אורח פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 הכותרת אומרת- פשוט הכל. עיט תעופה מתכבדת להציג את פסטיבל תעופה ה-ע-נ-ק של השנה: "פסטיעיט"! אני מניח שחלקכם כבר השתתפת באירוע ה"פסטיעיט" בשנים הקודמות, הנה קישור לאירוע הקודם של הפסטיעיט : viewtopic.php?f=1&t=22138&hilit=%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%98 תגובות מאירועים קודמים של משתתפים ופקחים: ניב מלין (מגדל חיפה): "מה שראו במגידו היה נדיר ביותר ומרהיב!.... האירוע שהוגדר כהצלחה, והשאיר הרבה טעם של עוד להמשך!" עידו רוזנטל: " היה מעולה, נהנתי כמו שלא נהנתי הרבה זמן בטיסה בארץ, פיקוח מלא, עומס של מטוסים, פשוט תענוג. " איציק בקשי (מגדל מגידו): "היה ערב לא רגיל עם תנועה מגוונת, הגעתי למצבים של 5 מטוסים בהקפה ועוד 707 ושלישית עיט מרתקים מעל השדה, כמעט כל האירוע הפעלתי מגדל וירטולי ופיקחתי איתו לרוב, ובכלל אילתרתי המון דברים בשדה כמו גבהי הקפה שונים, תודה לכל הטייסים היקרים שלקחו חלק, היה פשוט כיף לא נורמלי. " ברק פכט (מתאם האירוע מטעם החטיבה): "ראשית תרשו לי להגיד לכם כמה אני גאה בכל אחד ואחד שהגיע היום והשתתף בחוויה הבאמת חד-פעמית הזו. לקחת שדה כמו מגידו ולעשות ממנו דבר כזה חלומי, אני אספר לכם סוד שגם בחלומות הורודים ביותר שלי ושל יהב לא הגענו למספרים האלו. " אלמוג עטר (פלוטו): "היה מדהים !!! מדהים מדהים מדהים. " ראם אדם: "היה פשוט מעולה היה כיף היה מדהים היה הכי מעורר אנדרנאלין כל הכבוד הלוואי יהיו עוד מלא כאלו!" הרעיון שמאחורי... כולכם ודאי מכירים את אירוע התעופה הבינלאומי הגדול של השנה, הלוא הוא אושקוש. פסטיבל תעופה ענקי שנמשך שבעה ימים. לפסטיבל הזה מגיעים אנשים מכל חור בעולם, עם כל מכונה שעולה לאוויר. אנשים מקימים אוהלים במידשאות תחת כנפי המטוס וישנים שם, והכל על מנת לחוות את חווית התעופה האולטימטיבית: מטסים בכל הצורות, בכל הצבעים, עם כל סוגי המטוסים, לצפות בפחנועים שאי אפשר להעלות על הדעת שטסים, לראות מטוסים נדירים ולעשות המון אבל המון כיף! האירוע שלנו האירוע שלנו מבוסס על הפסטיבל באושקוש, במקום שבעה ימים- שעתיים. שעתיים של פיקוח מלא בכל חור בארץ, שעתיים שבהם אתם מוזמנים להוציא את המכונות הכי מוזרות שתמצאו באבסים,לפתוח את ההאנגרים במנחת יטבתה,להניע את מנועי הבוכנה המשופרים ולהצפין לקריית שמונה. הרעיון הוא להגיע לק"ש מכל קצוות הארץ, בכל דרך שתחשבו עליה, בגובה 10 רגל, במהירות 30 קשר, במבנה או בכל דרך שתרצו. אחרי הנחיתה קחו לכם כמה דקות על הקרקע להתארגן חזרה לטיסה הביתה, בהם תשבו ותצפו בחברים, מגיעים ממקומות נידחים עם מטוסים מוזרים. שעתיים של פאן!!! שוב, כולם מוזמנים להגיע בכל דרך מקורית שרק תחשבו, עם כל מטוס, מכל מקום במשך השעתיים האלה לטיסה למנחת ק"ש, וכשתחליטו שמאוחר,תאספו את האמגזית והקפה ותמריאו לאיזה שדה תעופה שתבחרו. פרטים נוספים התאריך: האירוע יתקיים בתאריך: 8.10.09 יום חמישי. השעה: האירוע יחל בשעה 21:00 בערב, וימשך שעתיים עד השעה 23:00. שעתיים שבהם אנחנו לא רוצים הפוגה של שניה על הקשר. המקום: כל שדה תעופה \מנחת שאתם יכולים לחשוב אליו, משם השדה שבו יתרכז הפסטיעיט יהיה מנחת קריית שמונה. המלצה! על-מנת שהאירוע יצליח בצורה יוצאת דופן,אנחנו ממליצים לכולם לקחת כמה דקות ולחשוב עם איזה מטוס מיוחד היו רוצים לטוס (אין פה שום חיוב, אבל אפשר קצת לגוון ולצאת