4X-BSC פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 יופי תודה לך, אני מקווה שגם אחד מהמדריכים יהיה ויוכל להשגיח עלי.
Asaf Brietbard פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 ניסים וכולם, נהוג בואטיל לא לפרסם משמרות או הזמנות ביום כיפור, מטעמי כבוד לחברינו הדתיים ושומרי המסורת. אני מאמין שלא מדובר בבקשה גדולה מדי להמשיך במנהג גם השנה. גמר חתימה טובה!
Ron Peer פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 היי קודם תודה לך על ההתחשבות בחילונים שלא צמים ורוצים קצת עוד אפשרות להעביר את יום כיפור. ולא שיש לי בעיה אם זה להיפך.. אני בגישה שאיש באמונתו יחיה ללא כפייה. אך את האמת, אני בכל זאת מופתע שמישהו עולה בכלל לפקח היום ובאמת שהיה צום קל וחתימה טובה לכולם
4X-BSC פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 אני לא רואה בזה שום פסול. מי שצם בכלל לא מתחבר ולא יודע על הפעילות שמתרחשת, כך שלטעמי היא לא פוגעת בו בשום צורה שהיא.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 אני לא רואה בזה שום פסול.מי שצם בכלל לא מתחבר ולא יודע על הפעילות שמתרחשת, כך שלטעמי היא לא פוגעת בו בשום צורה שהיא. אז תחשוב שוב, זה לא נהוג לפרסם פעילות ביום כיפור כדי לכבד חברים אחרים. לחטיבת VATIL אין דת, הנוהג לא לפרסם הזה נובע רק מטעמי כבוד של חבר לחברו, אז תכבדו בבקשה.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 ל VATIL אין דת?? זה חדש לך? אין דת לחטיבת VATIL, זו חטיבה ישראלית שחברים בה גם נוצרים ומוסלמים שגם טסים ומפקחים איתנו בגאווה.
Zemer Itshak פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 כן את האמת זה חדש לי, אין לי בעיה לקבל נוצרים ומוסלמים ובודהיסטים, ולטוס איתם והכל אבל ISRAEL ישראל מייצג יהדות לא ככה??
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 VATIL היא חטיבה ישראלית, יהדות זו דת כמו שנצרות זה דת, והחטיבה ברמה הרשמית לא נצמדת לשום דת כי יש גם חברים ישראלים שהם נוצרים ומוסלמים. ועם זאת אתה רואה שעד היום זה לא הפריע לך וכולנו איחלנו אחד לשני חג שמח בכל חגי היהדות. לסיכומו של עניין, כבדו את החברים שלכם, תעשו מה שאתם רוצים בכיפור, רק לא בהודעות של חגיגות וכו', והכל נובע מהדבר הפשוט ביותר - לכבד את החברים שלכם.
Nisim Shoval פורסם ספטמבר 27, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 חברים אני מצטער אם אני פגעתי במישהו זאת לא היתה הכוונה אני אוריד את השירשור הזה בזמן הקרוב על מנת לכבד את האנשים תודה ויום טוב
mickey lip פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 VATIL היא חטיבה ישראלית, יהדות זו דת כמו שנצרות זה דת, והחטיבה ברמה הרשמית לא נצמדת לשום דת כי יש גם חברים ישראלים שהם נוצרים ומוסלמים.ועם זאת אתה רואה שעד היום זה לא הפריע לך וכולנו איחלנו אחד לשני חג שמח בכל חגי היהדות. לסיכומו של עניין, כבדו את החברים שלכם, תעשו מה שאתם רוצים בכיפור, רק לא בהודעות של חגיגות וכו', והכל נובע מהדבר הפשוט ביותר - לכבד את החברים שלכם. אם למשיהו זה לא היה ברור עד היום, אז אני מקווה שמעכשיו זה כן. כבדו אחד את השני . ניסים אני בטוח שפתחת את הנושא בתום לב, אבל טוב שפתחת על מנת להסיר ספק מלב החברים. נא לא לפתוח יותר דיונים בנושא. אין טעם בהמשך השרשור הזה. גמר חתימה טובה לכולם.
yoni revivo פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 ל VATIL אין דת?? זה חדש לך? אין דת לחטיבת VATIL, זו חטיבה ישראלית שחברים בה גם נוצרים ומוסלמים שגם טסים ומפקחים איתנו בגאווה. נא לא להפקיר את האתאיסטים שבינינו. בכל מקרה אני ממליץ לכל חברי VATIL לתת זכות לכל שאר החברים להתנהל לפי ראות עיניהם כל עוד זה במסגרת הכללים הבסיסיים. על מנת שכולם בלי יוצא מן הכלל ימשיכו להנות מהשהות כאן, בואו נשאיר את המקום הזה בלי הבדל דת/גזע/מין. תודה רבה.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 אני לא רואה בזה שום פסול.מי שצם בכלל לא מתחבר ולא יודע על הפעילות שמתרחשת, כך שלטעמי היא לא פוגעת בו בשום צורה שהיא. הבעיה היא לא עם זה שיעלו פיקוח אלא הפרסום שיהיה פיקוח. כמו שאני מקווה שאם אין לך בעיה לאכול, אתה לא תאכל בפרצוף של אנשים דתיים כי זה יפגע בהם, סוג של IN YOUR FACE.