עבור לתוכן
mickey lip

תודה לצוות חד"ב

Recommended Posts

פורסם

אמיר , איציק, אלבז, סולומון, קרבל וכל מי ששחכתי ( סליחה :wink: 9

תודה רבה על הפקת חד"ב למופת עם חידושים טכנולוגיים.

תודה ענקית בשמי ובשם חטיבת ואטיל על כל הימים , התיאומים, הריצות והשעות

מסתבר כמו תמיד , שכשאר עושים משהו בכל הלב ובאהבה אינסופית , אז התוצר הוא מושלם.

תודה לעל מי שתרם ציוד , לכל מי שעשה משמרות פיקוח ( אני אישית נהנתי מאוד עם משמרת של ארבע וחצי שעות).

תודה לצוות החטיבה על התמיכה והסיוע.

תודה לכם חברי החטיבה , על כך שבאתם לטוס ולחגוג עם כל משפחת ואטיל את חג הסוכות.

לכו לישון היום, מחר ממשיכים לעבוד במרץ על עוד הפקה מבית היוצר של ואטיל,

מפגש חטיבה !!!

מי שלא היתה לו ההזדמנות להיות במפגש כזה, אני אומר שזו חובה .

ובמיוחד השנה.

חג שמח.

פורסם

תודה רבה רבה רבה לכולם היה אירוע מעולה תודה לכל המארגנים כן ירבו אירועים כאלו תודה רבה בימיוחד לאיציק שמארגן כבר כמה אירועים כאלה ומארגן אותם מציון תודה לכולם

פורסם

רק עכשיו חזרתי הביתה מהחד"ב, אחרי קיפולים אחרונים, אחרי שדפקתי ספונג'ה לבית של אלבז, ואחרי שהכל חזר למקומו... (כמעט)

זה החד"ב הראשון שיוצא לי להגיע אליו, כי בכל השאר לא הייתי זמין, וגם הייתי בחד"ב הזה יותר בצד המארגן מאשר בצד ש"רק" מגיע לפקח או לבקר, או לטוס...

אני חושב שהיה חד"ב מדהים, הייתה עמדת הטסה מעולה שהייתה שיפור אמיתי והוסיפה הרבה פלפל לדעתי.

רמת הכשירות של הציוד הייתה גבוהה, הרבה מאוד טייסים, והרררבה מאוד טייסים זרים, וסה"כ היה מעולה!!

תודה רבבבה לכל הפקחים שהגיעו לפקח, תודה רבה לכל הטייסים שבאו לטוס.

תודה ענקית, לאיציק, אמיר, וקרבל, תאמינו לי, אתם לא מבינים חצי ממה שאתם עושים, וזה שהחד"ב נגמר כבר ב21:00 ורק עכשיו אני חוזר הביתה, מוכיח חלק קטן מזה.

עבודה של כמה ימים לפני, בין אם זה לאסוף את הציוד, לוודא את התקינות, להגיע יום לפני ולהתקין הכל ולוודא שתקין, להתרוצץ במשך כל החד"ב ולדאוג שאנשים לא יעשו רעש ולא יעשו בעיות ושתמיד תהיה כמות פקחים טובה ומצד שני לא יותר מידי אנשים בבית, עד הפירוק, סידור הבית, והרשימה עוד ארוכה...

כל אחד מהם עשה עבודה מטורפת, לכם נשאר רק להעריך ולהוכיר תודה, אני בטוח שזה יהיה שווה להם את הכל!

וכמובן כמובן כמובן, למשה אלבז, שנתן לנו את הדירה שלו, במילים של "הדירה שלי שלכם ליומיים", ואפילו יצא מהבית לכמה שעות טובות בידיעה שאנחנו שומרים עליו כמו שצריך ויש על מי לסמוך :)

תודה רבה משה!!!

שוב כל הכבוד לכולם.

שיהיה לכולנו חג שמח 8)

פורסם

כאחד שראה מהצד אני יכול להגיד שלא היה יכול להיות יותר מקצועי ואדיב מזה :D

שנה הבאה אני כבר אטוס(אחרי הקורס ב-IFS)ואני יכול להגיד שזה כל-כך כיף שכולם אוהבים לעשות דבר מאוד מאוד נכון וכיפי בעיקר :!:

וגם כאחד שפעם ראשונה מגיע לכנס אני מצפה לראות את כולם כבר,אז כמו שמיקי אמר:הפקת היוצר הבאה היא הכנס :D

אמיר.

