Izik Bakshi פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 אביב.. יש סיכוי שאולי תוכל לתת לקורס שלנו להתחבר לואטסים?כי יהיו הרבה פקחים וזה כיף.. כמו כל שאר בית הספר, אתם תוכלו להתחבר לרשת לאחר תאום מול משגיח (מדריך של הבית ספר).
WalKMaN` פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 אביב.. יש סיכוי שאולי תוכל לתת לקורס שלנו להתחבר לואטסים?כי יהיו הרבה פקחים וזה כיף.. כמו כל שאר בית הספר, אתם תוכלו להתחבר לרשת לאחר תאום מול משגיח (מדריך של הבית ספר). איציק, מה בנוגע למחזור 15? אני מתכוון לחוץ מהקפות, אפשר לתאם משהו שיהיה אפשר לטוס חופשי באירוע? יהיה לי מאוד מאוד חבל לפספס..
Yarin_l10 פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 איזה קטעים היום השני של האירוע יוצא ביום הולדת שלי עכשיו שמתי לב
Matan Solomon פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 אביב.. יש סיכוי שאולי תוכל לתת לקורס שלנו להתחבר לואטסים?כי יהיו הרבה פקחים וזה כיף.. כמו כל שאר בית הספר, אתם תוכלו להתחבר לרשת לאחר תאום מול משגיח (מדריך של הבית ספר). איציק, מה בנוגע למחזור 15? אני מתכוון לחוץ מהקפות, אפשר לתאם משהו שיהיה אפשר לטוס חופשי באירוע? יהיה לי מאוד מאוד חבל לפספס.. דניאל אני חושב שעניתי בצורה מספקת ביום חמישי האחרון וקיבלתם לזה כבר תשובה בשיעור. אם יש בעיה או משהו אחר אתם מוזמנים לשלוח מייל.
WalKMaN` פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 אביב.. יש סיכוי שאולי תוכל לתת לקורס שלנו להתחבר כמו כל שאר בית הספר, אתם תוכלו להתחבר לרשת לאחר תאום מול משגיח (מדריך של הבית ספר). איציק, מה בנוגע למחזור 15? אני מתכוון לחוץ מהקפות, אפשר לתאם משהו שיהיה אפשר לטוס חופשי באירוע? יהיה לי מאוד מאוד חבל לפספס.. דניאל אני חושב שעניתי בצורה מספקת ביום חמישי האחרון וקיבלתם לזה כבר תשובה בשיעור. אם יש בעיה או משהו אחר אתם מוזמנים לשלוח מייל. לא שמעתי אותך מדבר על זה.. בכ"מ, דיברתי עם איציק, והוא אמר שבמהלך החד"ב, הוא, קרבל ומדריכים נוספים יהיו זמינים להשגחה.. ומכיוון שהתחלנו ללמוד ניווטים, ניתן לתרגל אותם ברשת עם משגיח..
אורח פורסם ספטמבר 25, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2009 אני מבקש להפסיק את הדיון בנושא IFS בשרשור הנ"ל, מי שמעונין לקבל תשובות מפורטות יותר שיפנה לIFS@IFSchool.net
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 29, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2009 אפשר לארגן ביקור לגרמניה וחזרה ביום שבת http://www.edww.de/event/germany-overload/vatsim-germany-overload-vol1.htm
Noy Farhi פורסם אוקטובר 2, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2009 זה מתחיל בערב חג לא? ליאור יש לך את התאריך בעמוד הראשון של ההודעה.
Eyal Seminar פורסם אוקטובר 2, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2009 אני בדרך... אחרי המון זמן שלא טסתי [LY076] ETA:19:58UTC שיהיה אירוע מוצלח! נשתמע.
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 2, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2009 נראה לי שהיום בלילה אני אנקה את המלכה מהנפטלין נראה אם אני זוכר משהו. תודה לכל מי שבא ושיבוא לטוס ולפקח, ארגון יוצא מהכלל טוב, שיהיה לכווווולם בהצלחה וחג שמייח
Yoni פורסם אוקטובר 2, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2009 חוץ מסידור יסודי של החדר לקראת האירוע כדי שיסכימו לי שהעוזרת לא תנקה את החדר שלי ביום ראשון , אני עכשיו עושה את ההכנות האחרונות לקראת האירוע, הדפסות, בדיקת סימולטור, AES וכ'ו... אני אמריא כ345 של ארקיע ב21:30 לפלארמו, אחכה שם קצת לאכילה קטנה של ארוחה לא בריאה בחצות ואחר כך אעשה את החזור. הטיסה אמנם אמורה להמריא מחר בבוקר, אבל מה לעשות - אין לי כוח לחכות מחר אני מאמין שאבצע עוד טיסה לבוקרשט הלוך - חזור, וביום ראשון - ניקח לגיחה טיפה יותר אירופאית עם אלעל בסגנון ציריך / פריז. אז שיהיה בכולם בהצלחה, והלוואי אמן שלא יהיה שנייה שישמעו שקט על הקשר.
lior oren פורסם אוקטובר 2, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2009 מבאס שאני לא יודע IFR טוב לא נורא אני עושה טיסה חורשים את ישראל עובר כמעט כל שדה בישראל מי שרוצה מוזמן להצטרף
Yoni פורסם אוקטובר 2, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2009 לאחר טיסה של כשעתיים וחמש דקות, נותרו לי כ30 דקות. המראתי מבן גוריון ב23:05 למרות שרציתי בערך חצי שעה לפני, כל הכבוד על הפיקוח, היה נחמד מאוד. מקווה לראות גם הענות ב04:00 (בטיסה חזור )
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 3, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2009 יוניקום 122.8 מבאס מאוד!!)": חוסכים בכוח אדם לשעות העומס
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 3, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2009 8 בבוקר שעון ישראל, וכל העמדות מחוברות, בואו לטוס ולהנות!
Zemer Itshak פורסם אוקטובר 3, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2009 יוניקום 122.8 מבאס מאוד!!)": חוסכים בכוח אדם לשעות העומס אבל יש לוח משמרות מסודר לא??
lior oren פורסם אוקטובר 3, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2009 למרות שעוד לא נגמר היה אירוע מדהים באמת מדהים עשיתי מלא טיסות בארץ והיה ממש כיף מקווה שכולם נהנו ביי וחג שמח
Eyal Seminar פורסם אוקטובר 3, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2009 פעם ראשונה, נתקע בפיינל (אחרי 11 שעות ועשרים דקות טיסה :x ) פעם שנייה טיסה מעולה. [LY076] גם אחרי 11 שעות ועשרים דקות. תודה רבה על פיקוח נפלא רק הערה קטנה: טייסים, בבקשה אל תתפרצו על הקשר. אם אתם שומעים שהפקח נותן הוראה למישהו, תחכו שהמטוס יתן רידבק מהיר ואז תפנו לפקח. זה לא נעים לשמוע את כל ההתפרצויות האלה, שום דבר לא יקרה אם תחכו עוד דקה. שוב תודה על פיקוח מעולה ושיהיה חג שמח :wink: וכמובן תודה גדולה למארגנים.
4x-asm פורסם אוקטובר 4, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2009 תודה רבה לכוווווולם על ארוע ענק נהנתי מאוד כן ירבו כאלה ארועים שיהיה לכם חג שמח
Noy Farhi פורסם אוקטובר 4, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2009 תודה רבה לכל מי שעלה לפקח וכול מי שעלה לטוס היה אחלה אירוע. אני נהנתי מאוד תודה רבה :?