al12 פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 שלום אני מעוניין לקנות יוק חדש איזה יוק כדאי לי: CH או SAITEK?
Noy Farhi פורסם ספטמבר 27, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2009 לי יש CH ואני מרוצה מאוד ממנו. אני ממליץ גם לך.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 28, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2009 אני שוקל לקנות את סייטק... למישהו יש ניסיון טוב איתו?
al12 פורסם ספטמבר 28, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 28, 2009 אני שוקל לקנות את סייטק...למישהו יש ניסיון טוב איתו? כיפור, אנשים לא עונים...
al12 פורסם ספטמבר 28, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 28, 2009 ומה הקשר לנושא? להקטין את הצפייה של האנשים לתגובות זה הכל... קצת סומסום לא יזיק.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 28, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2009 מראש לא ציפיתי לתגובה כי ידעתי שיום כיפור נחכה שיגמר ואנשים יענו לא קרה כלום
Amir Gluzman פורסם ספטמבר 28, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2009 CH רק זה. אל תקנה משהו אחר ואני אסביר לך למה. היוק של סאיטק עשוי מחומרים מתכתיים שיכולים להיהרס מהר,והיוק של CH עשוי מחומרים פלסטיים שלהם קשה מאוד להיהרס. וסיבה שנייה היא כי היוק של CH זמין בכל סניף של באג.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 28, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2009 דווקא לי נשמע שברזל זה יותר עמיד מפלסטיק זה רק אני ? לגבי חנות, יש חנות טובה שאני תמיד קונה ממנה והיא מייבאת סייטק, כולל היוק והפדלים והכל, אז זה לא בעיה ...
Amir Gluzman פורסם ספטמבר 28, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2009 שאלה: ראית איך נראים הבניינים ליד חוף הים עם הממדי"ם שיש להם חלונות מברזל או כל חומר אחר? מה שאמרת עכשיו מאוד לא נכון. הגדרה של משהו חזק היא:משהו שעומד בצורה הטובה ביותר בתנאים מסויימים. תנאים מסויימים :!: ברזל הוא באמת יסוד מתכתי חזק אבל לא חזק למה שאנחנו צריכים. תאר לך והיה ונשפך לך בטעות קצת מים עליו/בטוח אתה גר במקום עם לחות באוויר וכו'... ובמקרה שלנו פלסטיק עושה את העבודה (כמובן אם לא תיאבק איתו :mrgreen: ) אבל תעשה מה שעושה לך טוב
Matan Solomon פורסם ספטמבר 28, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2009 סבבה לקחתי לתשומת ליבי.. אני אחכה גם לראות אם יהיו בכל זאת תגובות טובות על סייטק שלי אישית נראה הרבה יותר מגניב, אבל אולי אני טועה
E.Z פורסם ספטמבר 28, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2009 CH רק זה.אל תקנה משהו אחר ואני אסביר לך למה. היוק של סאיטק עשוי מחומרים מתכתיים שיכולים להיהרס מהר,והיוק של CH עשוי מחומרים פלסטיים שלהם קשה מאוד להיהרס. וסיבה שנייה היא כי היוק של CH זמין בכל סניף של באג. הסיבה שזה בבאג זאת לא סיבה המחיר בארץ כפול תכלס יש הרבה ניסיון מצטבר בחטיבה לעבודהעם CH- האמינות שלו גבוהה מאוד וגם מבחינת תאימות, אני מכיר את זה שבסייטק היו בעיות בעבר עם הברקסים.