מהמסגרת),את המטוס איתו תטוסו אנחנו ממליצים לפרסם כאן בשרשור, ולצרף לינק להורדת המודל \ הצביעה. כך שכולם יוכלו לראות את כולם בדיוק כפי שהם נראים. לא תרצו להחמיץ מטוסים מיוחדים, נכון? :wink: מספר ימים לפני האירוע נרכז את כל המטוסים ברשימה אחת ותוכלו להוריד את המטוסים ולהנות מהמראה. סינרים מי שהשתתף שנה שעברה ודאי זוכר את הסינרי המיוחד שהוצאנו לפני האירוע. כן כן, זה עם הבלונים הפורחים שמוקמו במיוחד לאירוע :mrgreen: : וכמובן, גם הפעם מחכה לכם הפתעה בסינרי לאירוע, ועוד המוןןן הפתעות! למי שעוד לא עשה את זה, ע"מ לחוות את החוויה הזו כמו שצריך, צריך את כל הסינרים של כל הארץ, וכמובן את הסינרי לק"ש של ISP לFS9 או FSX (סינרי משופר לFS9 יצא בהמשך), וכמובן את הלאנדקלאס: http://www.ait-aviation.org/isp/index.php?page=released הסינרי של האירוע ייצא בסמוך לאירוע,אבל יש להתכונן עם הסינרי הבסיסי. נהלים מיוחדים לאירוע אחרי שלמדנו מהאירוע שעבר, בו היה עומס אדיר על המנחת וכמובן על הפקח, ברגעים אלה יושבים טובי המוחות ( :mrgreen: ), מנסחים ומסרטטים, נהלים ותהליכים מיוחדים לאירוע, לכן היו מוכנים לנהלים חד פעמיים שיכנסו לתוקף באירוע. בזמן הקרוב נדאג לפרסם את הנהלים באופן מסודר, כולל דפית מיוחדת לאירוע, תהליכים מיוחדים ושוב, תהיו מוכנים לשבור שיגרה (גם כאן יש הפתעות). :mrgreen: לסיכום הצלחת האירוע תלויה אך ורק בכם: בכמות המשתתפים, ביצרתיות שלכם, בציות לנהלים ובשיתוף הפעולה. אנו מצפים למספר גדול של משתתפים, אף יותר מהשנה שעברה, שכן מאז הקהילה גדלה. באירוע הזה מוזמנים להשתתף כמובן גם הטייסים הטריים יותר, מאחר והוא לא מורכב ולא קבוע מבחינת חוקי הטיסה. אנו מזמינים את כל חברי החטיבה, להגיע ולקחת חלק פעיל באירוע הזה ולהנות עם כולם מחוויה חד פעמית ויוצאת דופן. אנא עקבו אחרי השרשור הזה, בטוח שעוד עידכונים יפורסמו כאן בהמשך... חברים, שימו לב, השעתיים האלה הם שעתים של ה-נ-א-ה נטו!! על מנת שהאירוע יצליח, אנחנו רוצים כל טייס בחטיבה הזו באוויר בשעתיים האלה, החל מהמגהצים של ניו- יורק, עד למגהצים של TFC, לצוות החטיבה, הטייסים החדשים ובקיצור כולם. המטרה שלנו היא לא להשאיר מקום חניה ריק בק"ש, ואפילו הכנו כבר מתחם דשא מסודר לחניית מטוסים :mrgreen: לא לשכוח להתארגן עם דפיות בסיסיות(ע"מ שיהיה לכם רקע כללי על המנחת, הדפיות שיכללו תהליכים חדשים,מקומות חניה וכו' בשביל הפסטיעיט יפורסמו בהמשך) כמו כן סרטון ופרטים נוספים על האירוע עם אפשרות הרשמה באתר אירועים של עיט : http://www.ait-aviation.org/events.asp אני מבקש מכל מי שמעונין לטוס באירוע בבקשה להירשם שנדע בערך את כמות התנועה שהולכת לבוא. בינתים, שיהיה לכולם חג שמח ושנה טובה, כמו כן אני רוצה להודות תודה ענקית לעומרי סודרי ויובל פישלר על העזרה עם הסרטון והבאנרים! זכו למצוות :bday: וניפגש בפסטיעיט 2009
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 אתם דואגים להאריך את המסלול בקרית שמונה? פצצה של אירוע! כבר עכשיו אני מפנה את הערב כדי להשתתף.
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 פששש... נראה פיגוזי. יש ILS בסינרי? כל הכבוד על הארגון, נראה שחשבתם על הכל. אם ישחררו את מחזור 15 באותו יום אני אוכל להגיע
OmriSoudry פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 וואו זה אחד הסרטונים הכי מושקעים שראיתי ברשת!!!!
