Boeing744 פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 לפני זמן קצר הודיעה חברת אלעל על הפסקת טיסותיה לטורקיה עקב סכסוך עבודה עם הטורקים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937274,00.html יותר טוב, עכשיו הטורקים עושים דוקא, וככה תהיה להם פחות 90% תיירות, שיאכלו....
רפאל פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 לא נראה לי זה מזיז להם עוד לא הספקתי לקרוא את כל הכתבה (או שבעצם קראתי ....), אבל לפי דעתי הטורקים לא מסכימים שיהיו מאבטחים ישראלים בשדה התעופה. (כניראה שהם לא רוצים שהישראלים ייערכו את הבידוק של הנוסעים העולים לטיסות 'אל-על' קפדני ביותר),אם זה נכון בכל אופן. אני חושב שזה המחדל שלהם!!!! כי הביטחון קודם לכל! אולי גם אנחנו נפסיק את הטיסות לטורקיה בפלייט ?!
Almog Atar פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 [quote name=>> רפאל מנצור לא נראה לי זה מזיז להם עוד לא הספקתי לקרוא את כל הכתבה (או שבעצם קראתי ....), אבל לפי דעתי הטורקים לא מסכימים שיהיו מאבטחים ישראלים בשדה התעופה. (כניראה שהם לא רוצים שהישראלים ייערכו את הבידוק של הנוסעים העולים לטיסות 'אל-על' קפדני ביותר),אם זה נכון בכל אופן. אני חושב שזה המחדל שלהם!!!! כי הביטחון קודם לכל! אולי גם אנחנו נפסיק את הטיסות לטורקיה בפלייט ?! בVATSIM לא מערבים פוליטיקה וכל השטויות האלה כולם בשלום עם כולם וכל אחד טס לאן שהוא רוצה וזה זכותך לא לטוס לשם אבל לא לבטל לכולם כי זה אסור לפי VATSIM
GILG פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 תוך יומיים הטיסות חוזרות לטורקיה אני אומר לכם " ממשרד החוץ בירושלים נמסר הערב כי מתקיימים דיונים אינטנסיביים עם משרד החוץ הטורקי ועם השגרירות הטורקית, במטרה למצוא פתרון הולם לבעיות האבטחה" הרי זה גול עצמי לטורקים פחות ישראלים=הרבה פחות תירים=א-ב-ט-ל-ה!!! עד שהתחלתי לטוס את הקו איסטנבול-תל אביב מפסיקים לי אותו? חחחח... אגב אני נותן לכם משימה די קשה למצוא תמונה של מטוס אלעל או כל חברה אחרת ישראלית באיסטנבול! אני לא הצלחתי :?
Itay Zecharia פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 לא נראה לי זה מזיז להם אני גם חושב כמוך, אבל זה בקרוב ייפתר כמו שגיל אמר.