Noy Farhi פורסם ספטמבר 28, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2009 שאלה:ראית איך נראים הבניינים ליד חוף הים עם הממדי"ם שיש להם חלונות מברזל או כל חומר אחר? מה שאמרת עכשיו מאוד לא נכון. הגדרה של משהו חזק היא:משהו שעומד בצורה הטובה ביותר בתנאים מסויימים. תנאים מסויימים :!: ברזל הוא באמת יסוד מתכתי חזק אבל לא חזק למה שאנחנו צריכים. תאר לך והיה ונשפך לך בטעות קצת מים עליו/בטוח אתה גר במקום עם לחות באוויר וכו'... ובמקרה שלנו פלסטיק עושה את העבודה (כמובן אם לא תיאבק איתו :mrgreen: ) אבל תעשה מה שעושה לך טוב כמה שאתה צודק אתה לא מבין אתה אני מסכים איתך. אני שמעתי גם שליוק של סאיטקיש קפיץ כמעט ללא התנגדות שזה ממש חיסרון. בקיצור מה אתה מנסים להגיד לך שאם אתה כבר משקיע אז תקנה את היוק של CH אתה לא תתאכזב מקווה שעזרתי :bday:
Ron Peer פורסם ספטמבר 29, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2009 רק הערה קטנה.. לקנות בחול משתלם רק אם משהו מביא לך ולמה לדעתי... מחיר בסיסי 120 דולר לערך ליוק ( בל מיני חנויות אתרי אינטרנט וכו' ) אוליי אפשר למצוא זול יותר באתר הזה של יד שניה..שברח לי שמו אבל.. תיקח בחשבון ששער הדולר כיום 3.8 כמדומני והיו תקופות שגם יותר.. תוסיף משלוח מחול לכזה דבר סדר גודל 45 דולר לפחות לפי מה שידוע לי. תוסיף מעמ שתחוייב לשלם בדואר בזמן האיסוף. ותקווה שלא יפילו עליך גם מכס ( אתה צריך מכתב מצורף לחבילה שזה מיוצר באיחוד אירופי או ב ארה"ב ). תעשה חישוב לבד ותגיע לכך שעם כל זה תחסוך 100 שח אוליי טיפה יותר. תעשה את השיקול שלך. מצד שני אם תקנה בארץ יהיה לך אחריות של הנציג/חנות. גם אם הם ישלחו לחול - תלוי בתקלה עדיין יש לך כתובת ברורה לאן ללכת. למרות שסה"כ המוצרים אמינים אז אין מה לדאוג אבל צריך לחשוב על הכל... כבר נתקלתי באנשים שקנו מוצרי חשמל מחנות מוכרת משהו טוב חדש והיה מקולקל.. לפחות היה שירות של החנות/נותן השירות באחריות. לי יש CH אני מרוצה!! אני מכיר משהו עם סייטק - היו לו בעיות כיול שלהם ( מאוד רגישים ) וכן בעיה מוזרה שלא הצלחנו לפתור שברגע שהוא מקיש על Y מוד ה SLEW אז המטוס/מסך משתגע ומסתחרר ואי אפשר לכוון אותו כלל. ועוד כמה דברים קטנים. אך מבחינת עיצוב עצמו אהבתי יותר סייטק.
Ron Peer פורסם ספטמבר 30, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2009 גיליתי לאחר חיפוש באינטרנט כי כמו שבאג מוכרת את CH אז פנדה מחשבים מוכרת מוצרי סייטק.. לפי חישוב קל..יוצא אותו מחיר בשניהם עם קונים יוק + פדלים עם ההבדל.. היוק עצמו של סייטק יותר זול ב 100 שח אבל יש להוסיף ( מי שרוצה ) את יחידת המצערת פסיעה תערובת. וגם הפדלים שלהם זולים יותר כך שבסוף יוצא אותו מחיר.. נק' נוספת מעבר לבעיית תאימות ורגישות הידועה, גם מנגנון ההצמדה לשולחן עלול להיות בעייתי כי לתחושתי ולפי מה שאני זוכר הוא יחסית נמוך בגובה..לי למשל יש שולחן מחשב רגיל עם משטח זז למקלדת ושמתי "מעליו" את היוק ( CH ) נראה לי כי סייטק לא היה נכנס אבל יכול להיות מאוד שאני טועה :-k כל אדם צריך לחשוב טוב האם זה יסתדר לו מבחינת מקום. נ.ב. אשמח לדעת מה בחרת