אורח פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 וואו זה אחד הסרטונים הכי מושקעים שראיתי ברשת!!!! כמו כן תודה לסודרי המלך על הסרטון שהוא עשה
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 18, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2009 אתם דואגים להאריך את המסלול בקרית שמונה? פצצה של אירוע! כבר עכשיו אני מפנה את הערב כדי להשתתף. יש נציג שלכם שצריך להביא דרישות למחלקת בינוי שלנו. חוצמזה איציק, רף הקושי צריך לעלות כל פעם לא? תודה לסודרי השפיץ על עוד סרטון ובאנר מדהימים
Yarin_l10 פורסם ספטמבר 19, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2009 מגיע + ספיטפייר ! המודל בתשלום.. :wink: מבאס קצת שטייסי עיט לא יכולים לטוס עם ה-BB3.. :| (מטוסים מוזרים אין בצי של עיט) :wink:
אורח פורסם ספטמבר 19, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2009 שרשור פקחים נפתח בפורום פיקוח : viewtopic.php?f=3&t=28950 כל מי שמעונין לפקח באירוע לשרשר שמה.
אורח Yarden Salvi פורסם ספטמבר 19, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2009 כמה קישורים להורדות של מטוסים מעניינים: FSX Saunders Roe SR-45 http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=138775 FSX GHHE1 http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=137709 FSX FlightPort Zeppelin NT http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=137040 חפשו בFLIGHTSIM בקטגוריה: Other Aircraft. יש שם מלא מלא מטוסים אם אפשר לקרוא לזה ככה, מגוונים ומיוחדים. תהנו.
lior oren פורסם ספטמבר 19, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2009 יש לי שאלה עם אני מתקין את הסינרי הזה אני צריך למחוק את הרגיל שהורדתי לFSX ??(לא הדיפולטי)
אורח פורסם ספטמבר 19, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2009 יש לי שאלה עם אני מתקין את הסינרי הזה אני צריך למחוק את הרגיל שהורדתי לFSX ??(לא הדיפולטי) לא זה סינרי זמני לאירוע שיהווה תוסף לסינרי הקיים.
Tomer Haim פורסם ספטמבר 20, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2009 כל הכבוד על היוזמה! וואו! אני כבר לא יכול לחכות!
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 21, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2009 כמיטב המסורת של הפסטיעיט אנחנו רוצים להוציא קובץ התקנה פשוט שירכז לכם את כל המטוסים לפסטיעיט (כדי שלא תתחילו לראות מטוסי נייר כשאנשים מגיעים עם מטוסים מוזרים). בשביל זה צריך שתשרשרו כאן את המטוסים שאתם מתכוונים להגיע איתם (לינק להורדה), כמובן שרק מטוסים חינמיים רלבנטים, אם אתם מגיעים עם מטוס payware שאתם מכירים איזה מודל חיצוני נורמאלי חינמי בשבילו אז אפשר לתת את המודל החיצוני החינמי. חוץ מזה מצפה לכם הפתעה גדולה הפעם בשדה (מעבר לסינרי החגיגי שהיה בפעמים הקודמות) שלא כדאי לכם לפספס!
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 21, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2009 בטוח שכדאי לשרשר כאן ולא להעביר בהודעה פרטית למארגנים? ככה עדיין תהיה לנו הפתעה לראות מי מגיע עם מה... לשיקולכם
almoghilel פורסם ספטמבר 22, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2009 שאלה שניראלי שתעניין את כולנו, הנושא: דאונים מוזמנים לאירוע, לא מוזמנים? FSX זאת לא בעיה, FS9 יש כמה תוספים שיכולים לעשות את העבודה ... אם לא, מצנחי רחיפה מונעים יכולים ? ( או רק מצנח ) תודה לעונים ולמנהלי האירוע
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 22, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2009 הכל הולך, השאלה כמה טוב אתה איתם, הולך להיות בלגאן רציני שם במרחב. מצנח רחיפה נשמע לי אפילו מגניב לאללה שיסתובב שם מעל השדה
Yarin_l10 פורסם ספטמבר 22, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2009 עידו,אני מתכוון להגיע עם ספיטפייר של REALAIR,מודל PAYWARE. מה שאתה מתכוון זה שצריך להעלות רק את התקייה "Model" שנמצאת בתקיית המטוס?
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 22, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2009 לא, אני מתכוון שאם אתה מגיע עם מטוס שעולה כסף אז תנסה למצוא מודל חינמי למטוס הזה עם צביעה זהה או דומה ותפרסם פה לינק כדי ששאר הטייסים יוכלו לראות אותך עם המטוס שבחרת אם אין להם את המודל בתשלום. אגב מומלץ בחום להגיע עם FSINN, לא רק בגלל המטוסים. יתכן שההפתעה שאנחנו עובדים עליה תעבוד בצורה מושלמת רק למשתמשי FSINN.
Yarin_l10 פורסם ספטמבר 22, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2009 אוקיי, http://flightsim.com/kdl.php?fid=127440 זה ספיטפייר,לא עם צביעה דומה אמנם,אבל זה מה שמצאתי.. וזה פועל רק על FS9, אני עדין מחפש ל-FSX
almoghilel פורסם ספטמבר 22, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2009 אני בא עם מודלים בתשלום של LAGO - ultralights מודלים דומים יש באתר של LSA
אורח פורסם ספטמבר 22, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2009 אני בא עם מודלים בתשלום של LAGO - ultralightsמודלים דומים יש באתר של LSA עדיין אשמח אם תפרסם פה קישור למודל דומה לזה שאתה טס איתו :wink: