולים להריץ את FSX. עד לפני כמה חודשים היה לי מחשב שבקושי את FS9 הריץ. לא לכולם יש כסף או שמעוניינים להשקיע את כספם על מחשב בשביל FSX.
אורח פורסם אוגוסט 28, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2009 אינטל קרית גת הוא מפעל יצור ולא פיתוח. (FAB בעגה המקצועית). הפיתוח מבוצע בחיפה.
Ran Ben Shmuel פורסם אוגוסט 28, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2009 לא תאמינו איזו כמות של מטוסים, סינרים ועזרים יש ל-FSX, פשוט צריך לפקוח עיניים.ב-FSX זה לא רק גראפיקה, גם הממשק והמנוע הדינמי מדהימים, אפשר לעשות דברים ב-FSX שלא נעשו מעולם ב-FS9 (החלקות צד והסתחררות בחלק מהמטוסים לדוגמה), אפשר לראות בגבהים הגבוהים את כדור הארץ מתעגל, שאת זה אין ב-FS9, אפשר לצאת לחלל, להרגיש איך זה להיות במקום ללא אוויר. וישנם עוד מלא אופציות כמו משימות שמעבירות את הזמן וקוקפיט משותף כמו שצריך, השקעה חד פעמית במחשב תוביל לתוצאות. תלוי כמה ריאליזם אתם מחפשים מהסימולטור שלכם, כל אחד ומה שהוא אוהב בסימולטור. תומר אתה לא מבין שכולם היו רוצים לעבור ל FSX אבל לא כולם יכולים בגלל שהמחשב לא מספיק חזק ומי כמוך יודע שFSX דורש מחשב חזק. ומה שרשמת שאפשר לצאת לחלל זה שטויות אפשר לחשוב אתה אסטרונאוט. אנשים מעדיפים פחות גרפיקה ופרמים יציבים. אני לא מבין למה זה משנה לך שמשהו אחר ב FS9 השמח לתשובה? לא נכון, לא כולם היו רוצים לעבור. FSX עולה כסף וחבל לי לבזבז את הכסף על מוצר שלטעמי לא שווה את זה. העובדה המוכחת היא שגרסת FSX נכשלה יחסית לגרסאות הקודמות (2004), ולראייה העובדה שבכלל אנו דנים כאן כיום בשרשור זה.
Michael R פורסם אוגוסט 28, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2009 המחשב שלי בקושי מריץ את FSX, הגרפיקה מצוינת אבל זה לא שווה את זה עם פריימים כאלה... אני לא מבין למה מיקרוסופט פיתחו את FSX בצורה כל כך גרועה, כי בעצם אין שם משהו שמחשב ממוצע לא אמור להריץ בקלות. משחקים כגון CRYSIS (שנחשב לאחד המשחקים הכבדים בשוק) רצים אצלי מצוין... עד שמיקרוסופט לא יפתחו סימולטור שלא זולל ביצועים בלי סיבה אני לא עובר לFSX. זאת דעתי
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 28, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2009 גם לי יש את שניהם, ובכל זאת אני מעדיף עדיין את ה-FS9, הגרפיקה לא כלכך מענינת אותי כמו ההטסה של המטוס, הפריימים, והסינרים של השדות, שאת זה אני מקבל יפה ב-FS9, אז מדוע לעבור? ודבר נוסף שלי מאד מפריע, תוכנת ה-FSNnav לא רצה על ה-X, שהיא מאד שימושית לחישובים ולהתמצאות במרחב, וכן מטוסי ה-PMDG שאני משתמש בהם. אז לדעתי עדיין מוקדם לעבור ל-FSX, עבורי בכל אופן. -
Matan Solomon פורסם אוגוסט 28, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2009 אינטל קרית גת הוא מפעל יצור ולא פיתוח. (FAB בעגה המקצועית).הפיתוח מבוצע בחיפה. ובקרוב עם בניין חדש שעתיד להפתח בקרוב הבניין ה"ירוק" הראשון בישראל (?!)