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 30, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2009 אגב, לא יודע אם כתבו את זה בעבר, אבל החלו לשווק את כמעט כל מוצרי SAITEK בארץ! בחנות PANDAS.. אח שלי קנה מהם כרטיס מסך והשירות שלהם היה טוב.. והמחירים שלהם גם נראים כמעט 1:1 כמו בחו"ל ולא פי 4 מחו"ל כמו עם באג. כמעט בלי להסס הזמנתי את המצערות שלהם (270 ש"ח) + פאנל סוויצ'ים שלהם (400 ש"ח).. קיבלתי הודעה שהמוצרים שלהם מתחילים להגיע אליהם החל מהחודש הבא, אז יאללה היוק שלהם עולה 690 ש"ח משהו כזה אם אני זוכר טוב.. למרות שזה אמנם טיפה יקר יותר מחו"ל, שאר המוצרים תואמים כמעט את המחירים
Matan Solomon פורסם ספטמבר 30, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2009 אכן דיברתי על פנדה, אני מכיר שם אנשים וקניתי מהם עוד כשהם היו חנות קטנה בתוך "גארג'" של בית בקיסריה, עכשיו הם די הפכו לאימפריה ומוכרים את כל המוצרים של סייטק כמו שאמרת... יקח עוד זמן עד שאני אשקיע את הסכום הזה, אבל הוא בטוח יושקע, השאלה אם ביוק או בסייטק עד אז אם יש פה עוד אנשים עם חוות דעת אני מאוד אשמח לשמוע, ובנתיים יש הרבה על מה לחשוב חח...
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 1, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2009 יאללה כל ואטיל לכבוש את PANDAS! צריך ליצור איזה חרם צרכנים על באג שמוכרים דברים במחירים של פי 2 מחו"ל אני זוכר שאת היוק שלי קנו לי מארה"ב ב-99$.. רק בארץ זה פי 4 :?
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 1, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2009 תנסו גם כאן http://www.goldtop.co.il/ דוד רוזנפלד
אורח Yarden Salvi פורסם אוקטובר 1, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2009 דוד אתר נחמד. תראו פה http://www.goldtop.co.il/category.asp?c ... 4VALUE3523 יש הרבה דברים כולל מד אופק מלאכותי שאפשר לקנות. מגוון נחמד.
Yarin_l10 פורסם אוקטובר 1, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2009 גולדטופ יקרים מפנדה. בגולדטופ SWITCH PANEL של סאייטק עולה 455. בפנדה אותו המוצר - 400 כמו כן - בפנדה, אופק מלאכותי עם מצבים מתחלפים של סאיטק,עולה 595, בגולדטופ 767... (אחלה מחיר!)
Ron Peer פורסם אוקטובר 1, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2009 יאללה כל ואטיל לכבוש את PANDAS! צריך ליצור איזה חרם צרכנים על באג שמוכרים דברים במחירים של פי 2 מחו"ל אני זוכר שאת היוק שלי קנו לי מארה"ב ב-99$.. רק בארץ זה פי 4 :? תעשה חישוב כמו שאני כתבתי... לפי חישוב קל..יוצא אותו מחיר בשניהם עם קונים יוק + פדלים עם ההבדל..היוק עצמו של סייטק יותר זול ב 100 שח אבל יש להוסיף ( מי שרוצה ) את יחידת המצערת פסיעה תערובת. וגם הפדלים שלהם זולים יותר כך שבסוף יוצא אותו מחיר.. אוליי הבדל של 30 שקל בערך לטובת סייטק/פנדה.. ( ב CH פסיעה מצערת תערובת מובנים ב YOKE ) אני לא רוצה לכתוב פה מחירים פשוט תעשו חישוב לשניהם כמו שכתבתי למעלה.. גם לגבי 100$ בחול? שוב זה נכון אך עם אתה עושה משלוח + מע"מ תעשה חישוב לבד..כמה ההבדל במחיר מצטמצם ותעשה שיקול לבד!! זה משתלם רק עם מביאים לך - אני מניח שזה מה שקרה אתך...אז בטח שהשתלם לך..