Avi Dudai פורסם יוני 26, 2004 דיווח פורסם יוני 26, 2004 מי שמכיר (וגם מי שלא) תוכנה שהייתה בשימוש ב - 2002 וסוף סוף גם עבור 2004. עוזרת בהסעה בכל שדה תעופה בעיקר בכאלה שלא מכירים. תהנו ... http://www.joenetwork.de/manuel/products/products.htm יש עוד תוכנות באתר של מנואל. תבדקו.
Danm פורסם יוני 26, 2004 דיווח פורסם יוני 26, 2004 אגב במציאות KLM משתמשת בתוכנה דומה עבור מטוסי ה777 שלה
Avi Dudai פורסם יוני 27, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 27, 2004 אפשר לקבל קצת הסברים על התוכנה?תודה אילן. הי אילן, אם להסבר הזה אתה מתכוון אז בסדר אם לא תפרט. להלן ההסבר: אתה מוצא את התוכנה ב - Modules אחרי שאתה מעלה את הסימולטור. (לוחץ ALT) יפתח לך חלון קטן שניתן להגדלה ובו אתה בוחר את השדה שאתה רוצה, בדרך כלל השדה בו אתה נמצא. אתה מגדיל את החלון על ידי לחיצה על ה + בתוך החלון והשדה יופיע לך עם מקומות חניה ומסלולים. ברגע שתקבל הוראות מהפיקוח לאן להסיע ודרך איזה נתיבים, תוכל לוודא עם המפה הנ"ל שאתה בכוון הנכון וכדומה. הוראות התקנה בתוכנה עצמה. שים לב ההתקנה מחייבת הפעלה של תוכנה נוספת (רק ב- 2004) Manuel's Service Pack 3 וזאת רק בהפעלה הראשונה או נכון יותר בהתקנה הראשונה. ההסבר שלי הוא כללי ואינו פותר מהמתקין קריאה ולימוד התוכנה מהחומר המצורף אליה.
golan73 פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 משום מה, בתוכנה הזו המטוס מופיע לי לא בדיוק בחניה, בדקתי גם בשדה דוב וגן בנתב"ג, זה רק אצלי או גם אצלכם. דרך אגב, תוכנה חביבה ויעילה.
Ilan Cohen פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 אפשר לקבל קצת הסברים על התוכנה?תודה אילן. הי אילן, אם להסבר הזה אתה מתכוון אז בסדר אם לא תפרט. להלן ההסבר: אתה מוצא את התוכנה ב - Modules אחרי שאתה מעלה את הסימולטור. (לוחץ ALT) יפתח לך חלון קטן שניתן להגדלה ובו אתה בוחר את השדה שאתה רוצה, בדרך כלל השדה בו אתה נמצא. אתה מגדיל את החלון על ידי לחיצה על ה + בתוך החלון והשדה יופיע לך עם מקומות חניה ומסלולים. ברגע שתקבל הוראות מהפיקוח לאן להסיע ודרך איזה נתיבים, תוכל לוודא עם המפה הנ"ל שאתה בכוון הנכון וכדומה. הוראות התקנה בתוכנה עצמה. שים לב ההתקנה מחייבת הפעלה של תוכנה נוספת (רק ב- 2004) Manuel's Service Pack 3 וזאת רק בהפעלה הראשונה או נכון יותר בהתקנה הראשונה. ההסבר שלי הוא כללי ואינו פותר מהמתקין קריאה ולימוד התוכנה מהחומר המצורף אליה. תודה על ההסבר רק אם אפשר לדעת מה אני מוריד מהאתר יש שם כמה הורדות. תודה אילן.
Avi Dudai פורסם יוני 27, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 27, 2004 אפשר לקבל קצת הסברים על התוכנה?תודה אילן. הי אילן, אם להסבר הזה אתה מתכוון אז בסדר אם לא תפרט. להלן ההסבר: אתה מוצא את התוכנה ב - Modules אחרי שאתה מעלה את הסימולטור. (לוחץ ALT) יפתח לך חלון קטן שניתן להגדלה ובו אתה בוחר את השדה שאתה רוצה, בדרך כלל השדה בו אתה נמצא. אתה מגדיל את החלון על ידי לחיצה על ה + בתוך החלון והשדה יופיע לך עם מקומות חניה ומסלולים. ברגע שתקבל הוראות מהפיקוח לאן להסיע ודרך איזה נתיבים, תוכל לוודא עם המפה הנ"ל שאתה בכוון הנכון וכדומה. הוראות התקנה בתוכנה עצמה. שים לב ההתקנה מחייבת הפעלה של תוכנה נוספת (רק ב- 2004) Manuel's Service Pack 3 וזאת רק בהפעלה הראשונה או נכון יותר בהתקנה הראשונה. ההסבר שלי הוא כללי ואינו פותר מהמתקין קריאה ולימוד התוכנה מהחומר המצורף אליה. תודה על ההסבר רק אם אפשר לדעת מה אני מוריד מהאתר יש שם כמה הורדות. תודה אילן. מה אתה מוריד? תחזור להתחלת השרשור. כתוב.
Avi Dudai פורסם יוני 27, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 27, 2004 משום מה, בתוכנה הזו המטוס מופיע לי לא בדיוק בחניה, בדקתי גם בשדה דוב וגן בנתב"ג, זה רק אצלי או גם אצלכם. דרך אגב, תוכנה חביבה ויעילה. אני מציע לך לשאול את מנואל מפנמה, בחור חמוד. כן גם אצלי זה ככה ואני מבין שזה קורה בשדות שעברו מודיפיקציה כלומר שינוי והם לא האורגינליים. אם אני לא טועה התוכנה שלו משתמשת במידע הבסיסי ולא יודעת לקחת את השינויים אבל זה רק ניחוש. תנסה לכתוב לו. יש 2 אופציות לפניה אליו, להלן : NOTES BY THE AUTHOR The reason, that explains why i designed this program, is because it is difficult to get the original chart of an specific airport, in the moment when you need it, specialy when you are playing in a FS multiplayer session, and you need to know where are located the taxiways, gates or parkings of an specific airport. I hope that this program could help you. And have fun!. For any comments, suggestions or report of bugs, please e-mail me at: netghost82@hotmail.com MY PROGRAMS WEB SITE **Now you can visit my programs web site, with the lastest versions of my programs: http://www.joenetwork.de/manuel