Izik Bakshi פורסם אוקטובר 13, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2009 Important Information - 12/10/2009 @ 0936zCross The Pond 2009 has SOLD OUT. If you do not have a slot, keep checking back for cancellations. If you cannot get a slot, you are still welcome to fly but expect delays and possible re-routings. Top Tips and Pilot Briefing material is in the process of being updated. Routing information and the full pilot briefing will be sent to ALL pilots by email the night before the event טיסה נעימה
AaronDagan פורסם אוקטובר 14, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2009 בוקינג שלי:ELY0707 767-300 יציאה מטורונטו למינכן ב1448Z גובה שיוט FL360 מגיע עם הרבה דלק, בוטנים (לחיות), סבלנות, ואאזין על ה TFC. יהיה כיף.... אוקיי, זה מה שיש לי ולמען תאום כוונות: אני יוצא כ- ELY942 מבוסטון למינכן בשעה 1450Z, שיוט FL330 בשאיפה ל-SC בהמשך. מכיוון שאני עם 777, דלק לא מהווה בעייה, שתייה חמה וקרה ותקריבים באחריות צוות הקבינה, ערוץ TFC פתוח כרגיל, ו-"גולי" החתול איתי בקוקפיט מארח לי לחברה. במהלך הטיסה יוקרנו סרטים בערוצים השונים להנאת הסובבים, ומוסיקת רקע בין לבין..... בטוח שיהיה כייף והנאה לכולם. :airplane: \:D/ מקווה להפגש מעל ה-"בריכה הגדולה" כדי להעביר את הזמן.
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 14, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2009 אלו הנתונים שלי לטיסה: ELY0221 1356z KORD EDDM FL330 מגיע עם ה- Level-D הותיק והטוב ועם FSX ו- FSINN, אין בעית דלק ואני מתורגל בלהכניס הולדים ל- FMC. הייתי ממוקם שנה בשיקאגו, אז איך אפשר שלא לתת כבוד לנוסטלגיה, יוצאים משם למינכן. ל- KORD יש סינרי מצוין של FSDT ויש AFCAD חינמי נחמד למינכן אז גם זה מוכן. השתתפתי בהדרכת NAT מצוינת עם אלמוג די מזמן אבל לא ממש השתמשתי בזה מאז ושכחתי את החומר, מתכנן להשלים אותו עד לאירוע. המחשב עבר טיפול שנתי, העפתי את ה- REX2 עד לשדרוג הרציני הבא והיום מתכנן לגבות IMAGE על כל צרה שלא תבוא. ערוץ TFC פתוח, ניפגש באוויר, ואם למישהו בא לעשות אתי חזרה תאורטית לרענון אני אשמח.
אורח פורסם אוקטובר 14, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2009 מויש, אם לא יהיו בלתמים, המטוס שלי חונה במינכן ואני מתכנן גיחה לטורונטו ביום שישי. כניראה המראה בצהרים נחיתה בלילה.
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 14, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2009 הפרטים שלי.. Callsign: ACA0847 SELCAL: CQ-KR Company: Air Canada - Canada Spoken Callsign: "Air Canada " Departing: Toronto Pearson [CYYZ] Time (TOT): 1251z Arriving: Munich [EDDM] Flight Level: 350
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 16, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2009 תחפש את הרישום של המטוס שתטוס איתו + המילה SELCAL בגוגל ותמצא... יש דברים שאצלי הם מאוד מקצועיים ודברים שפחות, SELCAL זה אחד מהדברים שאני מקפיד עליהם (שיהיה אמיתי הכוונה) בחציית אטלנטי.
Amon Schneider פורסם אוקטובר 16, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2009 אני הגדרתי את הSELCAL שלי בבוקינג (AS-CH) וקיבלתי אותו ללא קשר לרישום שלהם. כנראה שגם זה אפשרי. תנסה....
4x-dor פורסם אוקטובר 17, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 17, 2009 אני בטוח שבארוע כזה יהיה חלק נכבד מהמטוסים ב LEVELD ובטוח יהיהו "הצלבות" .. כמה רק מהפורום הזה יטוסו ב 767-300 LEVELD של אלעל..