פורסם

חברים, אין מספיק מילים להודות לכל העושים על המלאכה המדהימה של הפקת חד"ב.

תודה למשה אלבז על הארוח, חסיד אומות VATIL :D

לאמיר "אני פסיכי" פז (גז), איציק "סוברו" בקשי, אביב "צנח לו תלתל" קרבל, מתן "ספונג'ה" סולומון וכל

שאר מתנחלי החד"ב.

נהניתי ושמחתי לראות עוד חד"ב מבית VATIL שנותן ל VATSIM בראש :)

להית' בחוף של שמוליק ובחד"ב הבא ב ... ;)

פורסם

תודה רבה לכולם!! למשה, קרבל, סולי וכל מי שלקח חלק במלאכה..

היה מעולה, נזכרתי בהבדל של לטוס ברשת מאשר לטוס באופליין בזכות השגחתם של צוות IFS..

מחכה כבר לאירוע הבא..

אורח Yarden Salvi
פורסם

בהחלט אין ספק שהיה מוצלח מאוד! לא היה רגע שלא היה פיקוח, וכשהיה היה איכותי כרגיל! :)

המון המון תודה למקימי, מייסדי, יוזמי, יוצרי והוגי הרעיון הזה!

כמות הטיסות הייתה יפה, ניכר גם שחלק גדול היו זרים, ובנוסף תנועה מאוד מאוד מגוונת!

בין אם זה ח"א, CVFR , נכנסות, יוצאות, IFR, הכל היה וכל הזמן!

תודה רבה, וחג שמח!

פורסם

תודה ענקית לכל מי שהיה חלק באירגון החד"ב.

תודה ענקית לאיציק, אמיר, קרבל, אלבז, סולומון, דוד..

על החומרים לאתר, הפרסום, התכנון, האסיפת ציוד, הרכבה, איוש, ניהול, ופירוק!!

תודה גדולה לכל הפקחים שהגיעו והטייסים שהגיעו לטוס!!

היה מעולה!! כן ירבו חד"בים כאלה.

פורסם

ראשית למר אלבז

שנית למארגנים לכולם

שלישית לפקחים כולם שהשתתפו

רביעית לטייסים ובמיוחד איסט אוויה,טוב שסגרו אותם במזרח הרצליה זה מכבר

הרבה תודה!!!

מלבד ליצנות רגילה של חסרי ניסיון בטיסה,אם כי במספרים יותר מועטים מבשעבר באירועים

מסוג אלו,אני חייב לציין הנאה גדולה על פיקוח ת"א 4 וחצי שעות בשבת בלילה

ועבודה מקצועית ויעילה ביותר של כל מי שאני ראיתי

אהבתי מאוד את הארגון,הסדר,ובמיוחד את רוח הרצון וההתנדבות שלהווה ידוע ,מוגדרת אצלי

כמוצר במחסור היום במחוזותינו

כמו כן את נושא הסקייפי שבהחלט הביע אומר והצדיק קיום

כל הכבוד!!!!!!

פורסם

שאפו שאפו ושוב פעם- שאפו. היה ארוע יוצא מן הכלל.

כמו ששמוליק כתב, כל הכבוד ענק למארגנים, לפקחים, לטייסים ולכל מי שנתן יד בחד"ב.

כן ירבו ארועים כאלו, ונתראה שנה הבאה!

פורסם

מסכים עם רן, באמת אין מילים להודות...

תחשבו כמה זמן ואנרגיה השקיעו אנשים (ובייחוד אמיר ואיציק) על מנת שכולנו נהנה, עכשיו תכפילו את זה בכל החד"בים שהיו עד היום.... ת-ו-ד-ה!! :)

אין עליכם.

באותה נשימה אני חושב שיש מקום לפתוח סיכום מקצועי של האירוע מההיבט של כל הנוגעים בדבר.

המטרה היא כמובן לא להאשים אף אחד אלא ללמוד להשתפר וליישם דברים לפעמים הבאות. :)

פורסם

אני מצטרף לכל הברכות שאמרו לפני ובכל זאת רוצה להוסיף כמה תודות.

