עבור לתוכן
אורח

Tel Aviv Overload 2009 - חד"ב חורף 2009

Recommended Posts

פורסם
אביב.. יש סיכוי שאולי תוכל לתת לקורס שלנו להתחבר לואטסים?

כי יהיו הרבה פקחים וזה כיף..

כמו כל שאר בית הספר, אתם תוכלו להתחבר לרשת לאחר תאום מול משגיח (מדריך של הבית ספר).

פורסם

כמו כל שאר בית הספר, אתם תוכלו להתחבר לרשת לאחר תאום מול משגיח (מדריך של הבית ספר).

איציק, מה בנוגע למחזור 15?

אני מתכוון לחוץ מהקפות, אפשר לתאם משהו שיהיה אפשר לטוס חופשי באירוע? יהיה לי מאוד מאוד חבל לפספס..

פורסם

אני מתכוון לחוץ מהקפות, אפשר לתאם משהו שיהיה אפשר לטוס חופשי באירוע? יהיה לי מאוד מאוד חבל לפספס..

דניאל אני חושב שעניתי בצורה מספקת ביום חמישי האחרון וקיבלתם לזה כבר תשובה בשיעור.

אם יש בעיה או משהו אחר אתם מוזמנים לשלוח מייל.

פורסם
אביב.. יש סיכוי שאולי תוכל לתת לקורס שלנו להתחבר כמו כל שאר בית הספר, אתם תוכלו להתחבר לרשת לאחר תאום מול משגיח (מדריך של הבית ספר).

דניאל אני חושב שעניתי בצורה מספקת ביום חמישי האחרון וקיבלתם לזה כבר תשובה בשיעור.

אם יש בעיה או משהו אחר אתם מוזמנים לשלוח מייל.

לא שמעתי אותך מדבר על זה.. בכ"מ, דיברתי עם איציק, והוא אמר שבמהלך החד"ב, הוא, קרבל ומדריכים נוספים יהיו זמינים להשגחה.. ומכיוון שהתחלנו ללמוד ניווטים, ניתן לתרגל אותם ברשת עם משגיח..

פורסם

אני מבקש להפסיק את הדיון בנושא IFS בשרשור הנ"ל,

מי שמעונין לקבל תשובות מפורטות יותר שיפנה לIFS@IFSchool.net

פורסם

נראה לי שהיום בלילה אני אנקה את המלכה מהנפטלין נראה אם אני זוכר משהו. תודה לכל מי שבא ושיבוא לטוס ולפקח, ארגון יוצא מהכלל טוב, שיהיה לכווווולם בהצלחה וחג שמייח :)

פורסם

חוץ מסידור יסודי של החדר לקראת האירוע כדי שיסכימו לי שהעוזרת לא תנקה את החדר שלי ביום ראשון :lol: , אני עכשיו עושה את ההכנות האחרונות לקראת האירוע, הדפסות, בדיקת סימולטור, AES וכ'ו...

אני אמריא כ345 של ארקיע ב21:30 לפלארמו, אחכה שם קצת לאכילה קטנה של ארוחה לא בריאה בחצות ואחר כך אעשה את החזור.

הטיסה אמנם אמורה להמריא מחר בבוקר, אבל מה לעשות - אין לי כוח לחכות :)

מחר אני מאמין שאבצע עוד טיסה לבוקרשט הלוך - חזור, וביום ראשון - ניקח לגיחה טיפה יותר אירופאית עם אלעל בסגנון ציריך / פריז.

אז שיהיה בכולם בהצלחה, והלוואי אמן שלא יהיה שנייה שישמעו שקט על הקשר.

פורסם

לאחר טיסה של כשעתיים וחמש דקות, נותרו לי כ30 דקות.

המראתי מבן גוריון ב23:05 למרות שרציתי בערך חצי שעה לפני, כל הכבוד על הפיקוח, היה נחמד מאוד.

מקווה לראות גם הענות ב04:00 (בטיסה חזור 8) )

פורסם

פעם ראשונה, נתקע בפיינל (אחרי 11 שעות ועשרים דקות טיסה :x )

פעם שנייה טיסה מעולה. [LY076] גם אחרי 11 שעות ועשרים דקות.

תודה רבה על פיקוח נפלא 8)

רק הערה קטנה:

טייסים, בבקשה אל תתפרצו על הקשר. אם אתם שומעים שהפקח נותן הוראה למישהו, תחכו שהמטוס יתן רידבק מהיר ואז תפנו לפקח.

זה לא נעים לשמוע את כל ההתפרצויות האלה, שום דבר לא יקרה אם תחכו עוד דקה.

שוב תודה על פיקוח מעולה ושיהיה חג שמח :wink:

וכמובן תודה גדולה למארגנים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...