בראש ובראשונה תודה ענקית למר משה אלבז, אדם מדהים עם אהבה ונתינה בצורה שלא רואים כל יום.

תודה ענקית לאמיר פז, מתן סולומון ואביב שעבדו קשה מאוד על החד"ב.

תודה לכל תורמי המחשבים: משה בנסל, אביב, אלבז, סולומון.

תודה מיוחדת לאבנר טראוב, אבא של עידן טראוב שדאג לנו למקרן, ראוטר וחבילת גלישה לאינטרנט על חשבונו(!).

תודה לדוד בן דוד על העבודה בכל הקשור לפרסום.

ותודה ליובל פישלר, ילד הפלא של החטיבה שבתוך כמה שעות הרים ממשק מזג אויר שלא מבייש את הממשק האמיתי, וכמובן האתר והלוגו ועוד...

וכמובן לכל צוות הפקחים ולכל הטייסים שלקחו חלק שבלעדיהם החד"ב לא היה מצליח.

חשוב לי בנוסף לחשוף אתכם למשהו שלא רואים מהפורום או מהרשת, וזה שעבורי, ועבור אמיר ואלבז החד"ב עוד לא נגמר, רק הערב החזרתי את הציוד למשה בנסל, ונשאר עוד להחזיר מקרן ומסך, וכמובן להחזיר את המחשב של אלבז לשמישות.

אז חשוב שתכירו שזה שהעמדות נסגרות ב-9 בערב זה רחוק מלהיות סוף החד"ב, בדר"כ לוקח שבוע עד שזה באמת נגמר והכל חוזר לקדמותו, אין לי תלונות חלילה לאף אחד, אני כותב את הדברים כדי שתהיה מודעות לנושא כי דברים שרואים מכאן לא רואים משם.

שוב תודה לכולם על חד"ב מדהים! 8)

פורסם
  Izik - VATIL2 כתב:
חשוב לי בנוסף לחשוף אתכם למשהו שלא רואים מהפורום או מהרשת, וזה שעבורי, ועבור אמיר ואלבז החד"ב עוד לא נגמר, רק הערב החזרתי את הציוד למשה בנסל, ונשאר עוד להחזיר מקרן ומסך, וכמובן להחזיר את המחשב של אלבז לשמישות.

אז חשוב שתכירו שזה שהעמדות נסגרות ב-9 בערב זה רחוק מלהיות סוף החד"ב, בדר"כ לוקח שבוע עד שזה באמת נגמר והכל חוזר לקדמותו, אין לי תלונות חלילה לאף אחד, אני כותב את הדברים כדי שתהיה מודעות לנושא כי דברים שרואים מכאן לא רואים משם8)

מכיר את זה מקרוב. :)

תודה לכל הצוות, כמו תמיד עשיתם עבודה מעולה !

פורסם

תודה

אחרי מלא זמן ללא פיקוח היה נחמד ליפול לRUSHHOUR על ת"א ובמשך 4 שעות רצוף ולהנות מפיקוח הרבה אתגרים ותנועה ולשבור שיניים ולנסות להגמל לכמה שניות מהנדב"ר של חיל השריון (כהבאסה ששבוע הבא חוזרים אליו).

כל הכבוד לכולם

אמיר אתה מיקרוב אמיתי תהיה לי בריא. אוהב אותך דפוק.

פורסם

אוקי אז סיכומון שלי:

אמיר איציק אתם גדולים מהחיים זה פשוט כיף לתרום ולתת כשרואים את התוצאה ומה שאתם עושים למען החטיבה לא טרווילי בכלל, אנשים באים והולכים ואתם עם סובלנות אין סופית נותנים לכל אחד מרב הצומת לב והידע שיש לכם תודה תודה ושוב תודה.

קרבל סחטיין סחטיין אתה היורש תתחיל לחשוב איך אתה שומר על סטנדרט גבוה כי יש לך חד"ב מס' 10 להרים ותירוצים לא יעזרו לך.

כל מי שעבר בבית במהלך השלושה ימים האלו ותרם בציוד בידע בזמן ואפילו בקולה קרה תודה.

היה שלושה ימים מוצלחים + כן ירבו

להשמע בשמיים הוירטואלים :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...